2083
-
#2003 Lurdyba volt, a közönség érdekes volt, nem is volt túl sok ember, de kibaszott nagyot csavart ez az ember :D nekem nagyon tetszett :D -
kretyás #2002 jesszus... hány ilyen újkeletű repper buzigyereket szednek még össze?
következő szám mi lesz?
Steve Angello & AN21 feat Justin Bieber- Love You Mommy ? -
kretyás #2001 hol? -
b0y #2000 alap -
#1999 ma este Sebastien Léger, valaki esetleg jön? :D -
b0y #1998 http://twitpic.com/2mhuik
újabb popsz*r születése várható
-
OPM #1997 Pendulum - The Island (Steve Angello, AN21 & Max Vangeli Remix)
ez egész jó, a régi Angello&Ingrosso Remixekre emlékeztet valamiért -
#1996 ma -
#1995 holnap
-
miamitoibiza #1994 Láttátok már a "Nothing But Love" hivatalos klippjét?
http://www.youtube.com/watch?v=3vIrqKboHKc -
#1993 ez már nem csak urban legend, tényleg hétfőn jön az Instrumental version :D -
b0y #1992 Úgy a szöveggel semmi "baj", de inkább maradok a sima instrumental verziónál.
Nekem csupán ezek a repperek, popsztárok feat dj, producerek egyesülések nem jönnek annyira át..... -
fodorpetii #1991 Meg barátkoztam a vocalossal is, de jobb a Instrumental verzió :D
nagyot üt -
paly90 #1990 na ez már mindjárt jobb:D:D -
#1989 ezért kell az Instrumental versiont hallgatni :D
állítólag ez aug 30-án jelenik, a vocal edit meg október 3
-
paly90 #1988 Miami 2 Ibiza
tetszik nagyon,csak a vocal túl fekás lett sztem -
miamitoibiza #1987 drum'n'bass-t? azz igeeen.... -
OPM #1986 az még hagyján hogy a szettjének 80%-a buta prüntyögős electro volt
de amikor justin timberlake, a riverside és a smells like ten spirit után elkezdett drum 'n bass zenéket játszani, az már sok(k) volt....
ez a srác mintha 2-3 évvel vissza lenne maradva zeneileg -
miamitoibiza #1985 akkor nem bánom,h nem tudtam elmenni...
ezek szerint nem überelte a júliusi Axwellt :) -
OPM #1984 kb 4 jó zenét hallottam a szettjében, a többi értékelhetetlen
kidobott pénz volt.... -
OPM #1983 Ma este, akit érdekel:
-
OPM #1982 Daddy's Groove -
#1981 ez kurvajó :)
-
#1980 Nothing But Love For You Part2 -
b0y #1979 http://www.zanelowe.com/video/557939800001/Swedish-House-Mafia-The-Movie/
Ez viszont valószínűleg nagy siker lesz (Majd Seb és Ax tesz róla :D) -
#1978 ez vmi vicc ugye?! =/ -
#1977 ez már tényleg a Bob Szinkszar - Dévid Getva vonal... -
miamitoibiza #1976 no comment... -
OPM #1975 -
b0y #1974 Hááááááát.....én már nem is mondok semmit
http://www.youtube.com/watch?v=5ikrfh6Ulcw -
miamitoibiza #1973 mesteri :) -
fodorpetii #1972 Köszi -
#1971 ezt muszáj megosszam, nagyon kemény set :D és hál isten hallható a Miami To Ibiza a kurva vokál nélkül, jó minőségben
SHM @ Cannes
Resident DJ (00:00 - 33:30)
01. Copyright - Someday
02. Imogen Heap - Hide & Seek (Otto Knows Remix)
03. Prok & Fitch And Filthy Rich - Naga
04. ID
05. ID
06. Pleasurekraft - Tarantula (Original Mix)
07. Analog People In A Digital World - Rose Rouge (Vocal Edit)
Swedish House Mafia (33:30 - 196:15)
08. Jay C & Felix Baumgartner - Souk (Original Mix) [Toolroom Records]
09. Junior Jack - Thrill Me
10. Sgt Slick - Everyday (Digital Lab Remix)
11. ID w/ Julie McKnight - Diamond Life (Acapella)
12. TV Rock feat Rudy - In The Air (Axwell Remix)
13. Laidback Luke - My GOD (Guns On Demo) (Original Mix)
14. AN21 & Steve Angello - Valodja (Original Mix) w/ Pocket808 feat. Nathan Hudson - Ghostship (Hook N Sling Remix) w/ Eurthymics - Sweet Dreams
15. Digital LAB - Venga (Sandro Silva Remix) w/ Da Hool - Meet Her At The Love Parade (Tool) w/ Masters At Work - Work (Acapella)
16. Justice - We Are Friends (Chris Moody Mix)
17. Jus Jack - That Sound (Max Vangeli & AN21 Extended Club Mix)
18. Swedish House Mafia - One (Original Mix) w/ Rune - Calabria (Tool)
19. Martin Danielle & Carl Louis Vs. Dirty South & Axwell - Open Your Message (Axwell Edit)
20. Prok & Fitch vs. Todd Terry - Somethings Going On [Stealth Records]
21. Avicii, Seb Drums & Norman Doray - Tweet It (Original Mix) w/ Ultra Naté - Free (Acapella) w/ Laidback Luke & Steve Angello - Be (Acapella)
22. Boysnoize vs. Shapeshifters - Death Suite vs. Lola's Theme (Chuckie Sensation Brazil Bootleg) w/ Put Your Hands Up (acapella)
23. Bart B More vs Rune Rk ft Meck - Feels Like In The Zone (MKC Bootleg) w/ Steve Angello & Laidback Luke - Be
24. Steve Angello - KNAS
25. Laidback Luke & Steve Angello vs. Robin S - Be vs. Show Me Love (Hardwell Remix)
26. Benny Benassi - Satisfaction (ID Remix) w/ Seven Nation Army (Tool) ?? (in the beginning) w/ ID Acapella
27. The Prodigy - Smack My Bitch Up (AN21 Bootleg)
28. ID w/ Axwell - Together (Acapella)
29. Funkerman vs Red Hot Chili Peppers - Otherside 2010
30. Adrian Lux - Teenage Crime (Axwell & Henrik B Remode)
31. Swedish House Mafia - Miami To Ibiza (Instrumental)
32. Sebastian Ingrosso & Dirty South - Meich Clocks (Fred Lilla Re-Edit) w/ Dirty South & Sebastian Ingrosso David Guetta feat. Julie Mc Knight - How Soon Is Now (acapella)
33. Felix Da Housecat - Thee Anthem (Eric Prydz Remix) w/ Stardust - Music Sounds Better With You (Acapella)
34. Axwell - Nothing But Love 4 You (Remode Mix)
35. Oliver Twizt - You're Not Alone (Bingo Players Remix) w/ Congorock feat. Mr Lexx - Babylon
36. Sander van Doorn - Reach Out (Original Mix) w/ Florence & The Machine - You've Got The Love (Acapella)
37. Axwell, Ingrosso, Angello & Laidback Luke feat. Deborah Cox - Leave The World Behind
38. Axwell, Ingrosso, Angello & Laidback Luke feat. Deborah Cox - Leave The World Behind (Dimitri Vegas & Like Mike Mix/Pit) w/ Michael Jackson - Thriller (Tool)
39. Sebastian Ingrosso - Kidsos (Original Mix)
40. Afrojack & David Guetta - Louder Than Words (Original Mix)
41. Dennis Ferrer - Hey Hey (Dim Chris Remix)
42. Dirty South vs.Sander Van Doorn feat. Faithless - Let it go Insomnia (Swedish House Mafia Bootleg)
43. Booka Shade vs Steve Angello vs Temper Trap - Sweet Body Language (MKC Reboot)
44. Daft Punk - One More Time (Original Mix) w/ Daft Punk - Be More Time (Laidback Luke Bootleg)
45. Swedish House Mafia - One (Original Mix) w/ Julie McKnight - Finally (Acapella) w/ Swedish House Mafia - One (Congorock Remix)
46. Deborah Cox - Leave The World Behind (Acapella) w/ Swedish House Mafia feat. Pharrell - One (Your Name) (Vocal Mix)
47. Dani L Mebius & Billy The Kit - Work This Pussy (Dimitri Vegas & Like Mike Remix) w/ Afrojack - Pacha On Acid w/ Jack's House (Acapella)
48. Miike Snow - Silvia (Sebastian Ingrosso & Dirty South Remix) w/ Pryda - Pjanoo
49. Drumma, Calvin Harris - Soulsearcher - Can't Get Convict Alone (Dirty South Bootleg) -
OPM #1970 ha már keresett Pryda track:
a Tribute to STHLM c. gyönyörűségért a fél karom odaadnám :) -
#1969 juhééé! most kezdtem bele! az az album meg már... a tököm tele az ígérgetésekkel :( nem vmi 2007 év vége volt az első időpont, vagy már nekem tűnik olyan régi húzódó story-nak? :S :( -
b0y #1968 Saját rip szóval....
http://www.4shared.com/audio/x9mYaL2k/Pryda_-_Bussen__Setrip_Edit_.html -
#1967 juhéééé! Zippy-t javaslom a célra! :P thanxxx -
b0y #1966 Nekem van egy setrippem ha érdekel. Valószínűleg az albumon lesz rajta ami (mint tudjuk) sosem lát napvilágot. -
#1965 & ha már keresett pryda track...
BIG BOSS full verzió? :S
mert nekem csak erről van egy 6:33-as cut :( Eric Prydz - Have A Field Day With Eric Prydz
http://www.fluofiles.com/redhotcar/Pryda%20-%20Big%20Boss.mp3 -
#1964 Bizony az! fincsi régebbi hanxás!!!
az mondjuk merész, h Beatport megjelenés után pár perccel Soundarea-n már kint volt! :O
erről a PRYDA - Bussen nevű unreleased-ről senkinek semmi info?
csak mert ilyen rossz minőségben is népőrjítő!