The Swedish House Mafia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
Veszünk CundÁban egy egyszínû felsõt és elviszem a helyre a képpel együtt és kész is! Csak nem terjesszük a hírt, mert így egyedi szal pssszt 😊
ilyesmire gondoltam, de ha tudtok valami magyart, annál jobb 😊
Csak nem a TranceTrafficon, mert oda sajnos még nem tudtam bekerülni. <#rinya>#rinya>
A buli óta reméltem h meglesz majd valahol <#szeret>#szeret>
u.i.: HATTTALMAS BULI LESZ!!!4 <#pias>#pias><#taps>#taps>
axwell
Administrator
Apr 28, 2006, 8:44pm, HoLiC wrote:Ax, is this true?
01.07.2006. @ Red Colt Garden (Kecskemét, Hungary)
yeah its true, gonna be fun i hope!
ax
1. till west - same man
2. angello - straight
3. ???
4. ???
26án lesz trance party bp-n, pedig érdekelne ian is <#szomoru1>#szomoru1>
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
Nem tudom, hogy melyik nap lesz, de lényeg, hogy újra jön!
A Peti annyit mondott róla, hogy nagyon jól érezte nálunk magát és úgy kellett neki könyörögni, hogy abbahagyja a zenélést, mert nagyon élvezte! És már akkor is megígérte, hogy újrajön. Amúgy nagyon tiszteli, szerintem inkább zavarban volt 😊
02/06 Club Roots, Mexico
03/06 Festival Nescafe, Mexico
09/06 Club Sound, Belgrade
10/06 Big Ben, Lleida, Spain
17/06 Pacha, La Pineda, Spain
u.i.:este felnyomom
Köszi
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Bob Sinclar Ft. Steve Edwards - World Hold On (Axwell Remix)
Supermode - Tell Me Why (Data, 2006)
Stretch & Sylvester & Ben Macklin - Fireworks-nek
SZólljatok ha meglesz!
thx 2 levopappa 😉
NAGYON KÖFI 😊