Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Elsõ osztályba és elvileg a másodikba is hét cserét lehet nevezni, 5.0.5ös patch legalábbis erre javítja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sziasztok! Nem tudom miért olyan nagy gond, hogy Spanyolhonban 25 fõt lehet nevezni, sztem az bõven sok. Abba már benne vannak az olyan kiegészítõ emberek is akik csak akkor játszanának, ha több mint a fél csapat sérült v. eltiltott, ami viszont nagyon-nagyon ritkán fordul elõ. Ha igazolok valakit, akkor meg egyszerûen kicserélem az egyik ilyen "hurkával", és kész.
Ami engem zavar, az azok a bajnokságok, ahol csak 5 cserét lehet nevezni egy adott meccsre, ez teljesen lekorlátozza a taktikai lehetõségeimet, állandóan rettegek nehogy megsérüljön valaki, mert 5 játékossal nem lehet minden posztot megoldani.

DONGUBA
jok eleg jok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

onlybarca
a sevilláról mi a vélemény?

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

Rudee
Ehez nincs mit hozzáfûzni, Matthaus fiai hengereltek <#worship>

Rudee
Szerintem csak Spanyolországban van a nagyobb bajnokságok közül nevezési korlát, de részben azt is ki lehet játszani. A B csapatba nevezett játékosok ugyanis szintén pályára léphetnek az "A" csapatban. Persze kell az is, hogy a B csapat szerepeljen valamelyik bejelölt osztályban.

Aha, köszike!!! 😄

Wow, az szép szám, de Anglia jobban vonz... 😄
Milánban is van olyan szopás, mint a spanyol csapatzoknál, hogy csak 25 játékos közül választhat az ember 1 évben? Vagy náluk ugye nincs úgy, mint az olaszoknál? Meg Angliában hányan nyomhatják? Kösz.

Rudee
Premier ligába nincs korlátozás az én mentésem szerint, Serie-A-ban meg ez van:
Minden csapat saját maga állapítja meg az alkalmazható nem EU-s játékosok számát. Ez a szám növekedet, ha a klub leigazol egy itthon játszó nem EU-s játékost, és csökken, ha eladnak egy ugynaolyan nemzetiségû csapatnak egy nem EU-s játékost.

robotnyk
angliában bármennyi, ha megkapja a munkavállalásit, általában akkor ha a válogatott kerettag volt a válogatott meccsek több mint 3/4edén asszem
Milan 11.

Akkor: Anglia, Ac Milan, Fiorentina?

szanics
Az biztos, hogy lesz, mert ez az egyik legsikeresebb játék Angliában már évek óta.
A kérdés arra vonatkozott, hogy mikor (általában okt-nov.), miben változik a játék, stb.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Rudee
Ez bajnokságfüggõ, csak az olaszoknál van össze-vissza.

Sráááácok, az érdekelne, hgy melyik csapatnál mennyi a non-eu limit? Ez valamelyik linken megtalálható esetleg?

onlybarca
hy!
én azt olvastam az egyik peccs leírásában, hogy ez az utolsó a FM2006 megjelenése elõtt én innen gondolom, hogy lesz FM2006

Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.

Rudee
UEFA kupa elsõ fordulójába nem lesz könnyû:
Tottenham-Debrecen és Sigma Olomouc-Ferencváros

<#szomoru1>

HT Miskolc
gabber or saviola!

a "magyarítást itt találod" linket cseréljétek legyetek kedves ki fmhunGARY.uw.hu -ra! thx!

http://www.fmhungary.com

HT Miskolc
ezekre van vkinek vmi 5lete?

Minta: 18901 STR-0
Sentence Name

Minta: 18904 STR-0
Inactive Ratio

Minta: 18905 STR-0
Is Recurring

Minta: 19062 STR-0
Team Container Attributes

<#help>

http://www.fmhungary.com

szanics
pont ezen gondolkodtam ma. semmi.

egyébként kérdés: semmi hír a folytatásról? (FM)
franco
mosmá megvan kikkel kezdek nyáron😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

de legalább feljutott 😄
franco
csuma

franco
én is azt skubiztam

lol, ilyet még nem si láttam <#hehe>
gabber_saviola
csere megvót 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
ja, csereként jött be a szünetben

zyndar
Hali!
Játszottam a Palermoval barátságos meccset, elvertek mint a rongyot, de legalább annayi nézõ volt, mint még soha.
Jól jön a pénz, ha -1millió a balanszom, és ez egy ilyen kiscsapatnál könnyen a munkanélküliséget vonhatja maga után....

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

szanics
csocsi! leveheted a Palermós logót, az most annyira nem megy.
Én majd este meglátom, mi lesz a WBA-ssal. 😄

zyndar
ja

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

gabber_saviola
szasztok 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Vagyis harmadik, hazai meccsek alapján második.

Rudee
Grat. Az az Ancona lett második aki nemrég még elsõ osztályú volt?

zyndar
ez pedig az otthoni mérleg:

zyndar
lefizetted? 😄

zyndar
Ez lett a Serie C2/B végeredménye:

Rudee
4 védõn ugynaúgy átmennek mint hármon, ezért ilyen a védelem. Gyepes söprögetõként jobb mint középsõ védõnek. 2 szûrõ az mindenképp lenne. Középpályásaim közt szinte csak támadó van, elõre is raktam õket.
Elõtte kipróbáltam azt is, hogy egyik csatár helyett mégegy védõ volt, de nem jött be. A legjobb posztonkénti beállítások eltalálásához kellett 6-8 meccs, de eddig úgy tûnik jó lesz. Bár még messze van a tökéletestõl.

robotnyk

na ilyet se mostanában láttam
franco
hi

zyndar
Ez hogy pattant ki az agyadból?

zyndar
HI

franco
érdekes felállás

Rudee

franco
most olvasom a róma topikban a bressa meccs öf-ját.
vonlathen a bresciaba van????😮OO

Magic Boy
Pangunk mégis vezetünk!

Legnépszerûbb témák
1. Football Mnager 2005
2. AUTÓ mánia
3. Tibia
4. BogyóKatica
5. ¤¤ prezi topicja ¤¤
6. FORMA1
7. World of Warcraft
8. Guild War - MMORPG
9. White may
10. Memória

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

franco
lekjopp!!44566432

Remek ez a topic 😄DDD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Magic Boy
<#wave>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

franco
rekelt skacok