21112
a tema adott:)
  • high life
    engem az elsö szám is érdekelne a B side-rol ugyan ebben a verzioban ha esetleg valakinek megvolna
  • Mein Kampf
    hy itt lesz a Clark At Work - In The Kitchen side A
    Clark At Work - In The Kitchen side B

és még találtam két kazettát a fiókba, digiztem és most megosztom, a calipso sideB második száma mi lehet ??? nagyon tetszik nekem!
    Calipso Ring House side A
    Calipso Ring House side B<<<----ezt 2.szám

junior 96 os mix Dj Junior Live House Mix (promo) side A
    Dj Junior Live House Mix (promo) side B

fatboynak ott a clark.
  • djsnaz #12340
    Teljesen egyetértek és együtt érzek veled. Manapság nem szívesen megyek el egy-egy buliba, mert nem tudok azokra a zenékre táncolni. Lassú egyszerű ütemek. A felpörgés a legjobb, mindenki megőrül aztán egy semmi, visszaesel egy kis groove és ütem egyvelegébe.
    Vegyük például a Dj Misjah & Dj Tim - Access, abban volt kiállás felpörgés, minden ami kell egy zenébe. A felpörgés után volt ám erezd el a hajam. Na ott aztán lehetett ropni, hogy a lábad sem érte a földet. Ez hiányzik manapság a mai zenékből, a lendület.
    Budai az egyetlen akinek a bulijára azért elmennék bármikor. Ő legalább a régi zenéket is belecsempészi a szettjébe. Respect!
  • djsnaz #12339
    Én kérek elnézést azért, hogy belinkeltem a mixet. Még letöltés előtt tettem ezt meg, mit sem sejtve, hogy hol lett rögzítve a szett. Aztán hallgatva rájöttem, hogy ez biza a studiós felvétel. A másik dolog, hogy az a rádióműsor borzalmas volt. Mindenki Szabija meg az a sok szlogen nem gyengén idegesítő volt. De ez már más téma...
    Bocsi.
  • Fatboy Slim
    Jó hogy említed, u.i. nekem meg volt kazin ez a mix és emlékeztem rá, valóban nem az a mix.
    Meg van neked?
  • Neme.
    Amit lent linkeltem, az nem a teljes mix, sőt asszem a B oldal nem is ahhoz tartozik. Talán este felrakom a teljeset, ha lesz időm.
  • lezli82
    ezen a bulin ott voltam :),tök szar volt ,ne is kérdezd! :)de ez a Dan Von Schulz szett a studioban volt március 14én,CLASSIC HOUSE-on!
  • Fatboy Slim
    tenkes
  • djsnaz #12334
    Dan von Schulz - Live @ Avas Radio Happyend Mix Classic Set (2011.04.08)

Klikk
  • djsnaz #12333
    #12265 hozzászólás.
  • Fatboy Slim
    És a Dj Schulz-féle live house mixeket a Fortunából 1-8.
    Ha valaki bármit ezekből felrak, annak nagyon megköszönöm

kicsit úgy érzem magam, mint a gazda akinek az autóját ellopták és vissza szeretné szerezni...
  • Fatboy Slim
    És még mindig égre-földre keresem a Sexomatic 3-on hallható Sunkids - Rescue mixét
  • Fatboy Slim
    Srácok, meg van vkinek a Clark at Work at the Kitchen c alapkazija feldigizve?
  • Phat Smoker
    jó, hogy betetted ide a képeket, ezek igazi 'house, techno klasszikus' hajviseletek! ;))
  • Freezura
    Sziasztok!

Szombaton Dunaújvárosba jártam, aztán megtudtam, hogy az egyik klubba DJ Budai jön, mondom megnézem. Nem, classic buli volt, hanem mai, azt azért nem mondanám, hogy nem danceltem eleget, de azért azt hamar megállapítottam, hogy a mai zenék közelébe se sincsenek a 90-eseknek. Lényegében minden zene, egy kis ritmus, meg valami groove, rövid kiállás, dallam, ritmus, hosszabb kiállás, kéz felrakás, pörgés, sikítás, ritmus. Na azért volt egy két igazán jó zene is. Technikailag tökéletes volt az Imi, bár Macbookról tolta.
    Egy kis ízelítő:
  • high life
    hu bakker nem csodálom h ingyen van
  • VinylToy #12326
    Ilyen hajat csak az csinál, akinek nincs ki az összes kereke, miért van hogy manapság az a menő/trendi ha valaki különc. Én azért jókat röhögök az ilyen bazári majmokon. :D
  • molni81
  • techno rob
    Mintha már hallottam volna valahol!

• Heide
    Sziasztok, ha érdekel valakit hajmodellkedés vagy ilyesmi frizura ingyen, írjatok! [email protected]

• techno rob
    Úúúúúúú!Hatalmas köszönet!Minden elismerésem!!!
  • classboy
    Sziasztok, Technorob-nak:
    a 10.track: http://www64.zippyshare.com/v/69750011/file.html

És egy kis csemege a többieknek:

http://www.djchrissronson.com/index.php?p=mixes
  • rigoletto
    Erre én is nyomtam, mikor '96-ban megszólalt a sulirádióban nagyszünetben...
  • kox futár
    Nem sikerült még megfejteni, hogy ki követte el azt a bizonyos zenét a DJ KÜHL CLUB SPEED LIVE mixen 80:42- 78:10 -ig ?

Ugyan az szintén rá van tolva a CALYPSO TRANCE CLUB BY MARIO '96.05.18. MIX-ben 10:10-06:20 -ig !!!!!!!?

Please !
    Thnx All !
  • biztoshmunkas
    Üdv emberek!
    Már rég nem jártam erre, lefoglal a meló meg a suli, ráadásul jövőre kettő lesz belőle. Nem láttam a fórumon ezeket: Electroliners, Bassbin Twins. A breakbeat bejön valakinek? Ha igen akko megy a bányába :D
    Mein - talán ismerős lesz az egyik az ominózus kühl mixről (1997 03 08)
    szereztem egy csomó Daft Punk kislemezt 1994-től, meg dj tonka trackeket, ha valakit érdekel írjon (megpróbálok sűrűbben jönni :D )
    Addig is :

üdv: biztoshmunkas
  • high life
    Szép vasárnapot

• molni81
  • molni81
    Nagyon szépen köszönöm neked!!! Örök hálám érte
  • techno rob
    Pedig már feltettem ha jól emlékszem!
    Jelezz már vissza légy szíves hogyha leszedted!

Tessék!!!!!!
  • lezli82
    ja!
    a B oldal 4 brinvibe - it's hot (wippenberg remix)
  • lezli82
    bezonyám!!!!
    nézz csak utána,ha nem hiszed :)
    m-phratic - for your mind
    és te esetleg tudsz még néhány tracket arról a mixről??
    főleg ezek érdekelnének:
    A oldal
    1. ??????
    2. ??????
    3. green velvet - flash (paul Johnson remix)
    5. yum yum - let you go(red lite mix)
    6. m-phratic - for your mind
    7. pollution project - industrial waste
    8. gage - state of time (art mix)

B oldal

1. ??????
    2. ??????
    3. NBG - groovebird
    4. ??????
    5. B.O.D. - My House (The Owner Of The Housemix)
    6. ??????
    7. ??????
    8. ??????

ennyit sikerült eddíg összehozni
  • gotan
    A For Your Mind az az a bizonyos, ami a 96-os Schulz 3-as remixen is található A oldal utolsó előtti-előtti számként? Mert ha az, arra nagyon vadászok. :-)
  • high life
    Remélem vki rögziti ls megosztja majd
  • djsnaz #12309
    Hi! Ma este 19 órától (már javában szól) "20 Years of Pete Tong" a BBC Radio1-en. 12 órában, 20 év klubzenéi és az első essential mix szól majd. Szerintem csekkoljátok le, eddig odaver.

Classic 4ever!
  • molni81
    Sziasztok
    Fel tudná tenni nekem valaki az Ego 69 - This house is hot című számot?
    Régóta keresem de nem találom sehol. Előre is köszönöm nektek
  • techno rob
    Na ha egyszer beindul a szekér!
    A 2 es se kell már,az is meg lett végre!!!!

Andreas Dorau - Girls in love

• techno rob
    Hohoho!A 14 est már nem kell

Poltergeist - Vicious Circles (Carl Cox Mix)

http://www.youtube.com/watch?v=1te0JNPCFf4

• techno rob
    Össze szedtem már én is a keresendő zenéimet!Ha valaki megtenné hogy meghallgatja őket,és ne tán tán tudja a választ,annak igen igen megköszönném!

track id 1
    track id 2
    track id 3
    track id 4
    track id 5
    track id 6
    track id 7
    track id 8
    track id 9
    track id 10
    track id 11
    track id 12
    track id 13
    track id 14

Természetesen ha valamelyiket megmondja valaki,akkor én már veszem is bakeliten,és kérésre fel is dobom!
    Köszi mindenkinek!
  • kox futár
    Srácok !
    Segítsetek már akinek meg van a DJ KÜHL CLUB SPEED LIVE TECHNO -mixben mi az a zene ami 80:42-78:10-ig pörög ??

Előre is köszönöm a szaktekintélyeknek !!
  • Ricardo Snip
    ha megengeditek :)
    borsodi fórumozók figyelmébe egy kis buli amin pörgetem majd a korongokat, aki eljön erre a bulira az hallhat majd jó régi zenéket is felidézzük az Arénás időszakot :)

Glamour