21112
a tema adott:)
  • lezli82
    és keresném ezt a számot,naon örülnék neki:mre-body rock!!!!!!!!!!!végre megtalálltam egy helyen külön álló track-ben és el kezdtem tölteni ennyi jött le belőle és a bunkója meg levette a megosztásából.egyébként,ha ismerős akkor budai - the dj mix -en lehetett hallani.
  • lezli82
    szavasztok!itt egy kis mixecske:
    tech house classix mix ,kicsit rövid ,meg nem olyan profi,mint másoké... , de azért hallgatható.
  • lemongrass
    hihi.... ez megvan bakeliten :D

/de a névadóm lemeze sem rossz/
  • andr05
    Örök hála!!!
  • VinylToy #2976
    [URL=http://www.discogs.com/release/9352]Harry "Choo Choo" Romero - Beats Vol. 2.[/URL]

Letöltés talán holnap. :D
  • andr05
    Sziasztok! Keresem egy kb.10 éves szám előadóját és címét, mert sajnos nem tudok rájönni. Annyi van meg belőle, hogy egy mély hangú férfi énekel vagy inkább beszél benne, valami ilyesmit:.....aint just can believe all the things people say.....every fuckin day.... Nem a Star69, az biztos. Ha valaki tudja kérem segítsen!Előre is köszönöm!
  • Fatboy Slim
    Ha érdemes, akkor vkitől letölteném. Lezli, veled úgy is találkozom....
  • techno rob
    Perszeeee.... nem is arra értettem :-) A cartman mixből én se ismerek egyet se,de lehet hogy ő se ismeri azokat amiket utánna játszottak!Amit keresel,hat igen.Sokszor hallotam de nem tudom sajna a címét!
  • lezli82
    na azt sajna nem tudom címre,de jó kis musika.engem is érdekelne.egyébként arra értettem,hogy "szinte mindent vágtam" , hogy hallásra már hallottam elég sok meg is van belőlük,de a cartman mixből semmit nem hallottam még,ez főleg azért fura,mert classic house party-ról volt szó.ennyi.nekem meg a slam mix pt.1ről pedig kb.38 - 42-ig tartó,a jens - loop&things elött lévő zenének kellene a címe és előadója.tudja valaki??
  • Fatboy Slim
    Deelindul, de utána lejátszom, és ilyen 1 perces szarok jönnek le róla. És itt a melóhelyemen ugyanez van. valamit rosszul csinálok...
    Ez az excell? hihh
  • techno rob
    Ha mindet vágtál,akkor mond már meg a slam jr part 2 utolsó előtti szám címét!33-ik perctól a 38-ig tart!
  • lezli82
    a cartman mixből szinte egyet sem ismerek , az cinkes ??nem tudom ti hogy vagytok ezzel , de a többi mixből szinte mindent vágtam , csak ebből az egyből semmit.én is símán leszettem,persze eggyesével.
  • lemongrass
    korrekten jön az adat.....
  • techno rob
    nem akar elindulni ha rákantitasz?vagy mi a baj?én mozillát használok,az szépen leszedte!persze csak egyesével!
  • VinylToy #2966
    Egyszerre egyet tölts, akkor nem lesz gond. Szerintem mindenkinek lejött.
  • Fatboy Slim
    Nézzed csak a méreteket:

Index of /dokkclassicmixmixes
    Name Last modified Size Description

--------------------------------------------------------------------------------

Parent Directory -
    Budai live at House Classic, Dokk, 2008-10-25 part 1.mp3 01-Nov-2008 08:09 72M
    Budai live at House Classic, Dokk, 2008-10-25 part 2.mp3 01-Nov-2008 08:31 53M
    Cartman live at House Classic, Dokk, 2008-10-25.mp3 01-Nov-2008 09:22 131M
    Slam Jr live at House Classic, Dokk, 2008-10-25 part 1.mp3 01-Nov-2008 09:55 84M
    Slam Jr live at House Classic, Dokk, 2008-10-25 part 2.mp3 01-Nov-2008 10:21 66M
    Tommyboy live at House Classic, Dokk, 2008-10-25 part 1.mp3 01-Nov-2008 10:48 69M
    Tommyboy live at House Classic, Dokk, 2008-10-25 part 2.mp3 01-Nov-2008 22:46 53M

--------------------------------------------------------------------------------
  • techno rob
    Köszi ezeket is!Jók nagyon!Nekem is tetszik az efajta stílus!Na majd összerakok egy mixet neked ezekkel a zenékkel ha lessz egy kis időm!Addig is rakhatsz még fel tőle zenéket ha gondolod!
  • Fatboy Slim
    Hát ilyen 70-80 megás fájlok vannak fent
  • lezli82
    szeretném majd ezeket is hallani mix-ben :-) !massimo-val elég rendesen el vagyok látva kb.120 - 130 track-m van , én elég nagyra tartom a stílusát , a világon az egyik legnagyobb.
  • lezli82
    filen (kinetico remix)
  • lezli82
    filen (original)
  • techno rob
    ÓÓ Köszönöm!Igen ez az,erre volt szükségem!HA nem probléma neked akkor a filen-t is elküldhetnéd mind a két verzióba!Amit privibe küldtél nagyon jó zene,azt is köszi!Jó ez a massimo,ez nem kétséges!!!
  • techno rob
    Jó kis buli lehetett!Mindenki ode tette magát úgy hallom!Slem jr part 2 mixének a végén van egy általam régóta keresett zene,ami a body shine előtt van,segítsetek már ebben nekem léci!
  • VinylToy #2957
    Töltsd le újból, elég nagy méretű fájlok.
  • Fatboy Slim
    Most én vagyok a hülye, hogy nlam amiket letöltöttem, csak egy-egy rövid kis részt tartalmaznak?
  • lezli82
    megnéztem a linket , az el van írva meg van cserélve a két zene.neked akkor az orpheus kell és kérésedre itt van :orpheus , kicsit recseg ropog , de attól még állat
  • lezli82
    kár volt letöltenem öket, most mégjobban utálom magam , hogy kihagytam!
  • lezli82
    nekem megvan a filen originálba+kinetico remixben.melyik kell neked??és amit küldtem neked privátba azzal tudtál valamit kezdeni??
  • VinylToy #2952
    A zenei anyag elérhető csupán annyi hibája van, hogy ugrál kicsit a felvétel. De azért élvezhető néhol. :D
  • techno rob
    Van egy pár eladó bakelitem,régiek,gondoltam fellököm ide nektek a listát nézzétek át,hátha találtok magatoknak valót!lista
  • Csucsu2030
    Sziasztok! A segítségeteket kérném (ha lehet)!
    Erről volna szó: Essential DJ Team - Bad Boyz (Club Mix) (8:51)
    Itt van egy kis részlet. (5:51) Az évjárat asszem 2002 vagy 3 de inkább 2
    Mindenkinek előre is köszönöm. Már nagyon régóta kergetem.
  • Fatboy Slim
    hú, nagyon elektrós, főleg az eleje
    viszont ügyes munka, és a későbbiekben kellemessé válnak egyes fejezetei
  • techno rob
    Nincs meg bakeliten nekem,de tényleg jó zene!Lehet hogy innen van amúgy meg nekem mp3-ban!Ha te voltál az elkövető akkor kössszzííí!!!És ha már Massimo Vivona,nincs meg valakinek a Filen című zenéje?ITT bele lehet hallgatni hogy miről beszélek!
  • Fatboy Slim
    na, és mikortól elérhető a mű?
  • lezli82
    barátom!te betetted a mixedbe massimo vivona - continue - t??hát te nagyon nagy vagy:-)) !!ez neked megvan bakeliten??vagy ez amit még én tettem fel ide és az??raj a mixed!!adom!!
  • lezli82
    tiszteletem mindenkinek!valaki volt 25.-én szombat éjszaka a dokk-ban??a house classic bulin??ha igen , akkor milyen volt??utálom magam , hogy ezt kihagytam!!olvastam róla , hát bíztos nagyon állat volt...
  • Fatboy Slim
    Te nagyon rajta vagy ezen a 95-97-es vonulaton :)))))
  • techno rob
    Itt az új mixem amiről beszéltem:link

fatboy,jöhetnek ezek a zenék amiket írtál!
  • VinylToy #2942
    Tommyboy hatása egy mixet szül:

Jedi Knights - Big Knockers
    Stephane Malca - Next To You (Better Days Mix)
    Sao Paulo - Be Yourself Be Free (Brazilia Vox)
    Gene Farris - A Dub
    Ronaldo's Revenge - Mas Que Mancada (Full Intention Mix)
    Heller & Farley Project - Ultra Flava (Ralphie's Extended Flava)
    99 Allstars - Luv Is All You Need (Ralphi's Get Another Cocktail Mix)
    Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat Remix)
    Cevin Fisher - The Freaks Come Out (2000 Freaks Mix)
    Savage Spirit - Afrodite (Gamba 5am Mix)
    The Republic - Earthshaker
    Turntable Brothers - Get Ready
    Dynamo Electrix - You (Oscar G Mix)
    Jess & Crabbe - The Big Booya (Original Mix)
    Basco - The Beat Is Over (Sure Is Pure Mix)
    The Astrotrax Team - Energy (Feel The Vibe)
    Danny Tenaglia Feat. Celeda - Music Is The Answer (D-Tour Groove Mix)
    Mother - Funk Bomb

Hamarosan elérhető.
  • Dj Furry
    meg ennek ami az elején van a videónak .. nem Umek?

http://www.youtube.com/watch?v=4RdJvu7MG2E&feature=related