25
Segítsetek
  • ollie
    Szerintem is így a legjobb, hiszen előbb-utóbb úgy is vennél egy másikat, akkor meg szívnád a fogad, hogy mennyit veszítettél az egészen.
  • Russ!an
    Köszönöm a hozzászólásokat. A Gép marad!
    Olyan durván változott szamámra előnytelenül a piac, hogy nagyon nem éri meg elkótyavetyélnem, uh, másképp oldom meg anyagi problémáim, de mindenkinek köszönöm, hogy segített!
    BORG ZÁRHATÓ Köszönöm.
  • Borg
    A következő adok-vennék jellegű hozzászólásnál bezárom a topicot.
  • TheZsenyka
    Ne add már el.
  • TheZsenyka
    Ezért még kereskedő is adna 150 ropit. Simán eltolható (darabonként) 200 körül.
  • janos666 #20
    Engem a winyó meg a két ram érdekelne (tudom, hogy nem kértél ajálatot!).
  • Akuma
    szerintem legegyszerűbb, legésszerűbb kitenni az aukcióra... megadhatsz minimálárat pl 200ezer alatt nem vihetik el, csakha elérték, vagy egymást túllicitálják; megadhatsz licit lépcsőt, kezdő árat, infót, stb (valószínüleg van még valami, amit kihagytam)
    ha sokat vacilálsz csak kevesebbet fog érni az idő teltével!
  • HUmanBandi
    Mondjuk a proci és alaplap téjnleg jó pofa még érdekelne is.
  • Punker
    attól függ ha találsz egy lúzert akkor jól jársz, viszont használt cuccért 50%-nál többet nem nagyon kap az ember ha gyorsan akarja eladni....
  • Laalee
    sajnos a használt piacon nincs sok értéke a komplett gépeládásnál a márkának. igy pl hiába fizettél 10K val többet hogy hercules legyen a kártyád és ne gexcube, nem sokan fogják értékelni, alkatrészként igen, de komplett gépnél a teljesítmény és az ár ami fontos.

ugyhogy ez a 70-75% jónak tünik, bár jobb ha még többet rászámolsz, legfeljebb nem kell senkinek, akkor megint meghirdetheted ujra, ha mindenre van gari, talán többet is megér. hirdesd meg sok apróban.
  • ollie
    És csak egyben vagy hajlandó megválni tőle?
  • Russ!an
    Igen-igen. Én is igy gongoltam (70-75%) de eddig mindenki lehurrogott, hogy max 150.000 és nem tudtam most én vanyok naív, hogy többet szetetnék, vagy ennyit zuhant az értéke.
  • ollie
    Én is kb ezt tenném.
  • Narancs
    Könnyű ez...
    Összeszámolod mennyibe kerülne most ez a cumó újjan, és az ár 70-75% -áért el tudod nyomni a cuccott gyorsan...
    földobod egy csomó apróra azt csá!
    Boltba nehogy be vidd, rohadt kupecok bagóért akarják majd megvenni!
    Értelmes válaszra itt ne nagyon számíts. Ilyenkor mindenki megragadja az alkalmat, hogy porbafikázza, lehúzza a gépet, hogy te ne örülj, ők meg ne irigykedjenek.

Remélem ennek a hozzászólásnak hatására lesz aki rácáfol és segít.
  • BlackWolf
    5rugo talan
  • steweee
    inno 3D gef2 Ti 64 DDR 2 éves
  • Akuma
    piaci részesedést, please! :)
  • ollie
    Vváháá, tök jó, majd így adom el a nokia 3300-ámat.
  • Akuma
    tedd ki ide, ez egy aukció
  • HUmanBandi
    Semit! :-)
    Örülj ha kapsz érte 200000 huf-t!!!!!
    Ez van eladni nagyon nehéz!
  • NeoMaN
    sztem te is tudod mennyit ér...
  • Taranov
    Ja, a gép? :O
  • Taranov
    No de miről van szó?
  • Russ!an
    Szal el akarom adni sajnos anyagi okok! :(
    Arrak érnélek beneteket, segítsetek beárazni, mennyit ér most ez így használtan. Teszem hozzá, CSAK ÁRAZÁS, és nem eladás a topic lényege!!! Tehát az érdekelne, mennyiért lehet most ezekért hozzájutni. AJÁNLATOKAT SENKI NE TEGYEN NEM VÁLASZOLOK RÁ!