Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ami engem zavar, az azok a bajnokságok, ahol csak 5 cserét lehet nevezni egy adott meccsre, ez teljesen lekorlátozza a taktikai lehetõségeimet, állandóan rettegek nehogy megsérüljön valaki, mert 5 játékossal nem lehet minden posztot megoldani.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Milánban is van olyan szopás, mint a spanyol csapatzoknál, hogy csak 25 játékos közül választhat az ember 1 évben? Vagy náluk ugye nincs úgy, mint az olaszoknál? Meg Angliában hányan nyomhatják? Kösz.
Minden csapat saját maga állapítja meg az alkalmazható nem EU-s játékosok számát. Ez a szám növekedet, ha a klub leigazol egy itthon játszó nem EU-s játékost, és csökken, ha eladnak egy ugynaolyan nemzetiségû csapatnak egy nem EU-s játékost.
A kérdés arra vonatkozott, hogy mikor (általában okt-nov.), miben változik a játék, stb.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
én azt olvastam az egyik peccs leírásában, hogy ez az utolsó a FM2006 megjelenése elõtt én innen gondolom, hogy lesz FM2006
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
Tottenham-Debrecen és Sigma Olomouc-Ferencváros
<#szomoru1>#szomoru1>
a "magyarítást itt találod" linket cseréljétek legyetek kedves ki fmhunGARY.uw.hu -ra! thx!
http://www.fmhungary.com
Minta: 18901 STR-0
Sentence Name
Minta: 18904 STR-0
Inactive Ratio
Minta: 18905 STR-0
Is Recurring
Minta: 19062 STR-0
Team Container Attributes
<#help>#help>
http://www.fmhungary.com
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Játszottam a Palermoval barátságos meccset, elvertek mint a rongyot, de legalább annayi nézõ volt, mint még soha.
Jól jön a pénz, ha -1millió a balanszom, és ez egy ilyen kiscsapatnál könnyen a munkanélküliséget vonhatja maga után....
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Én majd este meglátom, mi lesz a WBA-ssal. 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Elõtte kipróbáltam azt is, hogy egyik csatár helyett mégegy védõ volt, de nem jött be. A legjobb posztonkénti beállítások eltalálásához kellett 6-8 meccs, de eddig úgy tûnik jó lesz. Bár még messze van a tökéletestõl.
vonlathen a bresciaba van????😮OO
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Legnépszerûbb témák
1. Football Mnager 2005
2. AUTÓ mánia
3. Tibia
4. BogyóKatica
5. ¤¤ prezi topicja ¤¤
6. FORMA1
7. World of Warcraft
8. Guild War - MMORPG
9. White may
10. Memória
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?