21112
a tema adott:)
-
A bakelit is csak egy hanghordozó. Ruppótlan műanyag szar.
Minek siratnám meg? Mit kezdenék kb. 3000 db lemezzel? (1 raktár kéne hozzá) Digitalizálva meg 1 dvd lemez. Ennyi...
-
Kidobtam, mert falhoz vágtam és eltört:
mert néhány "jól sikerült" buli után, annyira karcos lett, hogy ugrált a tű. (Pl.: Brooklyn Bounce - Canda) (és egyéb funky lemezek szkreccs-elését követően)
Eladtam:
mert megunt lejárt gagyi slágerzene volt. (pl.: Mr. President, Afric Simon)
És tudod mit, nem bánom mert MINDEN zeném meg van mp3-ban és akár bakeliten is lejátszhatom. :) (Pl. Mixvibes és hasonlók, mint Shane 54) -
"Én már minden ilyesmi bakelitet eladtam/kidobtam/eltört."
Ez azért elég tré szerintem...A kidobtam és az eltört az nagyon furán hangzik egy olyan ember szájából aki magát igazi,vérbeli DJ-nek tartja...Én a bakelitjeimet sohasem kótyavetyéltem el(néhányat elcseréltem az igaz,vagy ruppótlan, beteg "kollégáim" lenyúlták),még akkor sem amikor minden fillérnek helye volt...Valahogy nem vitt rá a lélek ilyesmire,pedig nincs DJ vizsgám(se)... -
Átrágtuk már ezt a témát néhány hónappal ezelőtt...Teljesen így van... -
turntable #8096 Egyetértek..az elöttem író, 10 éves dj vizsgával rendelkező úrral! Ma már egy közepes szintű dj is le tud nyomni egy bulit..vagy szettet. Annyit fejlődött a technika, hogy a sutábbak is boldogúlnak. Akkor volt igazándiból nehéz a pontos mixelés,amikor még két bakelit lemezjátszó volt és egy egyszerübb keverő-amin nem volt bpm számláló- Akkor csak az tudott jól mixelni, akinek tökéletes érzéke volt hozzá! Az elmúlt 10 év nagyon sok közepes szintű dj-t "termelt" ki. Sokaknak apuci vett otthonra jó tecnikát és kifizette a dj sulit..utána "tólt" egy kevés lóvét egy "sztár dj"-nek, hogy a fiacskája dj karrierjét elindítsa. Régen ez nem így volt, csak az lett elismert, jó dj, aki tehetséges volt, sokszor saját zsebből vette meg a lemezjátszóit, keverőjét és a lemezeit. Ők az igazi dj-k a szememben.. -
kox futár #8095 Helló !
Tudomásom szerint Ricky Bátyó a Hajó rádiónál tevékenykedik , el tudom érni , igaz már régen láttam .
Nyugodtan tedd fel a zenéket ide .
üdv -
Szia.
Ez a te mixed, aminek a tracklistáját leírtad?
Mikor hallgattam, egy jó dolgot vettem észre a mixben.
Szinte hihetetlen, hogy még kb. 15 év után is is ennyire dinamikusan tud szólni egy bakelit lemez. Jó volt hallani ezeket a zenéket a mai technikán. Abban az időben egy picit másképp szóltak a 2 kazettás magnón. :) Én már minden ilyesmi bakelitet eladtam/kidobtam/eltört. Csak néhány örökzöldet tartottam meg.
Alapjába véve tetszik a mix. (De ezt nem mint Dj mondom) -
Nekem részben azóta nincs "munkám" amióta ezek a kamu dj-k egy kóláért megcsinálnak egy szerintük jó bulit. (olyan technikán, ami túlzás nélkül magától átkeveri a zenéket)
Nem ettől dj valaki mert jól tudja használni a pl. Pioneer cd játszókat. (adathordozónak elég egy pendrive)
Mutassa meg ugyanazt bakelittel, vagy még az én időmben saját készítésű magnó deck-kel. (ritmusra) Akkor azt mondom...kolléga.
Szerintem.
De ez csak az én véleményem. -
Szia.
Már rájöttem, ez a Noir - All About House Music dalszövege lenne. De nem az, mert nekem megvan az acapellája. Kb. a fele van a leírtakból, teljesen mást mond a faszikám.
De nem számít.
Nem azért írtam délelőtt, mert magamra vettem. Nem is vehetném. (idén 10 éves a dj vizsgám) :)
Egyébként teljesen igazad van. -
teljes mértékben egyetértek a lentiekkel, Schulzék véleményét is tolmácsolja ez az üzenet. -
..akinek viszont inge,az öltözködjön fel de qrva gyorsan...
-
Köszi!Ez a mix egy party sorozat része,ami már a harmadik volt!Én az elsőn vettem részt,az is hatalmasat szólt!Ezen a bulin voltak haverok,és nagyon dicsérték!Főleg Newl-t,azt monták hatalmas szettje volt!Meg is lepődtem,mert nem az a nagy klasszikus zenét játszó!De amikor mondtak pár zenét hogy mit tólt,igen meglepődtem!
Ha minden igaz lesz 4. rész is okt,30. án! -
Miért kell bárkinek is címezni, tudod van a mondás:
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Ebben a topikban sok minden elfér, akár egy dalszöveg is. -
Szia. Ezt kinek írtad? Elég sértő... -
ez igen csak oldskoolosra sikeredett, grat érte! bátran hozzányúlsz a régi témákhoz, hatalmas kedvenceket mixeltél össze -
"Nowadays everybody wants to be a DJ
Nowadays everybody wants to be that nerd
It sickens me
If you are not in it for the love of the music
Would you please fuck off!
Hate those smart asses who think DJing is the easy way to get laid
Well, get a life!"
Ha nem a zene szeretete miatt vagy itt
Akkor légyszíves húzz a picsába!
Utálom azokat a seggfejeket, akik azt hiszik, hogy a DJzés a csajozás egyszerű módja.
Nőjj fel!"
Noir - All About House Music -
Szia. Köszi a zenét, de ilyen ki vágott verzióban van meg nekem is. -
>>>Klikk ide<<<
A minőség sajna hagy némi kivetnivalót maga után.
-
Ha eljuttatod hozzám a kazikat akkor én szívesen bedigizem,főleg ha arénás felvételek! :-)
Olvastam visszább hogy jóba vagy a számomra nagyra becsült rickyvel!Tudnál segíteni pár zene címében amit tőle kéne megkérdezni?El tudod neki juttatni valahogy a zenéket ha feltöltöm valahova?
Igazán jó lenne!Sőt ha vannak régi bakelitjei,szívesen szert tennék rájuk!:-) -
A jutasi mix part1,csak a 15.28 ig jutasi,utána zsíros jön a fasza kis kezdőzenéjével,és a part 2 is zsíros!Onnan tudom hogy ezt a kazit én digiztem be!Viszont a zsíros mix az nekem se volt meg,ezért köszönet! -
Köszi! -
Abból a tracklistából ki tudod nyomozni amit az előbb írtam!
-
1:Scooter - Hyper Hyper (Original Version)
2:Intrance - Mosquito (Perplexer Remix)
3:Ego 69 - This House Is Hot (Rave Will Burn Forever Mix)
4:Bertocucci Feranzano - XTC-Love (Org. Mix)
5:Liquid Bass - In Full Effect
6:Jens - Loops & Tings (Fruit Loops Remix)
7:Marusha - Deep
8:Dune - Hardcore Vibes (Good Vibes Mix)
9:DJ Scot Project - U (V-Mix)
10:Tom Wilson - Techno Cat (Perplexer Remix)
11:The Ethics - La Luna (Full Mix)
12:DJ Quicksilver - Bingo Bongo
13:Le Park - Litchies (Exstrange Mix)
14:Top Kat - Feel Cool (Long Mix)
15:F.A.X.E. - I Wanna Fuck (Erotic Version)
16:Rise & Shine - Hungry Animal (Original)
17:Celvin Rotane - I Believe (Dub Mix)
18:Nikolai - Ready To Flow (Microwave Prince Remix)
19:DJ Hooligan - System Ecstasy (Club Mix B)
-
esetleg valaki meg tudná szerezni?:
Zee - Never In A Million Years (Hadway Vocal Mix) -
Köszönöm, ez lesz az, a (Monkey Drum Mix)
Már mindegy, megcsináltam a Sterby mixet, nélküle. Talán egyszer beleteszem, hogy teljes legyen.
Még egyszer köszönöm. -
Na háj mindenkinek!Újra itt!:-)Rég jártam erre!Jó kis nyár volt ez számomra,jó sok klasszik bulival!:-)
Lesz mit visszaolvasnom úgy látom mióta nem voltam itt!:-)
-
Orpheos - Fascinated nem tudom hogy Monkey Drum mix, vagy sem! -
wildhempjr #8073 Köszi -
Tessék.:
http://rapidshare.com/files/416668287/Hits_From_Club_E-Play.rar -
Köszönöm, 100%-ban magamon kívűl voltam, másnap én is meglepődtem, amikor visszahallgattam. :)
Van még live mixem, de azok nem ilyen elvetemült állapotomban készültek, és csak 2 pioneer cd-lejátszó volt 1 Pioneer keverővel.
Közben megtaláltam a zenéket, egy szám kivételével:
Orpheos Music - Fascinated (Monkey Drum)
Ezt én sem raktam a mixembe, sehonnan nem lehet megszerezni, csak mixből kivágott szar változatokban.
A többi megvan, minnyá felér a Rapidshare-ra és hozom a linket. -
wildhempjr #8070 Ezek
4. R. Mills Feat. Maxine - It's In My Nature (Bookstone Dub mix)
5. Mr. Bump - Untidy Dub
6. Jan Driver - Filter
7. Dave Randall - Bombay
8. Silvio Ecomo - Overslept
9. J. Graü - Mucha Bajo
10. Grant Phabao - Tub
13. Victor Calderone - Give It Up (Victor's Loop & Original Mix)
14. Sarah Parker - My Love Is Deep (Armand Dub Of Doom)
15. Orpheos Music - Fascinated (Monkey Drum)
16. Wishbone - 50 Grooves
-
wildhempjr #8069 OK. Mindjárt leírom. Amúgy nagyon tetszik az élő mixed, hihetetlen Én ilyet annó a Cosmic Gate-től és Woody van Eydentől hallottam. Nagyon állatt. -
Egy csomó zeném hiányzik. Nem biztos hogy meglesz amiket keresel.
Várom a listát. ... -
Szia.
Úgy néz ki, pár szám kivételével minden megvan, felrakom este.
A hiányzókat még keresem ...
(Azért leírhatnád mi hiányzik neked közülük.) -
wildhempjr #8066 Köszi, lesz még amúgy sound fourge és még vagy 3 programm és kicsi cd is.
Ja lehetne, hogy a Sterby mixet amit feltettél egészben felrakd a számokat ,mert nekem nincs meg mind külön és kéne. Köszi -
mono7806! :
21.-22.-én volt a buli (2 napos)
1979.06.24.-én születtem. (Hú, má jó régen)
djblackmoon! : Jöhet még zene, volt 1-2 ami hiányzott a kollekciómból! -
mono7806 #8064 @djblackmoon - csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem is folytasd! ;)
@ProHasca: töltődik lefelé, addig is: 22-én is születtél, vagy a buli volt akkor (jómagam 78.06.22) -
Szia.
Tetszik a mixed.
Sterby legjobb zenéi és végre NEM STERBY-től!
Jöhet még, csak így tovább...
(De gondolom nem cd-vel csináltad. Az effektek miatt inkább a Virtual dj-re tippelnék, de még is lehet hogy tévedek.)
Mindenesetre ügyes vagy. :) -
Sziasztok.
Silvio Ecomo Vs. H.O.G. Pres. The Groovelines - Uprising To Disco (ProHasca Remix)
Így még biztos nem hallottátok. :)
http://www.youtube.com/watch?v=qP7GgwueZbE
A You-Tube-on van összesen 13 ilyesmi mixem bootlegem, vagy remixem.
Nézzétek meg, ha kell valamelyik akkor szóljatok.
Fellépéseim alkalmával jöttek az 5letek és még néha most is csinálgatom őket. -