Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Villareal - Sporting
Racing - Athletic Club
Alavés - Real Madrid
Valencia - Las Palmas <#szomoru1>#szomoru1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amúgy jelentkeztem svéd kapitánynak(EB résztvevõk)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
tegnap olvastam a 100%fradiban hogy le akarnak igazolni valami 16 éves tehetséget a Haladástól akit Vladimir Komannak hívnak.olvasgattam a Haladás honlapján a fiúról és nagyon jó dolgokat írnak róla.olyan Adu féle játékos mert a haliban nagyon imádják.(azért nincs olyan sztár)rendszeresen játsziik a haliban és legtöbbször kezdõ.azért ez nem rossz 16 évesen a másodosztályban?
már írtam hogy nem forumoztam régóta ezért nem vagyok képbe
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Addigra megerõsödsz és megnyered a BL-t!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Szar Bayern, szar Bayern :)
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
nekem mára bõven elég volt a milan...%uppsz elmontam%
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore