Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Franconak nagyon fajin picture-jei vannak ay atma-rol de nem ertem hogy miert nem tudok ekezetet rakni, es miert tud 1 szezon alatt ennyi jo jatekost szerezni.
BMW 325 iX Rallye Car :)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"Never say never!\" W Churchill
még megfontolom, mert csak 1 cserém van a helyére és most neki kéne átvennie a posztját...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
találtam egy érdekes oldalt, pötyögjétek be a keresõbe... aztán rakjátok a kedvencek közé <#awink>#awink>
http://www.fmhungary.com
http://www.fmhungary.com
msn:[email protected] bárki felvehet
NA SIKERÜLT! KINN VAGYUNK A 2010-ES VB-N! DE NEM IS AKÁRHOGY. MINDENIDÕK EGYIK LEGIZGALMASABB VB SELEJTEZÕÉN VAGYO KTÚL 😊
A Story: Ugyebár mint emlékeztek jöttek hozzám a törökök a nagy meccsre, ami a csoport legnagyobb meccse volt. 2 pontal voltak elöttem, szal ha nyerek elözök. sajna a nyerés nem sikerült, hiába vezettem a 89. percben Feczesin góljával, Serhat egy 40 méteres bombával egyenlített így lett 1-1. Ilyenkor lélekben már feladtma hogy meglehet az elsõ hely, ugyenis a törökök a portugálokat fogadták akiknek teljesen tételen volt a meccs. én az albánokat fogadtam be is rámoltam neki kegy ötöst de nem eza lényeg hanem ami odaát történt! A portugálok idegenben 3-1-re (!) elverték a törököket egy számukra téttelen meccsen. Nemsememi! Köszönöm, köszönöm és mégegyszer köszönöm! Megszerettem a portugálokat 😊
Igy 21 pontal én vagyok az elsõ és 20 pontal a törökök a 2.-ak. Hungary is the best!
Eredmányeim a vb sel alatt: HUN-POR 3-1, HUN-AZE 5-0, ISL-HUN 0-2, ALB-HUN 2-2, TUR-HUN 3-0, AZE-HUN 0-4, HUN-ISL 3-3, POR-HUN 0-1, HUN-TUR 1-1, HUN-ALB 5-0
Na mit szoltok? 😊
Mostanában csak ilyen benézegetõs látogató vagyok, és sajna ez így is marad még egy ideig!
Ma nagyon jó érdekes voltam, Fehérvár-Nyíregyháza!
Azt hiszitek, jó meccs volt, mi?
A nagy faxt! 😄DDD
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
apropó, miféle csapattal tolod?😮
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
az a gáz ,hogy ma nagyon nem megy 😞
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

én elsõ évben majdnem kiestem 😞