43
3D Flash Animator 4 Release 5 (Flash)
-
#43 Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni egy 3 betűből álló animációban? -
CarlosBoy666 #42 Kérdezték a fórumban h hogyan kell a swishmaxbanhivatkozni!
az előtte szólók tudják de basztak megmondani.MOst ez nekem is kéne. -
CarlosBoy666 #41 Szevasztok
nekem is ez volt a problémám.
A gépen nem volt jó a hivatkozás, de feltöltöttem az extra tárhelyemre és ott tökéletesen működött. -
egyember #40 üdv
Csatlakozom...
SWISH 2.0 progival csinálok egy nagyon egyszerű animációt, de a gomb hivatkozása nem működik html-be ágyazva. A kéz megjelenik, ha a gomb fölé viszem a mutatót, de nincs hivatkozás. Látom, az előttem szóló sem kapott választ, de azért én is megpróbálom, hátha.
Az esetleges kapott választ előre is köszönöm. -
#39 Hali!
Ugyanaz a problémám mint ami levan írva az #1-es hozzászólásba...
Vagyis nekem is működik még a programon belül de ki exportálva swf fájlba már nem működnek a gombok. :( Ha vki tud segíteni írjon! -
keeny #38 swishax-ba sokkal több dolgot lehet, könyebb benne saját script is, inkább azt ajánllom, lehet elsőre kicsit bonyolultabb, de pl swish 2.0-ba nem lehet preloadert csinálni (képernyő amíg nem töltődik be), és elképesztő dolgokat lehet benn csinálni...érdemes megnézni a samples mappába az swi-ket ;) -
#37 vagyis a button amit beimportálok felvegye a kép fomáját ?? -
#36 Xara 3d-ben hol találom azt a beállítást hogy a button felvegye az alakzat formáját??? -
Darkboy #35 A swishmaxban több effekt van! nekem a swishmax jobban teccik! -
#34 Mi a kulonbseg a Swish 2.0 es a SwishMax kozott? (Azonkivul, hogy a Swish2-t nem tudom elinditani, ill. elsore elindul, dolgoztam rajta, masnap memhibat mond, benti gepen is ez a helyzet! hiaba reinstall) -
#33 Én kisebb progira gondoltam, nekem csak dial-up-om van. :(( -
shark54 #32 Ha valaki Flasht akar megtanulni, mivel erdemes kezdeni?
A Swishrol sok jot hallottam, melyik a legjobb, legeccerubb? -
#31 A xara-ban van a xara3d...feliratok animálására qrva jo,űgyesen conectel a progikkal.ha a macro flash érdekel-most kezdtem vele - akkor nagyon sok magyar könyv leszedhetö a dc-röl.elég felhasználobarátnak tűnik.... -
#30 Tud vki olyan flash szerkesztőt ajánlani ami kezdőknek yo, lehet rajta tanulni? -
#29 az nem csak "karakterekkel" dolgozik ? -
#28 Nem tom ismeritek-e a Xara 3D-t, de ha nem akkor próbáljátok beszerezni vhonnan, mer az is qrva jó! -
Darkboy #27 nahh? -
Darkboy #26 én ulead gif animatorba csinálom és abba lehet flash-t is csinálni -
cyrus #25 mit ? a gifet ? neeeem, azt rajzoltam 1:1-be.. de ha segitség kell szólj, ismerem a swisht mert télleg kurva eccerű -
davos80 #24 Kössz.Te is ezzal a swish nevű progival gyártottad? -
Darkboy #23 kész:
itt van -
Darkboy #22 oké -
davos80 #21 Teljesen rád van bízva. -
davos80 #20 Semmi extra nem kell, csak vmi eccerű flesh anim. -
davos80 #19 Majd én is próbálkozok vele, hátha sikerül.
-
davos80 #18 Köszi.
cyrus:neked is. -
Darkboy #17 megcsinálom! -
cyrus #16 tessék itt van. 1.7 mega zippelve, crack benne van -
davos80 #15 Érdekel, ha tényleg eccccerű.Megvan, hány mega? -
cyrus #14 javaslom a SWISH nevű progit.. a flash formátumában dolgozik, egy kis progi, ien szövegeffektekre találták ki... eccerű használat, stb... ha érdekel irj -
davos80 #13 Sajna, én nem értek a flashez... -
davos80 #12 Megtenné nekem azt, valaki lelkes flash-hez értő ember, hogy ebből a képből csinál valami fasza flash-es animációt?Az oldalam kezdőlapjához kéne, swf formátumban.Rábízom, hogy mit animál vele, csak a szín maradjon.Előre is kösz.
-
#11 Ha nyomsz FLA url-t, akkor kisegítlek -
#10 Hali... Flash animációval kapcsolatban lenne kérdésem... Ha tudna valaki segíteni, azt nagyon megköszönném.
Beimportáltam a sceenbe 1 képet. Átkonvertáltam movieclip-é majd a movieclipen belül létrehoztam több layert. Oda importáltam több képet. 1 layerre 1 képet. 8 layerből összeállt a figurám. Bemozgattam motionnal , mintha lépkedne. Visszatérve a sceenbe, motionnal elmozdítottam az immár 1 layeres figurát. Tökéletesen működött test sceennel, swfbe is simán kiment...
Melléraktam 1 hátteret 1 másik layerre, és néhány fűpamacsot egy harmadik layerre... Idáig minden működött. A füvet be keyframe-ltem, és helyváltoztatásra kértem (motion). Na itt a gondom. !!! Ha bekapcsolom a motiont a fű layerén, az egy az egyben eltűnik.... MIÉÉÉRRRT !!!!!
Ja , másik kérdés... Hogy csinálok olyan avit, amiben működik a movie clip, mert flashből kiimportálva aviba nem megy csak swf-ben... lehet swf-ből avit csinálni, ... mivel????
Köszi -
#9 Mi a gond ? a Flash-t erre találták ki
(az MX és elődei is *.swf-et készítenek, *.fla = forrás file, gondolom ezt te is tudod) -
davos80 #8 A honlapot swf-ben akarom csinálni, azaz flash-ben. -
#7 és ráadásul .fla - ba menti az animot.
hmmm, csak .fla-ba ???
a Publish Settings-ben elég sok fomátum van, azok nem jók ? (pl: GIF)
-
davos80 #6 http:// vel írtam...A progin belül jó, csak flash-be mentve nem stimmel. -
#5 hi
hogyan irod be a hivatkozást? mert ha igy: www.akarmi.hu akkor valszeg nemjó...kell elé http://...
remélem erre gondoltál -
davos80 #4 Elküldve priviben a progi lelőhelye...