The Swedish House Mafia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
meg a Quench - Dreams 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

king13
Der Dritte Raum - Hale Bopp (Sebastien Leger Remix)

ha má Leger <#vigyor3>

őőő

prezi
de majd* jönnek...

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
jaja most viszi magát a pali az egész naprendszert megzenésíti 😄

de ma jönnek kifele, gyüjtsük egy csokorba mindeki had élvezze 😄

VinylToy
egyenlõre még csak a többi bolygót látom megjelenésnél 😄

Mercury / Mars (12")
Pluton / Saturn (12")

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

prezi
WOOOOOOOOOOOSH = Sebastien Leger - Earth

Valaki pls szerezze meg nekem kap egy pacsit ! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Sziasztok! Ha valakinek megvan valamelyik szam a kovetkezok kozul, akkor megkerem szepen jelezze itt a forumba es valahogy jutassa majd el hozzam, ezek hianyoznak tobbek kozott az Eric Prydz gyujtemenyembol:

Pryda - Stunt
Pryda - Simbora
Nari and milani - gnuk! (eric prydz rmx)
D'Malicious - alive (eric prydz rmx)
Eric Prydz - Afro Puff
Chaim - It Never Ends (Eric Prydz Edit)
Eric Prydz - Galileo
Pryda - ID F12
Marcus Stork & Eric Prydz - Slam Funk

Koszi!

prezi
sterbi egy segglyuk 😄

valaki linkeljen már olyan oldalakat ahova felkerültek a képek fõleg az elsõ napról mert rólunk csináltak vagy 4-5 -öt amit eddig sehol se találtam pls kössz

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

mit jópofizik neki a sterbi nem is ismeri😄

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

neeeeeeeeeeeeeeeeeee

<#falbav>

basszus de hülyw vagyok nem olcvasom el hogy válaszoltál áááááááá

OPM ez a balaton? mert eléggé karibi hangulata van😄

prezi
wtf

oldalán láttam yeee azt még nem hallottam a balatont😄

ez mi?

PRYDA009

A. MURANYI
AA. BALATON

<#wow1><#wow1><#wow1>

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akkor bocsesz én hülye vagyok ehhez

Roger meg Ferry hoztak magukkal saját video demokat

sztem ha ki is kerül az biztos hogy az elsõ napit elfelejtették felvenni, mert arra is csak a 2. napon jöttek rá ,hogy a kivetítõre írjuk ki hogy ki játszik😄

nagyon meglepõdnék, ha kikerülne netre a hanganyag

prezi
letöltés kell, nagyon durcás mix volt -.-

Eric Prydz @ BSF, Zamárdi 2007.07.12.

01. Pryda - Armed
02. _ID_
03. Nari & Milani Pres. Dek 31 - Gnuk!
04. Pryda - Muranyi
05. Pryda (maybe thats Simbora)
06. Depeche Mode - Enjoy The Silence (Matt Samuels Remix)
07. _ID_
08. Pryda - Aftermath (Eric's Edit)
09. _ID_
10. Pryda - Ironman
11. _ID_ (WOOOOOOSH!)
12. Inner City - Good Life (Eric Prydz's Summer 2006 Edit)
13. _ID_ (some technoish tune)
14. Pryda - Genesis
15. Thomas Gold, Diaz & Young Rebels - Don't You Want Me (Dave Spoon Remix)
16. Moby - Go (Trentemoeller Remix)
17. Arno Cost & Arias - Magenta /w Robin S - Show Me Love (Acappella) & Vangelis - Chariots of Fire
18. Paolo Mojo - 1983 (Eric Prydz Remix) w/ Yazoo - Situation
19. Eric Prydz - Proper Education w/ Paolo Mojo - 1983 (Eric Prydz Remix)

sry <#pias>
b0y nem holic hanem OPM (itt)😄

Kösz Holic !!!

Mert egyik haveromnak kellett ez a zene !!! (nem mintha én nem hallgatnám meg)
VinylToy
bezzeg a lányzó, neki biztos bemelegedett a hónajja 😄

VinylToy
ja vagy csak szimplán nem tudtad hogy kell táncolni erre a zenére 😄

a kis szemfüles! 😊 ez tuti valami kiállásnál volt

b0y, Red Hot Chilli Pepper - Otherside (Erich Ensastigue Extended Remix)

Holic amugy voltál a Rogeren is ?

Mert tolt egy olyan zenét a Roger hogy azt éneklik benne "Helló helló......" olyan red hot chilis volt.....na mi az a szám ? te tuti hogy tudod 😄😄😄

Egyébként valaki itt kérdezte hogy mi a loveboxos mix elsõ zenéje....az a Cirez D - Horizons....
weed prezi ha van firefoxod és hozzá egy firebug nevû programod akkor letudod kapni reg nélkül is a képeket

Mekkora volt Eric bassszameg.....egyet nemhibázott a setjében végig perfekt volt..!!!!

Egyébként OPM kabbe hogy beszélté Eric bácsival 😄😄😄
prezi
minket köcsög partyzoo-s fényképezett le, regelni kell hogy le tudd tölteni a képed :\

VinylToy

<#vigyor5>

ja és aki tudja hogy hol lehet a junkie & hawkie elsõ napi settjét lekapni az nyomasson már egy üzit mert õk is jól nyomták😄

te voltál az 100 a képeiidbõl gondolom, szeptemberbe album yeeee

azért a roger meg az emerson is jó volt igaz én nem vagyok szakma beli csak egy sima white fülû vagy mi

prezi
darren emerson gecikeményet alkotott, tetszett !

u.i. Roger meg Darren megtanulhatna keverni... :/

haver is ilyenbe volt, szal nembizti h engem láttál 😊

nade lényeg hogy iszonyat jóarc élõben is, egybõl belemet a közös fotóba a biztonsági kordonon belül és közbe megsúgta h szeptember elején boltokban a pryda album 😉

prezi
baseball sapka igen nagyon szétrakta a sátrat elsõ sorban bizsergett a gerincem <#eplus2>

Pryda oda tette magát <#vigyor3> mint mindig , ja és ha OPM fekete alapon pryda feliratos pólóba voltál akkor láttalak, na nagy volt meg érte a bérlet sajnos Tigára nem maradtunk, de kárpótolt roger meg darren meg pryda

Ha holnap egy fekete PRYDA pólós gyereket láttok, nyugodtan köszönjetek rá <#wave> Jó bulit mindenkinek!

Ohhh my gád! Tom hogy levok maradva, de nemsûrûn hallgatok mixeket! De ez nemsemmi! Mitmûvelt az accapellával no meg a 60 percben félelmetes!! Aszongyák aki jó dj az szar producer és fordítva, de vannak kivételek mint pl Ax mester!
<#worship> Aki tudja hogy a Steve Angello & Sebastian Ingrosso @ Lovebox Festival, Birmingham, England (May 27th, 2007) mixben mi az elsõ Pyrda id az elmondhatná 😊

OPM te meg gyógyugassá me Prydz!

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

prezi
ejjpaszmek :|

lesz fedett rész szerintetek ? :o

fosxar idõt mondanak csütörtökre <#szomoru1>

prezi
2 nap még -.-

redbull0304
Jó kis party volt! <#taps>

Kinek nincs? <#vigyor3> Azért élõben nagy flash volt tegnap hallani <#fogmosas>