631
-
#391 Nforce RIP-résznél:
2005-04-08 Obscure (c) Microids RELOADED 57x50 MB. -
#390 Saját kép -
#389 Spoiler!!!!
Nem halt meg a Kenny de nem ám. -
Dimitri #388 hy
nekem néha ha csinálok vmit (pl karakterváltás néhány tárgy használata) elked pittyegni és mondja hogy nyomjam meg a p betűt majd kilép a játékból.
ezt mért csinálja????
-
#387 Spoiler!!!!
Szegény csajt hogy szétlapitotta a lift -
#386 Ehe rájöttem már semmi. -
#385 Ha már ott vagy akkor segíts nekem.
Spoiler!!
Ott vagyok ahol van az a nagy fekvő szörny és magából enged ki férgeket.Meg itt van az a moziterem féle helység.
Szörny kinyirva,film levetitve az a fadarab felvéve de nem tudom hol kell használni. -
#384 Na ismét müködik,végre igaz egy szál hajam sem maradt. -
BomBa #383 Mi az a node?
És most akkor disable cd vagy disabable channel? Valaki írjon már egy tuti starfuck vagy starforce nightmare módszert!!!
Ez a sok beállítás a nightmareban azért van, mert minden játéknál máshogy kell? Mert jó lenne starfuckhoz vagy nightmarehez egy olyan módszer, ami szinte mindig beválik. Az jó lenne! -
#382 A starforce nightmare-nál ne a "disable cd" opciót használd, hanem a primary v. secondary channelt kapcsold ki, ott is, amelyikre a dvd és (vagy) cd meghajtód van kötve. Minden újraindításnál újra kell aktiválni a starforce NM-et, és nálam a visszaállítás is úgy működik biztonsággal, ha újraindítok...egyébként szerintem eléggé hardverfüggő, bár nekem még nem volt gondom vele. -
Madu #381 Kössz a segítséget már rájöttem.Már lennt vagyok a föld alatt. -
#380 Asszem a C épületbe kell menni ha jól emlékszem. -
#379 Fogalmam sincs nekem müködött én kb a felénél voltam amikor a mentéseimet letöröltem hogy miért az nem tudom elölről keztem de nem csinál dolgokat azért akarom patchelni én. -
Haversrác #378 Segít ha fel peccselem a játékot? -
Madu #377 Van hozzá végigjátszás? mert elkadtam kint vagyok az udvaron a szökőkútnál meg voltam abba a friderman vagy milyen nevezetű részbe ott kinyírtam mindenkit meg bemntem mindenhova .Mit csináljak? -
#376 Az jó este tiszta paraaaa -
#375 Érdemes,szerintem fasza kis horror. -
#374 Pedi annak nyilnia kell.Bal 330 jobb 20.
Nekem nem tudom mi van nem csinál semmit.Felpatchelem hátha megondolja magát.
-
#373 Érdemes letölteni, milyen a game? -
Haversrác #372 Sziasztok!
A Classrooms második emeletén találtam a falon egy térképet, rajta két lyukat. Találtam két iránytű hegyet, behelyeztem a két lyukba, a bal oldalit (hosszúság) 330fokra állítom, a jobb oldalit (szélesség) 20 fokra állítom, de baszik kinyilni akármi is. Mit csinálok rosszul? Próbáltam hogy felcserélem a két oldalt, de semmi. PLIZ HELP -
Dimitri #371 Üdv!
Gondoltam benézek már ide , régen jártam erre.
Igen váratlanul bukkant fel csak néztem amikor megláttam a wandoo warez siteon.
Király game. -
#370 Kész.Elmebeteg lettem.
Legelősször amikor azt sem tudtam mi fán terem a game hova kell menni mindent elsőre megcsináltam, erre most a boha istenért sem akar a wc-n keresztülmenni meg a kiba..ott szekrényt eltolni.
Nemsokára jönnek értem kényszerzubonnyal. -
BomBa #369 Starforce nightmare-hez vagy starfuckhoz leír valaki egy módszert ami minden játéknál működik ha van mini-image? A nightmare-nél hogyan kell a cd-ket visszaállítani? -
mike369 #368 akkor inkább játssz a játékkal... -
mike369 #367 sötét erők munkálkodása lehet a dolog háttérében... -
#366 Na ez is csak velem történhet se nem tudok átmenni a wc-n se nem tudom eltolni a szekrényt egyre jobb.
-
#365 -
#364 Nadejó eltüntek a mentéseim kezdhetem elölről. -
#363 detto, csak én starfuckot használtam -
#362 Nekem megy így:
1.Obscure felrakása
2.Mini image letöltése (gamecopyworld)
3.Mini image mount (daemon 3.47)
4.Starforce Nightmare letöltése (gamecopyworld)
5.Starforce - disable CD-re kattintani
6.Játék indítása cdkey beírása és ezután mennie kell. -
Jax20 #361 de hogy csináltad nálam ne működik? -
Lifeforce #360 Már mind1 :)
Amúgy benne van a starforce nightmare nfo-ban, hogy nem minden hardverrel megy.
Én meg az optikai meghajtókat le nem húzom, az is biztos :)
Tegnap este kapott egy deletet :( -
#359 hmmm.... :)) -
#358 nem tudod mi van nálad nálam megy! -
#357 honnan tudod ,hogy meghalt? :) -
#356 a mentés az zsíír, rá kell jönni :)))
hasonló mint a silent hill ilyen kitalálósdi rejtekhely keresős meg stb... kameranézet blablabla... :)) -
#355 Obscure-ra keress rá -
ZsirosKenyer #354 na akkor vki írja le érthetően!
tehát.. ugye kikapcsolom a nod-t meg a cd-t, ezekután mountolom a mini image-t és beírom a serialt?
a mini image-t honnan szoptátok amúgy? -
#353 Igy kezdödik a történet ha jól tudom.
Lesznek benne jó dolgok.Én fülhalgatóval tolom amikor tolom,néha vannak olyan részek hogy a szívem megáll egy pillanatra. -
#352 Elején amikor meghaltam a Kennyvel akkor az benne van a történetben ? mert folytatódott a gimibe vagy hol a 3 emberkével ?