21112
a tema adott:)
-
Ian Pooley - Quatro -
Faxe - I wanna Jazz
Na, ki emlékszik a publikus változatra? -
Quench - Hope Carl Cox remixében, csodás -
A lenti csapat ettől volt igazán nagy:
Naked -
Ezt nézzétek, hogy megcsúfolták az egyik top kedvenc klasszikusunkat:
Le Park Lichies remix -
Mein Kampf #6735 A house szó hallatán nekem ez a korszak ugrik be, bár akkor még haragudtam ha ének volt a zenében, késöbb ez megváltozott természetesen. De ez még az a korszak amikor még nagyon nagy volt a pörgés. elötte és utánna is rave és acid t tett fel. 1994! Örülök h elökerült ez is .
http://www.megaupload.com/?d=FKXM1FAZ -
Nem jár valaki a pcbonto.hu boltjába véletlenül, vannak jó kis lemezek. -
Vágom és lekötelez...
-
A te kedvedért :D -
320kb/s
-
Mein Kampf #6730 Jók ezek a zenék vinyl, ezekben még hallhatóak az eredeti house motívumok, olyan, mint ha már hallottam volna,de nem emlékszemrá.
Kb 96' körüliek ugy tippelem.
thx -
Armand Van Helden napot tartunk:
Ghost Town DJ's - My Boo
Deep Forest - Marta's Song
B-Tribe - Nadie Entiende -
MrVinyl - Palm Heaven (320)
Enjoy -
kösz ezeket, nagyon nagyok -
Fogalmam nincs erről se. -
Nekem ez még nagyon korai zene, 96 előttiek nagyon ritkán vannak meg. -
Ezt is megfejthetné vki:
Green Velvet Live At Home track 01 (hallgatós link) -
Én meghallgattam, de passzolom. -
Mein Kampf #6722 Hi A #6700 asra senkisem tudja a választ? Vagy le se szedte senki? 
-
Szia, VinylToy, természetesen örülnénk neki ha feldobnád a mixet.
-
Ez nekem sehogy sem okés...
-
Nekem is egy kicsit kevés benne a történet,de őszintén megmondva rosszabbra számítottam...Valószínűleg több ráfordított idővel ki lehet ebből hozni egészen érdekes verziót is....
-
Phat Smoker #6718 tényleg kicsit uncsi lett, a kiállás alá betehettél volna mondjuk egy lassan emelkedő 'dream pad'-ot, amely kellemes betétként szolgált volna a zene hátralevő részében is. -
A régi mixeim között keresgélve bukkantam rá erre:
Cut
Szerintem azért 96 után is készültek nagy klubhimnuszok.
Akit érdekel az egész mix szóljon, majd megosztom. -
greyloop #6716 Egy remix ami mindenképp említést kíván az a Nalin & Kane változat a Let me take you-ból. Ők úgy nyúltak hozzá, hogy a főbb motívumokat meghagyták, s hozzáadták a saját ismertetőjegyeiket. -
Tedd össze valamivel a Green Velvet: Flash-t. Ennek 10 verziójából 8 kuka.
A Van Bellen-ről annyit, hogy egyáltalán nem a mai trendel akar haladni. Márcsak azért sem, mert fogalmam sincs a mai trendről, jópár éve nem követem, hogy mi is zajlik a modern tánczene környékén. Ha nem veszem ki belőle a trance-es részeket, nem "minimalizálom" akkor már jóformán hozzá se nyúltam. Én azt hittem létezik ehhez hasonló átirat, melyben kiragadják azt a mindent elsöprő loop-ot, de tévedtem, ezért lett ilyen jellegű amilyen. Mint ahogy már írtam is: Tényleg nehéz egy ilyen 100%-ra eltalált klubhimnuszt remixelni, lehet nekem is sz*rul sikerült. Én végig élveztem minden percét a szerkesztésnek és ha vkinek még tetszik is az tovább inspirál.
Köszönöm a véleményeteket! Legyen szép napotok! -
Én is úgy érzem, hogy mindenki a mai trenddel akar haladni, holott ezek a zenék úgy jók ahogy vannak. -
rigoletto #6713 Sajna ugyanazt tudom mondani erről, mint a Bora Bora esetében, kivettél belőle olyan részeket, amelyek miatt ez az a zene, ami. Kivetted belőle azokat az elemeket, melyek trance-es hangzást adtak, s beletettél minimal-os elemeket. A trance-t (főleg a '99 körülieket) szeretem, a minimal nem menő nálam... -
Bocsi ez a prüttyögés nem az én világom, egyáltalán nem tetszik. Sorry. -
Ricardo Snip #6711 a Van Bellen -hez meg annyit hogy kurvajó a mélye:) nekem adja -
Ricardo Snip #6710 :) köszi a véleményt, nekem a yeke yeke az nagyon adja, a plastikman-t viszont én se annyira csípem, de valahogy így a kettő egybe eléggé összevág.
már töröm az agyam egyébként, hogy mit dobjunk össze legközelebb:)
egyébként nem sokat munkálkodtam rajta egy pár helyen ráindítottam de 2.02 nél maradtam így jól kijönnek benne részek. -
Bocs dundidio, fáradt vagyok már rossz helyre klikkeltem a "válasz erre" -nél.
-
Már a múltkor csevegtünk erről a saját Van Bellen remixemről. Hát, asszem eddig jutottam vele. Nem is tudom mit írhatnék róla, hisz az eredeti tényleg annyira rendben van, hogy nehéz úgy elképzelni (remixelni), hogy sokat teszel hozzá vagy veszel el belőle. Amolyan klubbos, bólogatós átirat lett. Egy kicsit ugyanolyan, de mégis másabb. De inkább mondjátok meg Ti, hogy milyen...
Van Bellen - Let Me Take You (stcalt's infinity groove remix)
. -
A fent említett pesti klubokba én sem tudtam eljárni(E-Play-ben egyszer voltam egy Schultz bulin),mert anyagi hátterem nem engedte meg az utazgatást,belépőt,"fogyasztást" stb... 
Viszont helyi bulikon részt vettem,játszottam is egy-kettőn.Ami mindmáig emlékezetesek a reggeli pillanatok,amikor az amúgy is szűk létszámból már csak 10-en,15-en maradtunk,és mindenki nagyon vágta a zenéket,a partyfeelinget és együtt élt a buli a DJ-vel...Az szuper volt,nem voltak "üresfejűek" "divatmajmok" "grizzlyk" stb... -
Héló,héló...Nekem semmi közöm ehhez a "plastikmanmorykante" dologhoz...
-
Plastikman vs Mory Kante.
Kövezzetek meg, de én valahogy nem birom ezt a plastikman-t. Ismerem és elismerem a munkásságát, de nagyon távol áll tőlem. A Richie Hawtin név alatt kiadottakkal már más helyzet, de most maradjunk a
"spastik"-nál. Ezt sem birom, lelketlen, tipikusan az a zene, melyről nem tudnának meggyőzni, hogy az elkészítése 1 óránál többet vett volna igénybe.
Mory Kanté: Yeke Yeke. Az a vinnyogás benne vmi förtelem. Ennél sem tudom eldönteni hogy idegesítőbb-e, mint amennyire primitív, vagy fordítva. Egyedül talán a "hardfloor dub" ami belefér nálam.
Mindezek ellenére kellemesen csalódtam a bootlegetekbe. Nem tudom mennyit munkálkodtatok rajta, de simán megállja a helyét a maga nemében. Tetszik, hogy "háttérbe szorul" a yeke yeke vokálja és inkább a lüktetést helyeztétek előtérbe. Amit külön kiemelnék az az íve az egésznek, szépen építettétek fel. Tényleg jól sikerült! Én máris várom a következőt! -
Ez a 93-96 sajnos teljesen kimaradt nálam. Akkor még másabb volt a zenei izlésem, amolyan tömegzenéket hallgattam. Persze akkor még azt sem tudtam mi az hogy underground vagy hogy mi is az az igényes zene. Olyan 98 körül kezdtem tudatosan keresni a nekem való zenéket, de az akkori információ (net etc) hiány miatt csak nagyon kevés rálátásom volt az egész szcénára, az átalakulásra. Itt ahol én lakom talán 10 embert érdekelt. Darkside, Fortuna, E-play..csupa olyan helyek melyeket csak beszámolókból, ott felvett anyagokból ismerek. Egy kicsit későn kapcsolódtam be az underground kultúrába, olyannyira későn, hogy akkor már eltünőben volt.
Irigylem azokat az embereket akik részesei lehettek... -
Ricardo Snip #6703 két klasszikus zenét dobtam egybe egy barátommal, csekkoljátok!
Plastikman vs. Mory Kante
kíváncsi vagyok kinek, hogy tetszik. -
'99-ben még volt underground élet Magyarországon,még nem volt teljesen "elgagyisodva" a dolog szerintem...Nem állítom hogy a Da Hool volt a legmeghatározóbb az underground partykon,de akkortájt még voltak eldugott bulik,kitűnő lefinomodott zenei vonallal...Az ezredforduló után vált számomra egyre laposabbá a zenei élet,egyre többen jutottak hozzá a zenékhez,sokan hallgatták divatból ismert és kevésbé ismert lemezlovasok mixeit,mit sem sejtve a lényegről...
2003 óta meg már csak a múltban élek (zeneileg értve)...Nem is mixeltem azóta nyilvánosan sehol...Nem véletlenül... -
Mein Kampf #6701 Hááát én 99 be már nemfoglalkoztam sem zenével sem bulizással, sőtt az országba se voltam akkor:D
Egyébként kurvasokat buliztam a kezdetekkor 93-96 között , sött legtöbb bulit rögzítettük 6-8 órába, nem volt zenei hiányom akkoriban sem.
Végig buliztam a Dark , fortuna eplay , ami azokután történt azt már csak messziröl nézten .