21112
a tema adott:)
-
greyloop #12302 Gyerekek. Egy igazán különleges mix birtokába jutottam. John Johnson küldte el nekem 1994-es fokvárosi fellépésének a rögzített hanganyagát. A vonatkozó írást és a szettet a blogomon leszedhetitek. A tracklistát azért bemásolom kedvcsinálónak. U.i: Lesz még több ilyen mix 1994-től kezdve, szóval érdemes lesz figyelni!
John Johnson - Live @ Pharcyde Cape Town 1994 [Master Series 001]
Tracklist:
1. Donna Summer - Melody of love (Epris mix)
2. Sarasota - Were gettin hot (John Johnson remix)
3. New Atlantic - I know (Love Decade remix)
4. Awesome 3 - Don't go
5. Last Rhythm - Last rhythm
6. Bump - I'm rushing
7. Mory Kante - Yeke Yeke (Hardfloor remix)
8. PKA - Temperature rising
9. Part-E - Give me your love
10. Manix - Feel real good
11. Last Rhythm - Last rhythm
12. Love Decade - Dream on
13. Asha - JJ Tribute
14. Tony Di Bart - The real thing (If I can't have you)
15. M & M ft Rachel Wallace - i feel this way (M & M Beefed Up mix)
16. Hyper Go Go - Never let go (Piano mix)
17. Helicopter - On ya way
18. Bizarre Inc - Such a feeling
19. Jinny - Never gonna give you up (PKA club mix)
20. Celvin Rotaine - I believe (Dub mix)
21. Dilemma - In spirit (John Johnson remix)
Cikk és letöltés -
most töltögettem le a freee magazin oldaláról pdf file-ban vannak leszedhető tartalmak:épp Emmanuel Top-al késztett interjút olvasgatom. :)
hát nem piskóta a csávó!!és nagyon-nagyon-nagyon régen még megvettem ezt az kiadást egy tabakban,de természetesen réges-rég elveszett már a tér-idő kontínumban.régen sokat vásárolgattam ezeket az újságokat,de aztán elbuzult szerintem. -
hát ez nagyon kemény!!milyen véletlenek vannak!!ha meglesz a cd,te leszel az első aki kap belőle másolatot.
tuti hogy '96 os mix,mert abban az évben talán a live house mix - recorded at fortuna vol. 6 is megjelent,amin a "blue train" van, az pedíg a vol.3 -
Tényleg 96-os a Schulz mix? Ezt nem tudtam. Nem ismertem az FKW-t, hanem a másik linken lévő zenét kerestem, és úgy akadtam rá. Ha meglesz a CD, feltétlenül nézd meg, hogy rajta van-e. :) -
ja-ja!!!!
már nincs olyan sok ,ami engem illet a régiekből,de azért még akad.engem is érdekelne a Blue Train - get movin' ból ,több kiadás is van ,még maxi cd is és mindegyik kiadványon ,ugyanaz a 4 mix található.viszont egy kis észrevételem van vele.az hogy ezek mind '97-ben jelentek meg ,a schulz mix meg '96-os azon hogy van rajta akkor??lehet nem ez az előadója?az alap ahogy kezdődik az stimmel,de elég beteg zene lesz belőle,jól mondtad.a mixkazin lévőt beszerezném a discogsról,ha tudnám,hogy tutira mi.
Amúgy az FKW - Laura Palmer-t régóta ismerted már,vagy most akadtál rá???
még mindíg el vagyok ájulva tőle!! :) :) :) -
:DD Most eléggé rajta vagyok a keresésen, meg kéne már fejteni egyszer s mindenkorra ezeket, főleg az a beteg Get Movin' remix kéne, de attól tartok, az nem a Blue Train-től van. -
hallod tesó!!!!!!!!!
AMIT ESZEL-ISZOL!!!!!!!
15 éves titkokat fejtettél meg nekem az elmult 2napban 3at is.
NAGYONNAGY VAGY!!!!!!!
már vaszem is meg a maxi cd jét,a discogsról.
EZT NEM HISZEM EL!!!!
KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER!!!!!!!
-
Lezli... A keresem5 ez:
FKW - Laura Palmer's Theme (Twin Peaks) (TK Go 94 Mix)
Én meg ezt is keresem többek között, lehet, hogy ugyanaz az előadó, csak más remix?
twin peaks theme
-
Ez is bejövős.
-
Csak most hallgattam meg a 6-ost, ilyenből is jöhet még. :) -
mageska #12292 Hát ha szigorúan nézzük (és meghallgatod az eredetit) nem is az :) Főleg az instrumentális verziója aminek már szerintem köze sincs az eredeti számhoz. De nagyon szeressük és kerestük! Köszi! -
Ez is nagyon nagy finding! -
Kösz Brotha, nem is tudtam, hogy ez Moby -
Sys32 #12289 Sys - Mix FM Classics Live33 2011.04.04.(22:00-23:00)
01.Underworld - Dark and Long (Dark Train)
02.Ben Sims - Manipulated (Samuel L. Session Remix)
03.Gaetano Parisio - Chapter Eight (B Side)
04.Gaetano Parisio - Second Attempt
05.Marco Carola - 7th Question
06.Tomaz vs. Filterheadz - Lazy People
07.Junior Sanchez & Christian Smith - Slave Beat
08.Valentino Kanzyani - Major Improvements B/1
09.Samuel L. Session - Body N` Soul
10.Danilo Vigorito - Scena Uno
11.Oxia - Nation
12.Leama - Melodica (Humate Remix)
Time: 62min
LETÖLTÉS
-
ide feltettem a komplett mixkazit amin vannak ezek a zenék.
de ha már említetted ,akkor ide is feltolom trackenként.
keresem 1
keresem 2
keresem 3
keresem 4
keresem 5
keresem 6
keresem 7
keresem 8
keresem 9
keresem 10
aki bármelyikben tud segíteni,örök hálám!!!! -
Én kösz neked, hogy felhoztad ezt a discogs dolgot. Nagyon felcsigázott, hogy valaki más is keresi a "Yes & No"-t, így lehet, hogy előbb utóbb meglesz. Szerintem ide is érdemes amúgy linkelned a trackjeidet, mert nálam műveltebb egyének is járnak erre. :) -
szevasz Neme!
hallod???nagyon kemény vagy ,hogy belökted Tepes-nek a discogs-on azt a 2tracket!!százezer éve kerestem már a For Your Mind -ot is,szinte már lemondtam róluk,de te visszahoztál a halálból!kössz haver!,
viszont ,ha nem vagyok pofátlan,megnézhetnéd nekem amit feltoltam oda
hátha abból is kipipálsz nekem valamit!meg még erről a Tepes féle schulz mixről a másik oldaláról még valamit az is nagy lenne!
http://www.discogs.com/groups/topic/230293
örök hála!!!!!!! -
Discogsba bejelentkezvén csatlakozz ehhez a grouphoz (join group). Azt nem mondom, hogy teljes a siker a zenék megtalálásával, de több a semminél. -
Na akkor hogy van ez?Elkülditek a linket amiről szó van? -
Ide is felrakom ezt a zenét, discogs-on keresi egy magyar srácz, meg én is, mióta meghallottam 94-ben. :)
http://www66.zippyshare.com/v/92987352/file.html
Tudnom kell, mi ez! "Zolex - Yes & No" remix, esetleg egy Jaydee/Daydream kiadás?
-
speedyboy2 #12282 Na én lépek. Üdv mindenkinek.
-
speedyboy2 #12281 Sajna csak est,éjjel fog tudni feljönni Smile:( Ha valaki kitartó akkor biztosan sikerrel jár.:) -
high life #12280 Jo kis zene a clubéletböl
-
speedyboy2 #12279 Egyébként teljesen igazad van! :) Nem bírok a bőrömben.De ilyen vok. 

-
speedyboy2 #12278 Sorry.Testvér. :)
-
high life #12277 Még szerencse h te nem tudsz nyugtonmaradni 
-
speedyboy2 #12276 Szevasztok fórumozók.Köztünk van már Smile is.
Nem tuom hogy mikor lép fel éppen.De már itt vanb! Be regelt már.:)Bízzunk benne hogy hamar tesz is fel valami ultra csemegét :) -
Üdv, igen. :) -
szevasz haver!!
te vagy a discogs on is?? -
Sys32 #12273 Ma este újra Mix FM Classics Live!
21:00-22:00 Sis - Guest Mix
22:00-23:00 Sys - Mix FM Classics Live033
Érdemes lesz csatlakozni a techno kedvelőinek...
BLOG - Tune In! -
molni81 #12272 -
Köszi! Nos, megtaláltam az A oldal folytatását.. egy másik kazettán. :D -
Ez a kazetta nekem kicsit hosszabb verzióban van meg, engem is érdekelnének róla azok a számok, amit én tudok kiegészítésül.
A:
01. Buddy Booth - And Jack
07. The Water Chamber - Get Funky
B:
01. Logan Circle - Disco Life (Check Dis' Out) -
megvan haver!!! -
Azt már figyeltem én is!Tényleg jó lenne valahogy a keresendő zenéinket megosztani az ottaniakkal,hátha segítenének nekünk! -
sziasztok!
valaki segítsen már nekem ,hogy hogy lehet a discogs-on bekerülni az ottani fórumozók közé!én már regisztráltam magam oda ,kb. 2éve vásárolok is onnan rendszeresen,de nem vágom hogy kell beállítani a fórumot.pedíg nagyon komoly lenne oda feltölteni a keresendő tételeket.
-
Okééééééé! Várjuk!
-
97-ben kaptam valakitől egy egész jó house-techno mixet, a kazira az van ráírva, hogy "clark at work / in the kitchen", de gőzöm sincs, honnan származik. Próbáltam tracklistát összeállítani, kevés sikerrel. :D Nagyon érdekelne, hogy az A oldalon a 2. szám és a B oldalon a 2. és 3. szám micsoda.
side A
side B
tracklist side A:
01. ?
02. ?
03. The Chicago Connection - Dancin' (Mark Grant's Mix)
04. CZR - Put My Mind...
05. ?
06. Chocolate Fudge - Fixation (Straight To My Head Mix)
07. ?
08. Dave Clarke - Shake Your Body
09. ?
side B:
01. House Heroes - Magic Orgasm (vmelyik remix)
02. ?
03. ?
04. ?
05. ?
06. ?
07. ?
08. Green Velvet - Land Of The Lost (Pooley's Infected Mix)
09. Green Velvet - Land Of The Lost (Original Mix)
-
Sys32 #12264 Hétfőn este hasonló zenék fognak menni a Mix FM Classics Live-ban!
Érdemes lesz csatlakozni!
BLOG - Tune IN! -
Robert Armani - Blow That Shit Out (Joey Beltram Mix)