2083
  • b0y
    Hát most mit tegyek ?! :D
    Pedig próbáltunk mindent ..... egy kis pénzcsúsztatást, másik bejárat stb..... egyik sem volt nyerő
    Így maradt a jegy árának visszaváltása ami nem igazán kárpótol érthető okokból, pedig studio-s ax buli óta vártam hogy mikor lesz megint kis hazánkban.
  • OPM
    ahhoz képest elég lazán veszed :)

én biztos iszonyat ki lettem volna akadva, ha felutazom tegnap az axwelles pólómban elővételes jeggyel a kezemben és azt mondják, nem tetszik a fejem pápá

asszem ezeket hallva, nem is megyek soha a playbe, bárkit is hívnak....
  • b0y
    A lehető legkomolyabban mondtuk.....bár ahogy láttam szerintem több embert küldtek el mint beengedtek
  • OPM
    micsodaaaaaaaa?? ezt ugye nem mondjátok komolyan
  • b0y
    Ismerős a szitu !!!
    Nálam sem játszott az Axwelles póló
    De hát könyörgöm.......ha már előre megveszem a jegyeket akkor tényleg beengedhetnének + felutazok pestre.....
    Fáj a szívem, de majd leközelebb
  • WuFraZselic
    Gratulalok, nem engedtek be a playba egy SHM poloba... Basszak meg a krva anyjukat! Hu de geci ideges vagyok...
  • lemongrass
    na... kiderült a turpisság! a srác a macskáinak DJ-k neveit adja... so... egy kis macsek adta fel idő előtt!
    bocs a pánikkeltés miatt!

jó bulit, aki megy!!!
  • OPM
    jó bulit, srácok! holnap várom a képeket/videókat :)
  • Bennie
    kössz ezer hála
  • WuFraZselic
    jah, legegyszerűbb busszal a Móriczig, onnan 61es vill.
    vagy esetleg Keletinél felszálltok metróra, > Batthányi tér, onnan 41es villamos Móriczig, és onnan a 61essel Karolina út :D
    vagy Blaháig busz / Metro, onnan 6os villamos Móricz, és utána szintén 61es vill :D

lehetőség van bőven :D
  • redbull0304

"23:30-ig 61-es villamossal a Móricz Zsigmond körtértől illetve a Moszkva tértől vagy Déli Pályaudvartól a Karolina úti megállóig.
    23:00-ig 40-es, 240-es busszal Budaörsről a Karolina út megállóig
    23:00-ig 153-as busszal Gazdagrétről a Karolina út megállóig
    23:20-ig 212-es busszal a Boráros tértől illetve az Apor Vilmos tértől a Karolina út megállóig

Éjféltől 940-essel a Móricz Zsigmond körtértől illetve Budaörsről
    Éjféltől 960-assal a Móricz Zsigmond körtértől illetve a Moszkva tértől vagy Óbudáról
    Éjféltől 972-essel a Móricz Zsigmond körtértől illetve Törökbálintról"

Tehát a Keletibe felszállsz a 7 vagy 173-as buszra, elmész a Móricz Zsigmond körtérig, onnan 61-es villamossal a Karolina úti megállóig.
  • redbull0304
    Nekem se ártana! :D Mondjuk szerencsémre Keletiből megyünk, remélem többiek tudják merre kell menni! :D
  • Bennie
    jah valaki nyomasson már nekem egy from Keleti to Play menetrendet kössz:D:D::D
  • Bennie
    twitteren semmi infó eddig szóval ne keltsünk pánikot
  • Bennie
    az durva akkor nagyon királyak:D:D
  • lemongrass
    hát, nem tom, h mi a pálya, de remélem, h Armani Yassir haverom csak iszonyat sz@r humorát vette elő! vagy vki teljesen másra gondolt!!!//

• WuFraZselic
    hmm, Spreadshirttel (akik csinálják az SHM.com-on lévő pólokat) lezsíroztam, hogy küldjenek egy L-es pólót az XL helyett, és küldöm vissza az XL-est, de mondtam hogy csütörtökön lesz Axwell ezért jólenne minél előbb :) erre baszki, tegnap zsíroztam le, mára itt is az L-es póló :D
  • WuFraZselic
    az is ! :)
  • Bennie
    Subliminal Session Winter 2009
  • Bennie
    hmmmm ez jól hangzik
  • WuFraZselic
    amúgy kijött Steve ~1.5órás mixalbuma is + a sajátjai Alpha Baguera, La Candela Viva, Do You Want It, Sweden, Tivoli.
    Monday november 3 :D
  • WuFraZselic
    ay ay, captain! :D
  • redbull0304
    Meghallgatom, köszi! :) Csütörtökre már mindenki felkészült? :D
  • WuFraZselic
    Steve Angello - Tivoli
    ma jelent meg beatporton
  • Bennie
    én szívesen megvásárolnám meg én is akarok majd rendelni egyet a guettásból:D de sajnos az xl az nekem is nagy lenne:S:S
  • WuFraZselic
    kicsit behaltunk! :)

viszont... lenne egy eladó XL-es I Love Swedish House Mafia pólóm, ma küldték, cask sajnos nagy lett, így eladnám. 6300at fizettem érte pénteken, 6ért is eladom ha kell, csak tudjak Ax bulira egy L-eset rendelni :D

így nézne ki a dolog
  • WuFraZselic
  • WuFraZselic
    és ha neked jó, Axnak is jó :DDD
  • Bennie
    jah igaz:D de mostanra lett ax hiányérzetem illetve ez az év zeneileg jó volt a számára és számomra is:D:D
  • OPM
    sőt whiteon is :)
  • Bennie
    jeee remélem eltudok menni a studios bulija óta várom újra, tudom hogy volt arioba de az nem olyanD::D
  • WuFraZselic
    mégegyszer...

• WuFraZselic
  • WuFraZselic
    nem SHM, de SIZE records
    Pirupa & Pigi - Rough N Raw (Alan Fitzpatrick Remix) az mekkora már :) el is felejtkeztem róla, pedig már vagy másfél hete üvöltetem :D
  • OPM
    szerintem valahol a kettő között volt a legjobb

túl felkapott lett és a temérdek produkció a minőség rovására ment...
  • Bennie
    azóta sztem egy elég nagy stílus változáson ment át
  • VinylToy #1727
    Laidback Luke Twitter:

Making a track in my hotelroom, thinking of calling it Vancooph! Still needs some work ;) Off to LA in one and a half hour.

Régen Ő is jobb zenéket írt, biztos volt több ideje. :D

Példának okáért! :D
  • WuFraZselic
    jó, hát nekem is, szentendréről rohadt messze van a play, a studio egy fokkal (kettővel) jobb :)
    engem a csütörtök vonzz leginkább :D
  • Bennie
    számomra lett volna jobb
  • Bennie
    jó igaz én csak a közlekedés miatt lett volna jobb oda sztem,
    "hu hajógyári, az a menő" az meg igaz