3D Flash Animator 4 Release 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabaly
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni egy 3 betûbõl álló animációban?

Kérdezték a fórumban h hogyan kell a swishmaxbanhivatkozni!
az elõtte szólók tudják de basztak megmondani.MOst ez nekem is kéne.
Szevasztok
nekem is ez volt a problémám.
A gépen nem volt jó a hivatkozás, de feltöltöttem az extra tárhelyemre és ott tökéletesen mûködött.
üdv
Csatlakozom...
SWISH 2.0 progival csinálok egy nagyon egyszerû animációt, de a gomb hivatkozása nem mûködik html-be ágyazva. A kéz megjelenik, ha a gomb fölé viszem a mutatót, de nincs hivatkozás. Látom, az elõttem szóló sem kapott választ, de azért én is megpróbálom, hátha.
Az esetleges kapott választ elõre is köszönöm.
Palika1989
Hali!
Ugyanaz a problémám mint ami levan írva az #1-es hozzászólásba...
Vagyis nekem is mûködik még a programon belül de ki exportálva swf fájlba már nem mûködnek a gombok. 😞 Ha vki tud segíteni írjon!

Webdesign, animáció, webfejlesztés: http://paul.maszlik.com

swishax-ba sokkal több dolgot lehet, könyebb benne saját script is, inkább azt ajánllom, lehet elsõre kicsit bonyolultabb, de pl swish 2.0-ba nem lehet preloadert csinálni (képernyõ amíg nem töltõdik be), és elképesztõ dolgokat lehet benn csinálni...érdemes megnézni a samples mappába az swi-ket 😉
jAsOn VoOrHeEs
vagyis a button amit beimportálok felvegye a kép fomáját ??

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
Xara 3d-ben hol találom azt a beállítást hogy a button felvegye az alakzat formáját???

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

A swishmaxban több effekt van! nekem a swishmax jobban teccik!

Vernoon
Mi a kulonbseg a Swish 2.0 es a SwishMax kozott? (Azonkivul, hogy a Swish2-t nem tudom elinditani, ill. elsore elindul, dolgoztam rajta, masnap memhibat mond, benti gepen is ez a helyzet! hiaba reinstall)

Tetsuo
Én kisebb progira gondoltam, nekem csak dial-up-om van. 😞(

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ha valaki Flasht akar megtanulni, mivel erdemes kezdeni?
A Swishrol sok jot hallottam, melyik a legjobb, legeccerubb?
Ryleh
A xara-ban van a xara3d...feliratok animálására qrva jo,ûgyesen conectel a progikkal.ha a macro flash érdekel-most kezdtem vele - akkor nagyon sok magyar könyv leszedhetö a dc-röl.elég felhasználobarátnak tûnik....

Tetsuo
Tud vki olyan flash szerkesztõt ajánlani ami kezdõknek yo, lehet rajta tanulni?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ReTeK
az nem csak "karakterekkel" dolgozik ?

Jampó
Nem tom ismeritek-e a Xara 3D-t, de ha nem akkor próbáljátok beszerezni vhonnan, mer az is qrva jó!

nahh?

én ulead gif animatorba csinálom és abba lehet flash-t is csinálni

mit ? a gifet ? neeeem, azt rajzoltam 1:1-be.. de ha segitség kell szólj, ismerem a swisht mert télleg kurva eccerû

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kössz.Te is ezzal a swish nevû progival gyártottad?

kész:

itt van

oké

Teljesen rád van bízva.

Semmi extra nem kell, csak vmi eccerû flesh anim.

Majd én is próbálkozok vele, hátha sikerül.

Köszi.
cyrus:neked is.

megcsinálom!

tessék itt van. 1.7 mega zippelve, crack benne van

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Érdekel, ha tényleg eccccerû.Megvan, hány mega?

javaslom a SWISH nevû progit.. a flash formátumában dolgozik, egy kis progi, ien szövegeffektekre találták ki... eccerû használat, stb... ha érdekel irj

Sajna, én nem értek a flashez...

Megtenné nekem azt, valaki lelkes flash-hez értõ ember, hogy ebbõl a képbõl csinál valami fasza flash-es animációt?Az oldalam kezdõlapjához kéne, swf formátumban.Rábízom, hogy mit animál vele, csak a szín maradjon.Elõre is kösz.

SoDI---
Ha nyomsz FLA url-t, akkor kisegítlek

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

sohrking
Hali... Flash animációval kapcsolatban lenne kérdésem... Ha tudna valaki segíteni, azt nagyon megköszönném.

Beimportáltam a sceenbe 1 képet. Átkonvertáltam movieclip-é majd a movieclipen belül létrehoztam több layert. Oda importáltam több képet. 1 layerre 1 képet. 8 layerbõl összeállt a figurám. Bemozgattam motionnal , mintha lépkedne. Visszatérve a sceenbe, motionnal elmozdítottam az immár 1 layeres figurát. Tökéletesen mûködött test sceennel, swfbe is simán kiment...
Melléraktam 1 hátteret 1 másik layerre, és néhány fûpamacsot egy harmadik layerre... Idáig minden mûködött. A füvet be keyframe-ltem, és helyváltoztatásra kértem (motion). Na itt a gondom. !!! Ha bekapcsolom a motiont a fû layerén, az egy az egyben eltûnik.... MIÉÉÉRRRT !!!!!
Ja , másik kérdés... Hogy csinálok olyan avit, amiben mûködik a movie clip, mert flashbõl kiimportálva aviba nem megy csak swf-ben... lehet swf-bõl avit csinálni, ... mivel????

Köszi

Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb

ReTeK
Mi a gond ? a Flash-t erre találták ki

(az MX és elõdei is *.swf-et készítenek, *.fla = forrás file, gondolom ezt te is tudod)

A honlapot swf-ben akarom csinálni, azaz flash-ben.

ReTeK
és ráadásul .fla - ba menti az animot.

hmmm, csak .fla-ba ???
a Publish Settings-ben elég sok fomátum van, azok nem jók ? (pl: GIF)

http:// vel írtam...A progin belül jó, csak flash-be mentve nem stimmel.

ZoRaL
hi
hogyan irod be a hivatkozást? mert ha igy: www.akarmi.hu akkor valszeg nemjó...kell elé http://...
remélem erre gondoltál

Elküldve priviben a progi lelõhelye...

ZoRaL
szia
juttasd el hozzám ezt a progit és megoldom szerintem a gondod...

?????

1: Ismeri valaki ezt a progit?
Az lenne a problémám, hogy megcsinálok vele egy honlapot és elmentem .swf formátumba, de a hivatkozások nem mûködnek.(ha a gombra kattintok nem jelenik meg a kívánt oldal)
A programon belül mûkszik, csak elmentve nem.Ha valaki ismeri ezt a progit segítsen lécc.
2: Hogyan lehet ezenkívül flash animációkat készíteni?Macromedia flsah mx 2004?Ezzel nem igazán ment…Túl bonyolult volt, és ráadásul .fla - ba menti az animot.
Bocs az anti- hozzáértésemért de kezdõ vagyok…