Bankkártya + Internet ? HELP
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én csak a card number-t és az érvényességet adtam meg, azóta nem nyúltam hozzá õk meg havonta vonogatják le a lóvét a game-ért 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az enyémmel nem,de fateréval igen.😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
lehet egyáltalán a kártyáddal neten fizetni?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Up!
Valaki segíten,hogy a következõ helyekre miket kell beírni?
Van,amiket tudok,de van olyan is amirõl lövésem sincs

Valaki segíten,hogy a következõ helyekre miket kell beírni?
Van,amiket tudok,de van olyan is amirõl lövésem sincs
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én is szeretnék bankkártyával külföldrõl vásárolni és lenne egy kis problémám.
Mit jelent és hol találom a kibocsátási számot (issue no.)
meg a biztonsági kód (security code)-ra lennék kiváncsi.
Thanx!
Mit jelent és hol találom a kibocsátási számot (issue no.)
meg a biztonsági kód (security code)-ra lennék kiváncsi.
Thanx!
Csak nem konnyu ugy, hogy nem en vagyok a karosult. Amugy valoszinuleg vissza tudja majd szerezni a penzt a srac, mert angliaban az ilyen visszaelesekre eleg komoly rendszer van. Van valami VISA adatbazis, meg bankgarancia amiket igazabol nem ertettem 😊, de a lenyeg, hogy valoszinu visszakapja majd a penzt. Csak jo lenne megvizsgalni ezt az ugyet, meg raszallni erre a cegre.
Szerintem sok kulfoldi bedolt ennek a dolognak...
(Amugy lehet a karosultnak kene feljenetest tennie ott kinn angliaban, aztan azok intezkednenek..)
Szerintem sok kulfoldi bedolt ennek a dolognak...
(Amugy lehet a karosultnak kene feljenetest tennie ott kinn angliaban, aztan azok intezkednenek..)
Erre mondják azt, hogy CUMM!
Elbattyogsz a rendõrségre, és feljelentést teszel, õk majd intézkednek.
Elbattyogsz a rendõrségre, és feljelentést teszel, õk majd intézkednek.
shit happens
Egy (naiv) angol ismerosom egy magyar ceg honlapjarol vasarolt jegyeket az EB egyik meccsere. Hitelkartyaval fizetett, a ceg le is emelte a szamlarol a penzt. Igen am, de a jegyeket nem kapta meg a srac, es a tobbszori e-mailmegkeresesre sem valaszoltak. Az oldal cime, ahonnan vasarolt: www.euro-2004-tickets.com, a contactnal az X-Media Kft. szerepel, es mindossze egy emailcim, es egy postafiok!
A cegadatbazisbol megtudtam, hogy a diosdi X-Media Solution Kft. bejegyzett szekhelye 2049 Diósd, Krisztina u. 26. Erre a cimre egy telefonszam van a tudakozoban, (23) 382-773, de ezen a szamon csak rogzito el.
Hol lehetne ez ugyben panaszt tenni? Letezik valamilyen elerhetosege az internetrendorsegnek?
Varom az otleteket.
A cegadatbazisbol megtudtam, hogy a diosdi X-Media Solution Kft. bejegyzett szekhelye 2049 Diósd, Krisztina u. 26. Erre a cimre egy telefonszam van a tudakozoban, (23) 382-773, de ezen a szamon csak rogzito el.
Hol lehetne ez ugyben panaszt tenni? Letezik valamilyen elerhetosege az internetrendorsegnek?
Varom az otleteket.
Én már vásároltam az interneten a hitelkártyámmal (nem magyar site-on), és úgy emléxem, hogy én is ékezetek nélkül írtam a nevemet.
mindent csupa nagybetuvel, ekezetek nelkul - nekem idaig mindig osszejott ugy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sziasztok, tervezek, egy nagyobb vásárlást neten keresztül... viszont nem magyar oldalrol. Mit gondoltok az ékezetes karaktereket ékezet nélkul kell irni, vagy rendesen "magyarosan" ? Pl. a kártya tulajdonosa ha én vagyok, a Dánielt Dánielnek, vagy Danielnek írjam ?
Köszi
Én ugy gondolom, hogy ahogy a kártyán szerepel ugy kell írni, de egy ismerosomnek volt már ezzel gondja...
Köszi
Én ugy gondolom, hogy ahogy a kártyán szerepel ugy kell írni, de egy ismerosomnek volt már ezzel gondja...
dddstudio.tk
← ElőzőOldal 2 / 2