The Swedish House Mafia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az eredti az asszem hogy dj rolando - knights of the jaguar

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

ahammmmm most te elõztél meg....
Léger myspace oldalát is érdemes csekkolni ;)

They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck

1. ..szom a nagy képbe:D:D
2.THX b0y

http://www.speedyshare.com/551184586.html
K.András

Sziasztok, ez volna a második lemez a Passio, azaz szendvedés. Olyan számok találhatóak rajta, amelyek fõleg lányoknak fog bejönni. Remélem, hogy nagyon nagyon. http://druglord.buzz.hu/
A számok léptethetõk borítóval rendelkezik, gyakorlatilag kiírva egy teljes értékû Mix lemezed lesz, megint tök ingyen. Anélkül, hogy sztárolnám magam, bármelyik fizetõs CD-vel felveszi a versenyt akár a mixet tekintve akár mást. Csak nem kell érte fizetned. CD írásnál kapcsold be azt az opciót, hogy ne hagyjon két másodperces szüneteket a számok között (no pause betwen tracks), és máris kész a CD. Két fájlt kell letölteni csak. Mivel a rapidsharen van ezért úgy kell letölteni, hogy ha lejön az egyik fájl akkor lecsatlakozol a netrõl és utána egybõl vissza, így nem kell várni rögtön töltheted a következõ fájlt is.

Eddigi lemezeimet a régi bejegyzés címszó alatt találod (Január), szintén hasonló minõségben borítóval ellátott CD-k tölthetõek le. Szintén Ingyen.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

:D lál, megelõztél, én már fél órája csak ezeket hallgatom

Pjanoo rocks!! <#worship>

PRYDA011 <#szeret>

link

PRYDA011 preview Eric Myspace oldalán !!!!
És ottvan az "F12 id" <#szeret><#szeret><#szeret>
ok ne baj azóta lejött mindkettõ

hm
pedig mikor én leszedtem akkor még üzembe volt helyezve!

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

de az is lehet hogy mindig ugyanaz megy a picsába de Király:D:D:D:D

http://www.jaypidgeon.com/ pffff most milyen zene megy it áááááááá nem shm de a jó zene miatt belinkeltem DC10 ibiza live cuccok szólnak elvileg legalábbis kiírva

Elsõ link "File not Found" de azért thenksz öket

ezt a lerger oldalán néztem...
Remix for....
...Dave Gahan ! (Legendary lead singer of Depeche Mode). Song name : Deeper & Deeper. Label : Mute
ezt n em is tudtam,amugy mostanába rengetg az ilyen h más néven megy mint pl: amy whinehouse - rehab zenéze Axwell rmx ként megy most és én kb 4hónapja szedtem belöle 1soulcast rmx és ugyan az a 2ö...nem értem h ez mire jo amugy...
JAh...isteni zene... de akkor is Leger remix....csak valami fantasztikusan skilles egyén adta neki Eric remix nevet.....(amugy a hangzásvilága egy kicsit Prydzes azt aláírom)....
be linkeljem?
sztem isteni zene lett...
Nekem ez a DS remix nem jön be eredeti sokkal job sztem, a dave gahanhez meg még csak leger remixet láttam prydáról még nem hallottam

nem tom nekem a dirty south jobban adja magát...de most az abszolult kedvenc az a Dave Gahan - Deeper & Deeper (Pryda Club mix 2008)
bakelit rip, aztmondják

szerintem az origi sokkal jobb

asszem ez kicsit +állja a helyét gyerekek :D :D
Buy Now - Body Crash (Dirty South Remix)

http://www1.zippyshare.com/v/48378983/file.html
"hmmm i didnt know/i dont knew but im so sorry":P

"thats a shit, its the end of club fg mix" :P

thx, meghallgassuk

Eric-tõl hallottam már és most...

http://www.youtube.com/watch?v=Wo4uVBrZVns#

:D ja... kapott a nép rendesen! :D

látom azért más topicokban kiéled az ilyesfajta vágyaid :DD

ezt már én is akartam linkelni... csak nem mertem :D

soha nem mondtam még de ez tényleg LoL igaz van benne baki sztem na mindegy ugyan is nem Pryda hívja hanem aHanson de attól még Lol

nem swedish, de laidback luke! :D
laidback luke special la roca maxima fm 01.06.2008

prezi
deleted :C

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Majd ha készítek valmilyen számot felhívom majd a vocal miatt megkereem.XD:D:D

linket kérnénk valamely dalához! :)

ezt kapjátok ki! :D tesóm, aki 74-es születésû éa a 80-as évekért rajong halálosan, meg az r'n'b-ért, mert jacko-ért... etc... tetszett neki az EUROPA! :D
ezt a baxást... amúgy énekesnõsködik, szóval, ha vkinek oloyan jellegû lakodalma lenne... /nem fizetett hirdetés :D/ és 80-as 90-es évekes frankó usa-i feka zene kellene... :D szóljon :D

bocs az off-ért, de az elõzmények annyira megleptek, h csuda! :D

thx b0y:D:D

Warner Powers and Dean Newton - Vasterize valakinek nincs valami (félve mondom ki) linkje?

ha valakinek nem ismerõs:
http://www.youtube.com/watch?v=QD9LLTJG2R4
Paul Woolford - Erotic Discourse ... gondolom mögötte valami Ax's monster edit vagy valami iesmi lehet <#pias>
valaki frissítse már fel az emlékezetemet azaz Axwell remix kellene amibe ez megy hogy "...is it a monster...is it a monsteeeeeeer" mi címe mert eg volt csak a régi gépen meg megis van valamelyik cdn de nincs kedvem elõszedni és kössz

állítólag van bootleg let it go-val is belõle de nekem nem az van emg

lehet tesztelni... :P mindenféle artist + title nélkül <#alien2>

nem nem régi ugyanis abritney szám az új de hogy a bootleg fake azt nem tom

ez vmi rége? vagy én nem hallottam még róla? esetleg fake?
Britney_Spears_-_Gimme_More__Sebastian_Ingrosso_Bootleg_Mix_

ez nagyon nem volt szép dolog tõled, de a viccet félretéve...köszi! :DD
természetesen, ha tetszik megveszem, de elõtte jól meghallgatom, majd törlöm a géprõl 24 órán belül! :D