21112
a tema adott:)
-
renton80 #4660 A másik pedig BEDROCK - HEAVEN SCENT -
"VinylToy 2008. okt. 20. 17:10 | privát | galéria | válasz erre | #2914
Sok dologgal gazdagodtam az elmúlt napokban:
1. Danny Tenaglia - Music is the answer remixe a D-Tour Groove, ha nem találjátok majd feltöltöm, ez van rajta a Tommyboy kazin." ---> Link hamarosan.
A másodikat nem ismerem. Vagyis a dallamot ismerem, de nem tudom miben van. -
renton80 #4658 ödv mindenki volna itt egy track ha valaki tudná az elöadot, cimet az hatalmas lenne
http://www.sendspace.com/file/98lc0g -
rigoletto #4657 Akkor egy kis magyar klasszik 1996-ból!
Hungarian House Only 1
Bár nem sok köze van a house-hoz... -
Clubbers Guide to 99 -
10/10
Ha kéri vki, szóljon. Nem teszem fel. -
lekjobb!
-
rigoletto #4653 Senkinek semmi ötlet a két zenére. El sem hiszem. Már csak benned bízom, Vinyl nagymester!!! -
Remélem a tegnapi Dave Clark link "termékére" táncra perdült a nagymama is a vasárnapi süti mellett...
-
Köszi. -
Várjuk nagyon... -
Csak JetAudio!!!
A legjobb...
-
A Mazzo sorozat egyébként Hollandiában olyan Club (volt) mint UK-ben a Ministry, vagy éppen nálunk a Speed. Évente többször is adtak ki válogatást azzal a különbséggel, hogy ez nem holmi gagyi kazikra jött ki, hanem rendes CD.kre
A 90-es években egy akkori cimborám ajánlotta a klubot, elkezdtem gyűjtögetni, és nem csalódtam bennük.
A sorozat egyes darabjait igen nehéz beszerezni manapság, de amit megkaptam, megosztom veletek. -
lemongrass #4647 hát, én is Winamp párti voltam, de mivel a kocsog Apple termékek nem úgy műxenek, mint egy sima usb kulcs... csak iTunes-szal lehet másolgatni, azóta uninstall... most meg már annyira mexoktam Tunes-t, hogy sztem egyik gépem sem fog winamp-ot látni egyhamar...
Media Player-t viszont felettébb rühellem...
ja, találtam egy aranyos blogot!!! ->
http://classicmixes.blogspot.com/ -
Mivel talán én jutottam hozzá leghamarabb fatboy slim barátunk által a lentebb említett ritkasághoz...
DJ. Cellie - Mazzo Mixup (1998)
01.- Humate: 3:2 (Digweed & Muir's Bedrock Mix) (9:09)
02.- Arrakis: Medusa (Part Two) (Evolution Dub) (6:34)
03.- Viridian: Sunhump (Mijk Van Dijk Remix) (7:27)
04.- DJ Gogo: Sequenza (Vers. 2) (5:49)
05.- S.O.L.: Pollenflug (5:35)
06.- X-Cabs: Cut To Zero (5:29)
07.- Christopher Lawrence: Shredder (5:08)
08.- DJ Cellie: Can You Hear It? (5:21)
09.- Don't Stop (3:44)
10.- Snakemen: Medicine (Gobiman Mix) (6:04)
11.- Soulful Distortion: Silver Bullit (6:03)
12.- Nüw Idol: Free (6:07)
13.- DJ Angelo: Do You Like The Way It Feels? (4:58)
-
Én sem használom ezt a funkcióját. De arra kiváncsi lennék, hogy miért nem szeretik sokan a winampot? Én ezt használom amióta csak gépem van. -
lemongrass #4644 isten vagy!!! THX!
#4643 sajna ezt a lépést csak iTunes-ban tom elgagyogni... /winamp már egy jóideje felejtve.../
ID3-at keresd...
-
A technikailag képzett kollégáktól kérdem, hogyan lehet a Winampban olyan letöltött anyagokra albumképet beilleszteni, amelyeknek nincsen albumcíme, vagy éppenséggel semmi bejegyzés nincs a címén kívül... -
nyomjad
lesz egy pár cd-m, amiért pénzt adtam, és külföldről vannak, és csak veletek fogom a SS-en megosztani. az lesz a kérésem, hogy ezeket ne toljátok fel fájlcserélő portálokra
Főleg a már említett Pete Tong féle Essential Selection albumokról van szó -
Puretone - Addicted To Bass (John Creamer & Stephane K Remix)
-
lemongrass #4640 ha vkinek vhol porosodna, akkor pls... /ma jutottam el a mixmag gyűjteményemig, és a Winter Warmer-ről ez volt anno 2002-ben az egyik legnagyobb favoritom!/
Puretone - Addicted To Bass (John Creamer & Stephane K Mix) -
A sebesség változatlan, lassan, de biztosan jön (ha erre gondolsz). Engedelmeddel feltenném sendspace-re, így a többieknek nem kell várniuk. Sok zene ismerős róla, kösz szépen! -
Mester, bocsi a reggeli kavarért. Éppen beléptem megnézni hogy tudok-e tölteni munkába indulás előtt, de aztán le kellett lépnem
megegyeztetek a dolgokban? -
Az eredeti music is the answer-t nem Danny Tenaglia követte el? Talán ennek kellene a remixeit keresni (persze lehet nem kevés van, ebben a verzióban még nem hallottam). Az az "elektro szerű" is nagyon ismerős. Ez is egy remix. Megvan az eredeti, de nem jut eszembe se az előadó se a számcím...ha felébredek biztos beugrik. -
Újabb nagy beszerzése, a SoulSeekre feltettem. Töltsétek, kurva jó trance, 13-ból 8 techno himnusz.
Mazzo Club Mix Up by DJ Cellie -
rigoletto #4635 Ezt a két zenét biztos be tudjátok azonosítani, és feltenni ide: Music is the answer - ezt Tommyboy sokszor játszotta, de én nem találom sehol sem ezt a remixét, pedig igen jó
electro szerű - ez meg eléggé ismert zene, nem éppen klasszikus, de nincs meg nekem s kellene.
Köszönöm mindenki közreműködését előre is!!! -
Na meg egy NBG lemez:
NBG - Kinetic Energy.mp3
NBG - Universal Dub.mp3
NBG - Universal Love (Club Mix).mp3 <-az egyik legjobb zene ami létezik számomra!
http://www.mediafire.com/file/y4dtm0mtmh4/Natural Born Grooves.rar -
Egy Dave Clark korong így vasárnap délutánra:
Dave Clark-No One's Driving (Chemical Brothers Mix).mp3
Dave Clark-No One's Driving.mp3
Dave Clark-Wisdom to the Wise (Robert Hood Mix).mp3
http://www.mediafire.com/file/uhjlmxqnzwi/Dave Clark.rar -
rigoletto #4632 Örülnék, ha meg is osztanád velünk ezt a maxit, mert ez a 2 perc bár igen jó, de nem elégített ki teljesen... -
rigoletto #4631 Nálam meg egy ilyen hármasfogat lenne: The High Tech Child - Tribal Storm, Green Velvet - Flash és D-Tune - Burning Down. Dehát ízlések és pofonok... -
1xtrafabio #4630 nyugi s t c a l :). ez az én maszek véleményem volt a millenium rol.
De mint látom nem csak én érzem így :)
ahány ember annyi ízlés és ez így fasza :)
továbra is tartom magam a #4622 gondolathoz...
:) az hogy legmegharározobb zene az tudod mit jelent? mindenkinek mást, illetve a bevételt belölle :))) a jó zenét nem szavakkal mérik , hanem eladás szempontjábol. Namármost mivel én vok annyira olyan hogy amit sokan szeretnek az nekem nem kell, és ezt éreztem már akkor a BBE.Greece2000.Robert Miles mikor elösször meghallottam öket,nemakarok ebbe belemélyülni de én így érzem,sok ilyen zene van, és nekem biztoshogynem ezek a korszak legmeghatározóbb zenéi. Sokkal inkább Father & Professor - Housematic e vagy Paperclip People - Throw ja :) !
De ez is az én maszek befordult véleményem, és az is hogy majdnem ebbe a korszak legmeghatározobb csapdába esett a Samba DiJanero és a Faithless - Insomnia is mikor már a végén a petőfirádiobol is ez szolt :( iconyat gagyi remixekben lol. Valahová ide rangsorolom a hármasfogatot is (BBE.Greece2000.Robert Miles).
És P E A C E jaja. :) -
Még egy Emmanuel Top-ra mixelt Mousse T. illett volna rá...
-
Véleményem szerint ez a mix akkor is olyan mint a "lakodalmas okádék"...Van benne mindenféle ami külön-külön egész kafa lenne,de így együtt rémesen undi... 
Nem beszélve a sorrendiségről...Összevissza,ahogy esik,úgy puffan...
Borzalmas! -
greyloop #4627 Oldies But Goldies Vol 31
Tracklist:
A.T.F.C. feat Lisa Millett - Sleep Talk(Junior Jack Club Mix)
Basement Jaxx - Red Alert (Club mix)
Brothers Love Dubs - 1-800 Ming (Rui Da Silva Remix)
Congasquad - Icky chicky (Richard Grey rmx)
Dave Clarke - Southside (Dj Sneak remix)
D'Menace - Deep Menace (Spank)
Fellowman - Feels like running
Ian Pooley - Celtic Cross
Mac Zimms - Make Me Wanna
Ruff Drivers pres. Arrola - Dreaming
Soul Providers - Rise
Whirlpool Productions - From Disco to Disco
http://rapidshare.com/files/207317099/OBG_Vol_31.rar
Tech-lover vol 9
Tracklist:
Ben Sims - Oblivion (Smith And Selway Remix)
Bryan Cox - Set It Off (Joey Beltram Road To Destruction Remix)
Daniel D - Modern Disco
Dave Clarke - Compass
Fusionmen - Tri-phase
Green - Poison
Henrik B - Kompressorkanonen
Hoschi - Is What It Is
Koenig Cylinders - 99.9 (John Selway acid remix)
Model 500 - The Flow (Underworld MK.2 Remix)
Nick Beat - Technodisco (Heckmann Remix)
Samuel L. Session - Central Afrique
Samuel L. Session - Psyche part 1
Secret Society - Stolen (Smith And Selway Remix)
The Spider - Body Rocker (Speedy J Remix)
Wasserman - Manson soup
http://rapidshare.com/files/207323411/Tech-lover_vol_9.rar
Már régen frissítettem :-D -
...
p e a c e! -
Ez a mix kibaszottul nem arról szólt, hogy újat mutasson Schulz! Nem azt hivatott bemutatni, hogy mennyire is tud zsonglőrködni. Ha vetsz egy pillantást a címére akkor talán leesik: house* matic millennium (best of 1990-2000). Tehát inkább egy válogatás lemezről van szó, amit összemixeltek. Mivel e két lemezlovas jeleskedett akkor legjobban ebben a műfajban hazánkban, ezért nem véletlen az sem, hogy ők mixelték. Ennek az overground / underground szarságnak semmi köze a koncepcióhoz, mellesleg sehol nem láttam a borítókon, hogy ez underground címszó alatt készült volna. Az általad említett B.B.E és Greece 2000 korának legmeghatározóbb darabjai. Robert Miles sem véletlen került fel a lemezre, annak a zenének igenis ott a helye. Meggyőződésem, hogy nagyobb rálátása van 10 év klasszikusaira, mint neked vagy bármelykőnknek. -
A foris mixekkel kapcsolatban egyetértünk -
zsua26 #4623 Sziasztok!
Keresném storm-we love című számát a video edit verzióban.
Ha valakinek megvan, légyszi tegye fel! Köszike!
-
1xtrafabio #4622 a millenium mixe az a mix lol szerintem ahol semmi ujjat nemmutat schulz csak olyan zenéket tesz fel amik nem is rá illenek,kivéve a la tour - blue t , a B oldal meg már teljesen overground volt(BBE.Greece2000.robert miles)nevetséges:)Amióta felvette a dan von nevet teljesen elvesztette eredetiségét magyarul kitisztult , máshogy látta már:( >>> a fortunás mixeinél nincs jobb!!! -
1xtrafabio #4621 s t c a l
a nevében is benne van ebédhez van készítve , nem pedig kivagyok mivagyok ra.
schulz ezt már megtehette akkoriban :)