631
  • grebber
    Nforce RIP-résznél:

2005-04-08 Obscure (c) Microids RELOADED 57x50 MB.
  • grebber
    Saját kép
  • grebber
    Spoiler!!!!

Nem halt meg a Kenny de nem ám.
  • Dimitri
    hy
    nekem néha ha csinálok vmit (pl karakterváltás néhány tárgy használata) elked pittyegni és mondja hogy nyomjam meg a p betűt majd kilép a játékból.
    ezt mért csinálja????
  • grebber
    Spoiler!!!!

Szegény csajt hogy szétlapitotta a lift
  • grebber
    Ehe rájöttem már semmi.
  • grebber
    Ha már ott vagy akkor segíts nekem.

Spoiler!!

Ott vagyok ahol van az a nagy fekvő szörny és magából enged ki férgeket.Meg itt van az a moziterem féle helység.
    Szörny kinyirva,film levetitve az a fadarab felvéve de nem tudom hol kell használni.
  • grebber
    Na ismét müködik,végre igaz egy szál hajam sem maradt.
  • BomBa
    Mi az a node?
    És most akkor disable cd vagy disabable channel? Valaki írjon már egy tuti starfuck vagy starforce nightmare módszert!!!
    Ez a sok beállítás a nightmareban azért van, mert minden játéknál máshogy kell? Mert jó lenne starfuckhoz vagy nightmarehez egy olyan módszer, ami szinte mindig beválik. Az jó lenne!
  • Ebola75
    A starforce nightmare-nál ne a "disable cd" opciót használd, hanem a primary v. secondary channelt kapcsold ki, ott is, amelyikre a dvd és (vagy) cd meghajtód van kötve. Minden újraindításnál újra kell aktiválni a starforce NM-et, és nálam a visszaállítás is úgy működik biztonsággal, ha újraindítok...egyébként szerintem eléggé hardverfüggő, bár nekem még nem volt gondom vele.
  • Madu
    Kössz a segítséget már rájöttem.Már lennt vagyok a föld alatt.
  • grebber
    Asszem a C épületbe kell menni ha jól emlékszem.
  • grebber
    Fogalmam sincs nekem müködött én kb a felénél voltam amikor a mentéseimet letöröltem hogy miért az nem tudom elölről keztem de nem csinál dolgokat azért akarom patchelni én.
  • Haversrác
    Segít ha fel peccselem a játékot?
  • Madu
    Van hozzá végigjátszás? mert elkadtam kint vagyok az udvaron a szökőkútnál meg voltam abba a friderman vagy milyen nevezetű részbe ott kinyírtam mindenkit meg bemntem mindenhova .Mit csináljak?
  • B@dsector
    Az jó este tiszta paraaaa
  • grebber
    Érdemes,szerintem fasza kis horror.
  • grebber
    Pedi annak nyilnia kell.Bal 330 jobb 20.

Nekem nem tudom mi van nem csinál semmit.Felpatchelem hátha megondolja magát.
  • B@dsector
    Érdemes letölteni, milyen a game?
  • Haversrác
    Sziasztok!
    A Classrooms második emeletén találtam a falon egy térképet, rajta két lyukat. Találtam két iránytű hegyet, behelyeztem a két lyukba, a bal oldalit (hosszúság) 330fokra állítom, a jobb oldalit (szélesség) 20 fokra állítom, de baszik kinyilni akármi is. Mit csinálok rosszul? Próbáltam hogy felcserélem a két oldalt, de semmi. PLIZ HELP
  • Dimitri
    Üdv!
    Gondoltam benézek már ide , régen jártam erre.
    Igen váratlanul bukkant fel csak néztem amikor megláttam a wandoo warez siteon.
    Király game.
  • grebber
    Kész.Elmebeteg lettem.

Legelősször amikor azt sem tudtam mi fán terem a game hova kell menni mindent elsőre megcsináltam, erre most a boha istenért sem akar a wc-n keresztülmenni meg a kiba..ott szekrényt eltolni.

Nemsokára jönnek értem kényszerzubonnyal.
  • BomBa
    Starforce nightmare-hez vagy starfuckhoz leír valaki egy módszert ami minden játéknál működik ha van mini-image? A nightmare-nél hogyan kell a cd-ket visszaállítani?
  • mike369
    akkor inkább játssz a játékkal...
  • mike369
    sötét erők munkálkodása lehet a dolog háttérében...
  • grebber
    Na ez is csak velem történhet se nem tudok átmenni a wc-n se nem tudom eltolni a szekrényt egyre jobb.
  • fitutufi
  • grebber
    Nadejó eltüntek a mentéseim kezdhetem elölről.
  • fitutufi
    detto, csak én starfuckot használtam
  • CalebJoe
    Nekem megy így:
    1.Obscure felrakása
    2.Mini image letöltése (gamecopyworld)
    3.Mini image mount (daemon 3.47)
    4.Starforce Nightmare letöltése (gamecopyworld)
    5.Starforce - disable CD-re kattintani
    6.Játék indítása cdkey beírása és ezután mennie kell.
  • Jax20
    de hogy csináltad nálam ne működik?
  • Lifeforce
    Már mind1 :)
    Amúgy benne van a starforce nightmare nfo-ban, hogy nem minden hardverrel megy.
    Én meg az optikai meghajtókat le nem húzom, az is biztos :)
    Tegnap este kapott egy deletet :(
  • fitutufi
    hmmm.... :))
  • rorr
    nem tudod mi van nálad nálam megy!
  • rorr
    honnan tudod ,hogy meghalt? :)
  • fitutufi
    a mentés az zsíír, rá kell jönni :)))
    hasonló mint a silent hill ilyen kitalálósdi rejtekhely keresős meg stb... kameranézet blablabla... :))
  • grebber
    Obscure-ra keress rá
  • ZsirosKenyer
    na akkor vki írja le érthetően!
    tehát.. ugye kikapcsolom a nod-t meg a cd-t, ezekután mountolom a mini image-t és beírom a serialt?

a mini image-t honnan szoptátok amúgy?
  • grebber
    Igy kezdödik a történet ha jól tudom.
    Lesznek benne jó dolgok.Én fülhalgatóval tolom amikor tolom,néha vannak olyan részek hogy a szívem megáll egy pillanatra.
  • fitutufi
    Elején amikor meghaltam a Kennyvel akkor az benne van a történetben ? mert folytatódott a gimibe vagy hol a 3 emberkével ?