986
garancia?
-
pucsito #706 sziasztok SGH-X510V SAMSUNG-ot szeretnék ki fügetleniteni usb kábelom nincs hozzá ha lehet akkor meg köszönném....
[email protected] -
KaryKeksz #705 Sziasztok lenne 1 Lg KP 500-om amit függetleníteni szeretnék .
Segítsetek pls.
[email protected] -
nbs86 #704 Függetlenítés garanciavesztés nélkül.
Ha bárkit érdekel, akkor 3000.-ért tudok szerezni programozható X-sim-et, ami valamivel jobb is, mint a Turbosim.
Alkalmazható: Nokia, iPhone 2.2.1, SonyEriccson, Samsung pl.
Nem minden telóhoz jó *#0000# - el nézd meg a gyártás időpontját (ez csak Nokiákra vonatkozik), 2008. 11. hó utáni szoftver esetén biztosan nem fog menni a dolog.
Budapesten akár személyesen is, egyéb helyre akár postázom is, ha kell, ezesetben előre kell utalni a pénzt. (ez utóbbi azért macerásabb, mert így nem lehet kipróbálni pl..)
Ha valakit érdekel a dolog, akkor írjon!
pulykakakas[kukac]gmail[pont]com
Üdv.:
nbs86 -
#703 Sziasztok.
Van egy W850i SonyEricson teló.
Szeretném függetleníteni,nincs adat kábelem.
Létezik e valami progi hozzá,amihez csak az IME-i kód kell.
-
Attyla999 #702 Ha te ilyen ügyes voltál segithetnél nekünk is
és megköszönénk -
Gabor970 #701 nem értem, többen is írták, hogy csak 2000 előtti nokiákat lehet kóddal kilockolni. Én kb egy hete kódoltam ki a 6230i telómat, neten találtam egy helyet, ahova csak be kellett írni az IMEI-t, meg a szolgáltatót kiválasztani, és ott volt 10 kód. Kb 6 percig tartott míg beírtam a google-ba hogy 6230i kikódolás, odáig, hogy kiírta a telefonom: hálózati korlátozás feloldva. -
Attyla999 #700 Segítségeteket szeretném kérni
Vásárolt a család 3 db Samsung E 1070 t-mobile telefont az auschan áruházban és ki szeretném függetleníteni.
Valaki tud ehhez olyan programot vagy internetes oldalt ahol ezt a 3 mobilt használni tudnám és nem csak t-mobilos kártyával?
Ha a garancia megszűnik az nem baj mert olcsó volt de légyszi igy nem tudom használni.
please -
Nonsense #699 Sziasztok. Gondoltam teszek egy próbát. Függetlenítő kód kéne a Samsung SGH-E210-es telefonomhoz. Kérem valaki juttassa el a [email protected] címre a hozzá kellő kódot és teendőket.
imei: 354316/01/179003/9
Nagyon köszönöm előre is annak, aki elküldi... -
spier #698 Már nem azért de ekkora hülyeséget mali, nem lehet IMEI alapján meg kb. 2000-ig lehetett Nokiát függetleníteni. Meg rögtön zárolja a telefont, honnan szedted ezeket a hülyeségeket... Leszeded Crux Calculator V5-ös progit a netről és IMEI alapján az összes nem bb5-ős nokiát függetleníti. lol
A BB5-ös védelem 2006 tájékától használatos és azt lehet csak boxal, de már arra is vannak jelenleg (lassan 2010) IMEI alapú kódgenerátorok.
Előbb-utóbb arra is lesz rendes generátor progi, idő kérdése.
A bb5-nél 3szor lehet próbálkozni a harmadikra zárolja ezt a lehetőséget a régebbi nem bb5-ös nokiáknál 5-ször lehet próbálkozni, ötödikre zárolja ezt a lehetőséget de szoftveresen vagy box-al még akkor is lehet. -
djsenki #697 http://www.mobile2mobile.net/Promotions/SamsungUnlock.htm?gclid=COOW2c-3rZ4CFZaGzAodri5Elw -
Eve007 #696 Sziasztok tudna nekem valaki segiteni nem tudob a samsungot fuggetleniteni mert nem tudom a w - vet beirni ha fuggetleniteni akaro -
zoli1007 #695 Sziasztok!valaki tudna segíteni egy siemens c75 függetlenítésében?Vagy ez a teló már csak tényleg szólgáltatói kóddal oldható fel?Tudom,hogy mindenki ezt írja de tényleg nagyon fontos lenne:((!!!
Előre is köszönöm!
E-mail:[email protected] -
dvilla #694 Hali...motoreola w490. függetlenítést akarok végezni:D vmi kódot vki irjon már nekem le lécci...
MSN: [email protected]
E-mail: [email protected]
IME: 357705010644477
KÖSZIII előre is -
rlaci3 #693 Sziasztok! Én SonyEriccson K770i-t szeretnék függetleníteni, tudna valaki kódot, vagy valami útmutatót küldeni nekem? Egy korábbi hozzászólásban már olvastam, hogy valaki kapott, és müködött.
E-mail: [email protected]
Légyszi segítsetek. Előre is köszönöm. -
djsenki #692 Szerintem meg semmivel sem lehet. -
matolcsidav #691 hali nekem egy Nokia 5300 xpressMusic mobilom van és úgy halottam h ingyenes programmal nem lehet kifüggetlenítettni csak fizetőssel és az lenne a kérdésem h valaki nem tud ien programot honnan lehetséges-e leszedni ? -
djsenki #690 Jól rá is * mert a telefonomat tönkretették a gsm-ben és utólag tudtam meg, hogy Magyarországon nem is lehet függetlenítést csinálni, csak a saját szolgáltató központjában, 15eFt-ért. Ausztriában lehet hivatalosan akár paicokon is 10 euróért. -
moli1984 #689 Imei beírók!!!
Ezt olvassátok!
http://www.itschykhatschy.com/?read=090724_ingyen_fuggetlenites_koddal -
#688 Itt tehettek 1 próbát:
Csak saját felelősségre.
Sok Sikert! -
djsenki #687 Kár ilyen dogokkal foglalkozni, 3000Ft-ért lehet GSM-ekbe függetleníteni. Holnap be is viszem, nem vackolok ilyen módszerekkel. -
tonyo9 #686 szevasztok!
van egy motorola w388 amit függetleniteni kellene (vodafonos) de fingom nincs miként lehetne pc-vel, vagyis nem találtam róla semmit.vagy kell hozzá plusz eszköz? -
moli1984 #685 Sony Ericsson függetlenítéssel vagy (szoftveres)javítással lehet hozzám fordulni!
Nokia 3310-3410-3650-3550 stb. ilyen nokia telefonokat lehet nck kód generátorral függetleníteni, amihez kell IMEI szám! De a többi újabb fajta Nokiát nem lehet IMEI szám alapján kiütni!!!
kb. 2000.- után gyártott nokiát már CSAK BOXAL lehet kikódolni!
Ezekre már nem jó a szám generátor!!!
De ki lehet próbálni aki nem hiszi!
Ugyanis, ha beírja ezekbe az újabb nokiákba ezeket a generált kódokat akkor ÖRÖKRE tönkre is teheted vele a telefonod! Ugyanis ezek az újabbak így vannak beállítva, h RÖGTÖN ZÁROLJA a telefonod!
IMEI számot FELESLEGES ide beírni!
És nem is túl szerencsés, most leírom nektek, h miért:
Jancsi lop egy telefont.
1 hét múlva a gazdi letiltatja a szolgáltatónál.
Jancsi ügyes és át tudja írni, vagy íratni az IMEI számát a telefonnak és máris tudja, használni Ugyanis a tiltás IMEI alapján megy, hálózaton keresztül!
Viszont kell neki egy használható IMEI.
Mit csinál?
Fel jön ide és használja a tiéteket, amivel együtt a tiéteket le is tilthatja!
Hát kb. ennyi az IMEI beírásokról...
[email protected] -
djsenki #684 Egyébként ezzel minden telefont lehet függetleníteni;) -
djsenki #683 SMSVILLE STOP üzenetet küld a 1786 számra és kész is;) -
#682 sziasztok :))
Lécci Nokiára szerenék függetlenítő kodot
telefon adatok:
Nokia Nokia 6300
Imei: 359809015987622
hálózat: Vodafone
köszi előre is aki tud valami :)
Emailem:
[email protected] -
djsenki #681 Függetleníteni szeretném a telefonomat(SE K510) vkp-val, de mikor setool2-vel fel akarom rakni a vkp függetlenítő fájlt azt írja ki, hogy dugja be a telefontt és nyomjam a c gombot. Kikapcsolt állapotban, lenyomva a C gombot bedugom de nem csinál semmit a gép pedig azt írja ki, hogy az usb ezközt nem lehet felismerni. Ha bekapcsolom a telefont akkor felismeri, de úgy meg nem lehet vkp-t feltenni.
Ha valakiek valami ötlete van az előre is köszönöm!
Az IMEI kódokat nem kéne kiírkálni, mert így a legtöbb illetőt elkaphatják házi függetlenítés miatt. -
#680 Sziasztok!Van egy VODÁS Sony Ericsson K320i-m!Tudna valaki küldeni egy függetlenítő kódot,nagyon hálás lennék érte!!Köszi előre is!!
IMEI:353322013613287
[email protected] -
bordass #679 samsung F250, vagy samsung SGH-X510 teló függetlenítés érdekelne.Ha
tudtok segítsetek,.
[email protected]
köszi -
magesz666 #678 Sziasztok!
Nokia 2680-hoz tudna nekem küldeni vki függetlenitő kódot?
IMEI:355750027325183
[email protected]
Köszi előre is -
kazuma89 #677 Van 1 iylen oldal de itt sajnons nicns a telómhoz:S
link -
kazuma89 #676 Nekem is küldenie valaki?Nokia 6300-ám van...
VOdafone
imei:353191033390345
Nagyon megköszönném:D -
ricsa008 #675 nokia 1600 -át hogy lehet kiütni ? tudtok segíteni: -
wszili #674 Sziasztok nekem is kéne egy, 6300-ra: imei:354860028199429 és Vodás [email protected] -
natiek #673 [email protected] -
natiek #672 Sziasztok valaki tudna nekem fügetleni kódot küldeni?
Nokia 6300
Pannon
imei:353510027198267
köszi. -
HG #671 Sziasztok!
Van egy HTC - KAIS130 -as telefonom. Egy olyan malőr történt, hogy PIN kód megadása közben lemerült az akku. Ezután feltettem töltőre, bekapcsolt, de valahogy mégis akku gyengeség miatt kikapcsolt, szintén a PIN- kód megadás közben. Vártam kicsit, hogy töltődjön, aztán próbáltam újra, és megint ez történt. Most a következő szöveg jelent meg:
Néhányszor helytelen jelszót adott meg. A további próbálkozásokhoz adja meg a(-z)'S'-t. Vészhelyzet esetén adja meg a vészhívószámot.
Szóval itt leakadtam. A SIM kártyát másik telóba áttettem, ott PIN kódot elfogadja, működik, tehát maga a készülék "sértődött" meg.
Ha tudtok segítsetek légyszi !
Előre is köszi!
HG -
nbs86 #670 TurboSIM-mel esetleg igen.
És akkor még a garancia is megmarad. -
#669 Üdv vki tud függetleníteni 2680 as Nokiát? -
Jhon Balu #668 sziasztok!
segítség kellene a lányomnak van egy 5300 nokia telója és szeretné ha független lenne(most t-mobil).előre is köszönöm a segitséget! -
huszkilos #667 Sziasztok!Vettem három telefont a neten amiről utólag derült ki hogy nem független, ez nem is lenne baj de a mostani szollgáltatónkhoz sem passzol.Előre is köszönöm a segítséget.
Samsung sgh-x640
IMEI:357111/00/972904/1
Motorola v235
IMEI:359812-00-162479-5
Sagem my411cv
IMEI:356540011127540/252944400