The Swedish House Mafia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szvsz Logic

valaki nem tudja hogy steve milyen programmal csinálja azt amit a vidben?:D
esetleg a szinti tipusát?:D
lehet hogy mondja a vidbe de nem vagyok valami nagy angolos még XD

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

kössz a videket

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

megérkezett az undergroundrecords-hoz angello albuma yeaa hamarosan küldik remélem :D:D:D::d

hát azt nem lehet rá mondani hogy rossz lenne:D

És a Pryda - Miami Atlanta hogy ízlik ? :D

http://www.youtube.com/watch?v=LBaIR7hcuDs&eurl=
kössz az infókat és hát ahhoz képest hogy az album most õszre volt tervezve egy kicsit csúszik XD

pryda infók

Productionwise: Pryda album is coming with all new tracks (!), probably promo before WMC next year.
New Pryda release will be Europa with unkown b-side.
Pryda Friends: Terra with Prydz remix.
And on Mouseville remixes for Teaser by Oliver Huntemann and Deadmau5 and a edit by Eric on the Deadmau5 remix.

elõtte nov30 Axwell lesz, az tervbe van :)

valaki fog jönni december 14. - én Bécsbe Angello & Ingrosso - ra?
bázz

"leger mentions on his myspace that it has been delayed now until November 26th"

prezi
Terra pls :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

juhé, eljött ez a nap is <#vigyor2>

Pete Tong ott figyel a háttérbe:D

jó vid

redbull0304
Köszi <#eljen>

Jee nice lett az új BANNER:D:D

videó hétfõ estérõl.. <#hawaii>

jah, nájszos! honnét van? :DDDDd

prezi
Hustle up most a nagy kedvencem :Ð

btw nice banner ! <#eljen>

nyehe

ááá amikor benyomta a be-t arra vártam hogy így buli alatt is szóljon mint az állat ne csak otthon a fülesbe:DXD

errõl nem is beszélve

Liquid - Sweet Harmony (Dave Spoon & James Talk Remix)

kb itt volt nálam a buli csúcspontja

jaja, asszem õk, felmásztak a pult oldalára meg vagy 20 partyfotót készíttettek ott magukról az elsõ sorban. a fotósokkal is tele volt már a tököm, faxért kell ott legelõl kattintgatniuk <#duma>

volt valami csávó, pofátlanul benyomta a keverõ fölé a mobilját, azért h vmi zenét kérjen.. Ax is kezdett ideg lenni.. megfogta azt' zsebrevágta a telót

Neki se ez volt élete partyja.. de annak azért örülök hogy megismert és õ köszönt rám :)

John Dahlback - Hustle Up - MEKKORÁT SZÓÓÓLT!! ISTENEM!! <#worship>

melyik trendi csoportra gondolsz akik állandóan aláírásokkal cseszegették axot:D?

VinylToy
Nem mentem, nehogy túl sokan legyetek, és útban legyek, és nekiálljak lökdösödni. <#zavart2>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

redbull0304
Nekem is tetszet csak kicsit rövid volt! <#taps>

Jaja elõször mi is beálltunk elõre, erre az veszem észre, hogy már teljesen a szélén állunk, mert elötünk csak lökdösõdnek! <#szomoru1>

jókis party volt, Ax hozta az elvártat!

de azért nagyon remélem hogy egyikõtök sem volt benne ott elõl abba a kis trendy csapatban.. a buli szégyenei voltak a bunyós csávóval együtt <#zavart2>

bázz, hirtelen mindenki jönni akar axwellre, akinek nincs jobb dolga.. félek hogy túl sokan leszünk <#szomoru1>

VinylToy
Fel kellene mennem Pestre, jó kis party lesz ez a Axwell buli, aztán ott maradnék kukákat burogatni, meg rendõrõkkel fogocskázni. :D

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

nov5-én jön az összes boJgó, Terra lehet h csak jövõre..

prezi
durca trackek!
de én az Earth/Terra számra pályázok légertõl <#help>

mekkfannnneket?! <#ravasz1>

Axwell @ Dance Department 17.10.2007

01 Pig & Dan - 88 w/ Terry Lynn - Kingstonlogic (Acapella)
02 Dirty South - Let It Go (Axwell Vocal)
03 Tommie Sunshine - Dance Among The Ruins (Remix)
04 Hard Fi - Suburban Knights (Steve Angello & Sebastian Ingrosso Remix)
05 John Dahlback - Hustle Up
06 Liquid - Sweet Harmony (Dave Spoon & James Talk Remix)

link

VinylToy

redbull0304
LOL <#hehe>

prezi
<#gonosz1>

prezi
A hely, ahol szeretnek Téged!

"Most is ugyan azzal a csávóval beszéltem, mint amikor a Dokk-ot hívtam!"

<#nevetes1>

redbull0304
Nah most felhívtak a Studio infó vonalát... Most is ugyan azzal a csávóval beszéltem, mint amikor a Dokk-ot hívtam! Most 100% esküszik, hogy Studioba lesz... Mondjuk Dokkra is 100%-ra esküszõtt... :/ :D

legalja kategóriás flyer..

redbull0304
WTF? <#fejvakaras>

<#eljen>

remek!

én arra gondoltam hogy valami rövid, frappáns szöveget kéne kitalálni, ennek a mintájára:

Wait a minute, you didn't work your but off to have someone riding your wave. I'd be counting down the days till someone has to jump to their destiny and takes a trip to watch the sunrise from the dark side of the moon. I mean really, there's at least 2 million ways to release a track, and trying to fell the vibe from someone elses success is not so right. Anyway, most of these shifty artists end up slipping away, because artists like Ax will always be able to say I found you.
Just tell them to not get dumb, instead, join me brother in feelin' love & let's turn on the music, because, despite what some people might say...

MUSIC MATTERS.

redbull0304
Magyar zászló! Középre, fehér részre egy Axwell logo és alá mondjuk egy "Axwell Hungary fun club" Vagy valami ilyesmi... :)

az gáz ha nem lesz elõvétel... na mindegy, kibírjuk :)

amúgy azon gondolkozunk hogy adni kéne Ax-nek valami emléket, amirõl mi / a buli / Magyarország jutna az eszébe

Én elõször valami feliratos bögrére gondoltam, de elvetették az ötletem.. Szal ha nektek van valami, esetleg beszállnátok a dologba, ne tartsátok magatokban! :)