2083
-
kretyás #1843 Avicii mocskos nagy zenéket csinál, remélem nem fog ez a nagy sztárolás a rovására menni -
Bennie #1842 ez nagyon jó.... -
#1841 Axwell, Steve Angello, Sebastian Ingrosso - One
Hivatalos megjelenés: Április 26
-
Bennie #1840 szép dallamos:D -
#1839 mostmár Muzzaik myspace-én is így van fent :)
amúgy nem bánnám, ha együtt jönnének a srácok, de így talán "nyugodt" szívvel utazom el 3 hónapos gyakorlatra júli végén (Ax buli asszem még pont belefér), hogy nem hagyom ki a SHM-et :D
amúgy kicsit offtopik, tegnap jelent meg Tim Berg - Bromance (Avicii's Arena Mix), valami elképesztő, ez az ember nem tud hibázni. le sem tagadhatná, hogy svéd! -
Bennie #1838 Akkor vagy én értelmeztem félre egy információt vagy a vágyaimat láttam egy kommentben, vagy nem tom, nem adom ki a nevét akitől én szereztem az hibás infót:D, de akkor jólvan hiszek nektek:D -
OPM #1837 én is erről tudok -
OPM #1836 [b]July 21 2010 Rio with Axwell -
Bennie #1835 Akkor te többet tudsz:D:D -
#1834 bár én úgy olvastam hogy Július 21. Axwell -
#1833 ú az nem lesz egyszerű :) -
Bennie #1832 Elvileg úgy tudom egyszerre +an21 -
#1831 csak hogy egyszerre jön mind3 svédünk, vagy külön-külön, ez a kérdés :D
meg hogy mikor, én július közepén lépek cyprusra 3-4 hónapra, nem szívesen hagynám ki őket :( -
Bennie #1830 Májusban Laidback Luke @ RIO, a nyáron meg SHM party a 3 kedvenc djnkkel:D:D -
#1829 :ASD D -
#1828 Ma már a zenekészítő szoftverek elengedhetetlen kellékei a pluginok, itt van egy kimondottan az ilyen fajta zenék készítéséhez, mint amiket az úriemberek csinálnak.
A holland producer is meglepődik rajta láthatóan :D
-
#1827 Miike Snow - Silvia (Dirty South & Sebastian Ingrosso Remix) + Alternative Remix kintvan beatporton :D musthave! -
#1826 -
#1825 Gratula -
#1824 -
OPM #1823 egyetértek, főleg mert én is zenélek majd az Agárd Feszten -
#1822 tegnap esti UMF main stage, nem lehetett egyszerű
-
#1821 Első hallásra is tuti sláger! Veretős! -
#1820 amúgy én is így vagyok vele, elején LTWB alapján értékeltem, annyira nem jött be, de a legnagyobbat fogja ütni Miamiban :D -
#1819 hát szerintem egy soundra simán elférne Dahlback vagy éppen Tocadisco -
b0y #1818 Dirty South-on kívül ki jobb ? :D
egyébként itt van jó minőségben az új shm track
http://www.youtube.com/watch?v=FM6Lv18N7hY&feature=player_embedded#
Nem tudom úgy első hallásra nem tetszett, de így egyre többet hallgatván kezdek belejönni :) -
#1817 ezen kiakadtam már hétfőn is, esküszöm jobb fellépők jönnek oda mint a balaton soundra... -
OPM #1816 Dirty South @ Part Fesztivál, Agárd - július 28. augusztus 1. -
#1815 még, még, még :D
-
#1814 itt az új shm bomba a wmc-re :D végre egy jó minőségű videón :)
-
#1813 bal oldalon szavazzatok :D vmelyik svéd kedvencre :D -
#1812 hoppá :) -
#1811 Prydz twitter:
Seriously!! Hungarian is a really wierd language!This place name reminds me of "midsommarstång" http://tweetphoto.com/13113912
Bennie #1810 jaja ez kurva jó lehet:D:D -
#1809 egyik jobb mint a másik :) Silvia is nemsoká megjelenik
ez meg egy kis party teaser :D bárcsak kitudnék menni
-
Bennie #1808 Van DS-Phazing is, meg Prok & Fitch - Walk With Me (Axwell vs daddy groove remix) -
#1807 Február 17-én jön :) -
Bennie #1806 http://www.youtube.com/watch?v=-0SKGEFXXr4 , igen jó zene -
kretyás #1805 Dirty South & Mark Knight 'Stopover' - RELEASE DATE: 15th March 2010 (Worldwide release)
"Everything about this record is HUGE - from the low pulsing side chained bass-line to the uplifting chords and euphoric melodies, topped off with a trademark massive drop and vocal hook that won’t leave your brain."
ez kemény lesz... -