2083
-
b0y #1763 Hát most mit tegyek ?! :D
Pedig próbáltunk mindent ..... egy kis pénzcsúsztatást, másik bejárat stb..... egyik sem volt nyerő
Így maradt a jegy árának visszaváltása ami nem igazán kárpótol érthető okokból, pedig studio-s ax buli óta vártam hogy mikor lesz megint kis hazánkban. -
OPM #1762 ahhoz képest elég lazán veszed :)
én biztos iszonyat ki lettem volna akadva, ha felutazom tegnap az axwelles pólómban elővételes jeggyel a kezemben és azt mondják, nem tetszik a fejem pápá
asszem ezeket hallva, nem is megyek soha a playbe, bárkit is hívnak.... -
b0y #1761 A lehető legkomolyabban mondtuk.....bár ahogy láttam szerintem több embert küldtek el mint beengedtek -
OPM #1760 micsodaaaaaaaa?? ezt ugye nem mondjátok komolyan -
b0y #1759 Ismerős a szitu !!!
Nálam sem játszott az Axwelles póló
De hát könyörgöm.......ha már előre megveszem a jegyeket akkor tényleg beengedhetnének + felutazok pestre.....
Fáj a szívem, de majd leközelebb -
#1758 Gratulalok, nem engedtek be a playba egy SHM poloba... Basszak meg a krva anyjukat! Hu de geci ideges vagyok... -
#1757 na... kiderült a turpisság! a srác a macskáinak DJ-k neveit adja... so... egy kis macsek adta fel idő előtt!
bocs a pánikkeltés miatt!
jó bulit, aki megy!!! -
OPM #1756 jó bulit, srácok! holnap várom a képeket/videókat :) -
Bennie #1755 kössz ezer hála -
#1754 jah, legegyszerűbb busszal a Móriczig, onnan 61es vill.
vagy esetleg Keletinél felszálltok metróra, > Batthányi tér, onnan 41es villamos Móriczig, és onnan a 61essel Karolina út :D
vagy Blaháig busz / Metro, onnan 6os villamos Móricz, és utána szintén 61es vill :D
lehetőség van bőven :D -
"23:30-ig 61-es villamossal a Móricz Zsigmond körtértől illetve a Moszkva tértől vagy Déli Pályaudvartól a Karolina úti megállóig.
23:00-ig 40-es, 240-es busszal Budaörsről a Karolina út megállóig
23:00-ig 153-as busszal Gazdagrétről a Karolina út megállóig
23:20-ig 212-es busszal a Boráros tértől illetve az Apor Vilmos tértől a Karolina út megállóig
Éjféltől 940-essel a Móricz Zsigmond körtértől illetve Budaörsről
Éjféltől 960-assal a Móricz Zsigmond körtértől illetve a Moszkva tértől vagy Óbudáról
Éjféltől 972-essel a Móricz Zsigmond körtértől illetve Törökbálintról"
Tehát a Keletibe felszállsz a 7 vagy 173-as buszra, elmész a Móricz Zsigmond körtérig, onnan 61-es villamossal a Karolina úti megállóig. -
#1752 Nekem se ártana! :D Mondjuk szerencsémre Keletiből megyünk, remélem többiek tudják merre kell menni! :D -
Bennie #1751 jah valaki nyomasson már nekem egy from Keleti to Play menetrendet kössz:D:D::D -
Bennie #1750 twitteren semmi infó eddig szóval ne keltsünk pánikot -
Bennie #1749 az durva akkor nagyon királyak:D:D -
#1748 hát, nem tom, h mi a pálya, de remélem, h Armani Yassir haverom csak iszonyat sz@r humorát vette elő! vagy vki teljesen másra gondolt!!!//
-
#1747 hmm, Spreadshirttel (akik csinálják az SHM.com-on lévő pólokat) lezsíroztam, hogy küldjenek egy L-es pólót az XL helyett, és küldöm vissza az XL-est, de mondtam hogy csütörtökön lesz Axwell ezért jólenne minél előbb :) erre baszki, tegnap zsíroztam le, mára itt is az L-es póló :D -
#1746 az is ! :) -
Bennie #1745 Subliminal Session Winter 2009 -
Bennie #1744 hmmmm ez jól hangzik
-
#1743 amúgy kijött Steve ~1.5órás mixalbuma is + a sajátjai Alpha Baguera, La Candela Viva, Do You Want It, Sweden, Tivoli.
Monday november 3 :D -
#1742 ay ay, captain! :D -
#1741 Meghallgatom, köszi! :) Csütörtökre már mindenki felkészült? :D -
#1740 Steve Angello - Tivoli
ma jelent meg beatporton -
Bennie #1739 én szívesen megvásárolnám meg én is akarok majd rendelni egyet a guettásból:D de sajnos az xl az nekem is nagy lenne:S:S -
#1738 kicsit behaltunk! :)
viszont... lenne egy eladó XL-es I Love Swedish House Mafia pólóm, ma küldték, cask sajnos nagy lett, így eladnám. 6300at fizettem érte pénteken, 6ért is eladom ha kell, csak tudjak Ax bulira egy L-eset rendelni :D
így nézne ki a dolog
-
#1737 -
#1736 és ha neked jó, Axnak is jó :DDD -
Bennie #1735 jah igaz:D de mostanra lett ax hiányérzetem illetve ez az év zeneileg jó volt a számára és számomra is:D:D -
OPM #1734 sőt whiteon is :) -
Bennie #1733 jeee remélem eltudok menni a studios bulija óta várom újra, tudom hogy volt arioba de az nem olyanD::D -
#1732 mégegyszer...
-
#1731 -
#1730 nem SHM, de SIZE records
Pirupa & Pigi - Rough N Raw (Alan Fitzpatrick Remix) az mekkora már :) el is felejtkeztem róla, pedig már vagy másfél hete üvöltetem :D -
OPM #1729 szerintem valahol a kettő között volt a legjobb
túl felkapott lett és a temérdek produkció a minőség rovására ment... -
Bennie #1728 azóta sztem egy elég nagy stílus változáson ment át -
#1727 Laidback Luke Twitter:
Making a track in my hotelroom, thinking of calling it Vancooph! Still needs some work ;) Off to LA in one and a half hour.
Régen Ő is jobb zenéket írt, biztos volt több ideje. :D
Példának okáért! :D -
#1726 jó, hát nekem is, szentendréről rohadt messze van a play, a studio egy fokkal (kettővel) jobb :)
engem a csütörtök vonzz leginkább :D -
Bennie #1725 számomra lett volna jobb -
Bennie #1724 jó igaz én csak a közlekedés miatt lett volna jobb oda sztem,
"hu hajógyári, az a menő" az meg igaz