21112
a tema adott:)
-
Rob - Arena music mix
Hallgassátok szeretettel!
-
Mein Kampf #11381
-
batanfacudo #11380 http://www17.zippyshare.com/v/20122173/file.html -
batanfacudo #11379 keresem 12 egy roolo sister bliss téma. -
mageska #11378 

-
rigoletto #11377 Vazze, ezt nem hiszem el. Mi a fasznak linkelgetsz be ilyeneket ide????Mi köze van a topik témájához?? Jóhogynem már szandit meg zámbódzsimit nem linkelgetnek be egyes pihentagyúak... 

-
mono7806 #11376 Elviekben mindenki csilléjébe visszakerült a kiborult szén, ha mégsem, keressetek... ;) -
molni81 #11375 -
high life #11374 Minden csoda 3 napig tart sztem már ráfért egy ilyen volumenu ellenörzés az ejszakai szorakozoiparra cs nem ilyen áron ás modszerekkel máshogy is meglehetne oldani mint hogy elcsesszenek egy bulit elötte v utána nem közben -
mageska #11373 Tipikus túlbuzgóság a WestBalkán miatt. Eső után köpönyeg szindróma. Magyar mentalitás. Eddig nem érdekelt senkit, most meg mindenki ezen pattog. -
Freezura #11372 Hát ezt el kell mesélnem. Végre egy év után sikerült eljutnom egy igazi jó classic partyra Szombaton Dunaújvárosba. Épp, hogy odaértünk kikértük a szomjoltót, megjelent kb 10 rendőr, 3 tűzoltó, 3 Apehos, 3 Vámos (vagy hogy a francba hívják már őket :-))2 munkaügyis, 2 ÁNTSz-es. Buli megáll (még jó, hogy az elején jöttek, és nem monduk 1-2 órakkor) full ellenőrzés, igazoltatás stb. Tök beszartam, mert a személyimet anyámnál hagytam a táskámban, de úgy látszik szimpatikus voltam a rendőröknek, mert hozzám nem jöttek oda
Annak ellenére, hogy ilyen szarul indult a buli, szerencsére nagyon jóra sikerült, nagyon kellett nekem már a kikapcsolódás, és komolyan mondom endorphin szabadult fel a szervezetemben, pedig csak bort ittam.
Hétfő van, de még a bal fülem mindig sípol, remélem nem szenvedtem halláskárosodást :-)
-
mageska #11371 Feledés ellen:
KERESEM1
KERESEM12 -
mageska #11370 Mononak a pacsit :) -
high life #11369 "Már valahol pászto közelében jártunk a sivatag permén mikor a ......" 
[IMG][/IMG]
Ezen ott voltam :D érdemes megnézni a Dj listát nem volt tulspirázva mégis mindig teltház volt. Hmm
-
high life #11368 Amint idöm engedi felteszem vhova de legkésöbb szerda estig
atom!! -
Sys32 #11367 Ma este 10-11-ig ismét Mix FM Classics Live!
Érdemes lesz csatlakozni...
BLOG
Tune IN -
Phat Smoker #11366 ...hamár a techno szóba esett, egy-két számomra tetszetős darab a régmúltból:
-
Mein Kampf #11365 hol lesz elérhető ezek a videok life , nagyon várom már !!! :D -
biztoshmunkas #11364 Hi Mindenkinek!
Egy Carl Cox remek : http://www2.zippyshare.com/v/59111779/file.html
Ha tetszik, akkor van még...csak arra várnak, hogy felkerüljenek
üdv: biztoshmunkas -
high life #11363 Most konvetálom a Club Speed videot nagy királyság 97 böl remélem hamar kész lesz -
Mein Kampf #11362 Örömel tapasztaltam hogy helyre álltak a mappáim, ott:D igazán köszönöm mono vagy aki volt :D -
Mein Kampf #11361 Már elkezdtem sys, köszi. -
high life #11360 Olyan régen esett szo egy jo kis technorol pedig abban is vannak ám classicok -
molni81 #11359 Sziasztok
Csináltam 1 mixet ami remélem h elnyeri a tetszéseteket! Igaz nem profi és van benne hiba de remélem h elnyeri a tetszéseteket és örömötöket lelitek benne. Jó hallgatást
http://www6.zippyshare.com/v/66137349/file.html -
high life #11358 Mi az hogy!! Jöhet ezerre
-
mageska #11357 Privit olvass Guriga! -
mageska #11356 Fasza:) Club Acid ! -
mageska #11355 high neked nem kell az új passod? -
guriga30 #11354 sziasztok,most akkor mi van a bányával üzemel vagy már nem fog???Úgy hiányzik....... -
high life #11353 [IMG] [/IMG]
link
Találtam régi videocamos felvételeket Club Speedböl és a Bedrockbol mindenképpen megosztom öket nagy flash -
Sys32 #11352 Üdv:
Feltoltam FTP-re a GLOBAL UNDERGROUND PACK 1-38-ig mixeket.
Akit érdekel lehet tölteni!
-
high life #11351 És itt a hiányzo 3 part szal igy teljes
Acapella collection
Egészségetekre!
-
high life #11350 Na itt volna az Acapella Collection elsö 14 partja az utolso hármat a zippzárra teszem mert a data szarakszik a szinkronizálással addig ezeket szedhetitek aki veszi a fáradságot és letölti komoly acapella gyüjteményhez jut a partok külön külön is tölthetök abc sorrendbe vannak bennük a dolgok a link egy txt fájlt tartalmaz ami tartalmazza a feltett 14 part linkjét kiprobálva müxenek. Jo idötöltést 

Acapella collection -
high life #11349 Lemongrass thx az összes tesoxot jövök egyel -
mono7806 #11348 Nagyon komoly, köszönjük! ;) -
lemongrass #11347 #11329
a hiányzók... -
high life #11346 És most essék egy kis szó az elfeledett acid houserol is aminek korszakán talán egy jopáran tulvagyunk ezen a forumon és amiröl anno azt se tudtuk mi szol a hangfalakbol cs egyszerüen jol éreztük magunkat én személy szerint rengeteg acid house buliban megfordultam a Club Acidtol a Fortunán keresztüé a legendás Patexig jo korszak volt az.Erre ez a mix abbol az idökbol egy kis délutáni kalandozás eredménye unatkozás helyett 

Acid remember
01 Prologue - House Junk
02 DJ Skull - Serial Killer
03 Tesox - universal acid
04 Department Of Dance - Train Of Thought
05 Metacosm - Angstman
06 Mark Finnie - Get My Bearings
07 Tesox - yozuko
08 Prologue - Short Circuit
09 Rhythm Assault - Around The Sun
10 Junk Project - The Trial
11 Moogability - Life Is So Realistic
Acid Remember -
mageska #11345 :) Én linkeltem, de Andrew J megfejtése volt :) -
mageska #11344 Nyugi :) Írtam. -
Mein Kampf #11343 MAGESKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA