25
Segítsetek
-
#25 Szerintem is így a legjobb, hiszen előbb-utóbb úgy is vennél egy másikat, akkor meg szívnád a fogad, hogy mennyit veszítettél az egészen. -
#24 Köszönöm a hozzászólásokat. A Gép marad!
Olyan durván változott szamámra előnytelenül a piac, hogy nagyon nem éri meg elkótyavetyélnem, uh, másképp oldom meg anyagi problémáim, de mindenkinek köszönöm, hogy segített!
BORG ZÁRHATÓ Köszönöm. -
Borg #23 A következő adok-vennék jellegű hozzászólásnál bezárom a topicot. -
TheZsenyka #22 Ne add már el. -
TheZsenyka #21 Ezért még kereskedő is adna 150 ropit. Simán eltolható (darabonként) 200 körül. -
#20 Engem a winyó meg a két ram érdekelne (tudom, hogy nem kértél ajálatot!). -
Akuma #19 szerintem legegyszerűbb, legésszerűbb kitenni az aukcióra... megadhatsz minimálárat pl 200ezer alatt nem vihetik el, csakha elérték, vagy egymást túllicitálják; megadhatsz licit lépcsőt, kezdő árat, infót, stb (valószínüleg van még valami, amit kihagytam)
ha sokat vacilálsz csak kevesebbet fog érni az idő teltével! -
#18 Mondjuk a proci és alaplap téjnleg jó pofa még érdekelne is. -
#17 attól függ ha találsz egy lúzert akkor jól jársz, viszont használt cuccért 50%-nál többet nem nagyon kap az ember ha gyorsan akarja eladni.... -
#16 sajnos a használt piacon nincs sok értéke a komplett gépeládásnál a márkának. igy pl hiába fizettél 10K val többet hogy hercules legyen a kártyád és ne gexcube, nem sokan fogják értékelni, alkatrészként igen, de komplett gépnél a teljesítmény és az ár ami fontos.
ugyhogy ez a 70-75% jónak tünik, bár jobb ha még többet rászámolsz, legfeljebb nem kell senkinek, akkor megint meghirdetheted ujra, ha mindenre van gari, talán többet is megér. hirdesd meg sok apróban.
-
#15 És csak egyben vagy hajlandó megválni tőle? -
#14 Igen-igen. Én is igy gongoltam (70-75%) de eddig mindenki lehurrogott, hogy max 150.000 és nem tudtam most én vanyok naív, hogy többet szetetnék, vagy ennyit zuhant az értéke.
-
#13 Én is kb ezt tenném. -
#12 Könnyű ez...
Összeszámolod mennyibe kerülne most ez a cumó újjan, és az ár 70-75% -áért el tudod nyomni a cuccott gyorsan...
földobod egy csomó apróra azt csá!
Boltba nehogy be vidd, rohadt kupecok bagóért akarják majd megvenni! -
#11 Értelmes válaszra itt ne nagyon számíts. Ilyenkor mindenki megragadja az alkalmat, hogy porbafikázza, lehúzza a gépet, hogy te ne örülj, ők meg ne irigykedjenek.
Remélem ennek a hozzászólásnak hatására lesz aki rácáfol és segít. -
BlackWolf #10 5rugo talan -
steweee #9 inno 3D gef2 Ti 64 DDR 2 éves -
Akuma #8 piaci részesedést, please! :) -
#7 Vváháá, tök jó, majd így adom el a nokia 3300-ámat. -
Akuma #6 tedd ki ide, ez egy aukció -
#5 Semit! :-)
Örülj ha kapsz érte 200000 huf-t!!!!!
Ez van eladni nagyon nehéz! -
#4 sztem te is tudod mennyit ér... -
#3 Ja, a gép? :O -
#2 No de miről van szó? -
#1 Szal el akarom adni sajnos anyagi okok! :(
Arrak érnélek beneteket, segítsetek beárazni, mennyit ér most ez így használtan. Teszem hozzá, CSAK ÁRAZÁS, és nem eladás a topic lényege!!! Tehát az érdekelne, mennyiért lehet most ezekért hozzájutni. AJÁNLATOKAT SENKI NE TEGYEN NEM VÁLASZOLOK RÁ!