21112
a tema adott:)
-
batanfacudo #10542 Sam Mollison - Cry (DJ Gogo Mix)
download -
Mein Kampf #10541 Dj Junior tette fel sokat 96 nyarán. -
de kibaszott nagy zene volt ez barátom!!ezen a mixlemezen rajta volt :
house party '96
nem volt rossz kis lemez -
Mein Kampf #10539 Sőt énabból az ídőszakból keresek két dj nek a mixeit, Dj Blaze , Dj Cyberwolf ők is házigazdái voltak azoknak az bizonyos X-Lab partyknak Törökbálinti katlanba... -
Mein Kampf #10538 Már akartam írni neked hogy komoly feltöltés volt a Demons a multkor, és a mostani Sundance is nagyon kellett már lezli.
Itt kérdezném meg neked nincs meg a Titusz & Portásfej - Elypsilon mix ? Pontosabban a Portásfej oldal kéne , mert a titusz meglett közbe.
Abból a 93-94 es időszakból van pár party felvételem, szabadégalatti buli. -
Mein Kampf #10537 Megvan kazettán is és mp3 ba is X-Lab Titusz & Tadeusz címmel. -
Mein Kampf #10536 Van egy acapellám, ha érdekel batan felteszem ide.
Fingers Inc - My House Acapella (Jack Had a Groove) -
ja én is sokára találtam rá,de van még rengeteg ilyen muzsika amit jó lenne fellelni.neked nincs valami hasonló ebből '94-'95 ös korszakból,amit ajánlhatnál.amúgy azt a mixkazit vágod amiről beszéltem ,tádeusz & titusz - x-ray ez a voodoo child volt a második szám rajta agyon flangerezve és az első pedíg ez a zene volt rajta sundance
komoly kis progressive trance a hőskorból -
Mein Kampf #10534 Nekem ez a változata van meg.
F.U.S.E. - Promissed Land (Get To The People) -
batanfacudo #10533 Köszi Vinyl, de engem konkrétan az acapella érdekelne. elég hard to find cucc -
Mein Kampf #10532 Elkezdtem mostantól gyüjteni a trackeket is, eldöntöttem. Van 24 eddig :D amiket bármien körülmények között, szivesen meghallgatnék. -
Mein Kampf #10531 Az eredeti az teljesen más, az jó kis filmzene amire még én is dudolászok még megkezdödik a film. De 4/4et tenni alá és lakodalmasítani, az már gáz :D -
Mein Kampf #10530 Így már ismerem, van ennek egy nagyon jó verzioja, de nekem nincs meg. -
kepo #10529 köszönöm -
high life #10528 pedig sajna elöfordult de hát vannak ilyen mellé nyulások nemek egyböl anyámék ugrottak be vas du-tán a tv elött a refrénre
-
Mein Kampf #10527 EZ nem neked szól, hanem aki kitalálta :D -
high life #10526 Mondtad de sebaj több is veszett mohácsnál figyuzd csak
BLUNT FUNKERS - Move Around
sajna jobb minöségbe kéne de ez is halgathato de hát: CES'T LA VIE -
Mein Kampf #10525 OMG high life, emlékezni? most hallom életemben először ezt az ízlésromboló gagyi parádét :DDDDDD aki ezt kitalálta :D -
Mein Kampf #10524 A legmegfelelőbb változata szerintem ez lesz, schulz is ezt eröltette.
Aurora Borealis - The Milky Way
letöltés -
high life #10523 Nem tudom mennyien emlékeztek erre a trackre beszaráás
vazze aki ezt kitalálta háát nem egy altato dal az tuti -
kepo #10522 Vagy az aurora borealis féle eredetit.Bár azzal az a gondom,hogy túl gyors. -
Mein Kampf #10521 Imádom a promise land t, van egy rmix amit én keresek de lehet meg is van. -
kepo #10520 Szeretném,ha valéaki feltöltené nekem ezt a dalt Cyrus & The Joker - Milky Way.Előre is köszi és minden verzió érdekel,mert nem tudom,hogy melyik a legmegfelelőbb. -
Mein Kampf #10519 Őszintén megmondom neked, nem tudom melyik az. Nem emlékszem rá, hogy mondtam volna :D bár lehet, ha te mondod. Megnéztem , nincs nekem olyanom. -
kepo #10518 Laurent Garnier X-mix 2 -
high life #10517
asszem elöszedem ezeket a trackeket jo ujra hallani öket -
high life #10516 Mein Kampf a BLUNT FUNKERS - Move Around-al mi a helyzet meg van? Mintha 1x emlitetted volna nem mintha sürgetnélek hisz hol van még karácsony
-
kepo #10515 Bizony kötelező! -
Mein Kampf #10514 tedd fel, ismerje meg mindenki, elvégre kötelező volt ez is. -
Mein Kampf #10513 ez mi ???
-
kepo #10512 Egyébként érdekel valakit?Mert akkor feltöltöm majd. -
Mein Kampf #10511 Az elsö 5 rész vhs n a polcomon porosodik ... 3lux 1 2 3 al eggyütt :D -
Mein Kampf #10510 Vinyl a Work 6 os csak mixbe létezik? Ami azon van Criminal.... - Go Around (Gusto move the party) érdekelne róla -
Zokni #10509 Igaz, ez "csak" jó 2 éves, de azért hátha sikerrel járok. :) -
Zokni #10508 michael burkat - redefined
című számot keresgélem nyakra-főre, de egyszerűen nem járok sikerrel. Nem tudom, lehet még bármit remélni ezzel kapcsolatban?
-
kepo #10507 Ez csak a hanganyag lesz,de már a videó is érkezőben. -
Mein Kampf #10506 Készítem is a 3d szemcsit :D -
Artist: Joe T. Vannelli Feat. Csilla
Title: Voices In Harmony (Remixes)
Label: Sorted Records
Cat#: [SO20124]
Date: 1995
Source: Vinyl
Quality: 320 Kbps
Tracks / Comments
1. Voices In Harmony (Progression Remix)
2. Voices In Harmony (Csilla In Wonderland Rmx)
Download -
kepo #10504 -
kepo #10503 Jó hír annak aki szereti.'994-es Laurent Garnier x-mix 2 érkezőben.Nagyon finom.