Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
grat

<7653>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franco
vazzeh mióta van az a báttyós topik valaki nagyon szpemmel...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
<5600>

gabber_saviola
mind1

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franco
mért kellene elnézést kérned? még a házigazda is Te vagy szal...
csak mondom h sztem #37307 is tök kultúrált, nem lassít és mindenki megnézi, és a topikot se húzza szét

gabber_saviola
bocsi mindenkitõl ........

derley
én is ugyanide töltöm mint te, de ez a három kép tényleg naon lassan tölt be.

franco
oks azt csinálsz amit akarsz...
de nem ígérem h minden képedet meg fogom nézni...
/ez nem fenyegetés hanem egy utolsó próbálkozás/

gabber_saviola
Gyáááááááááá , pusztuljon a férgese 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
nálam és szerintem mindenki másnál is lazán bejön minden kép........

franco
vazze még VIP is vagy akkor FM-re mérnem a saját galériát használod?
most kivételesen rájuk is kattintottam, az elsõ be se jött, vagy kurvalassú ezért nem vártam meg....szar az a tárhely

gabber_saviola
milyen pofátlan ez a milán ......ha megverni már nem tudnak

derley
talán-talán....

franco
egyetlen fiatalt nem adtam el, habár 3 középsõ védõvel nyomom

franco
ígyvan.
vagy esetleg az a baja h keveset jáccik

Nyah, hát igen jól sikerült az elsõ bajnoki, hazai pályán 3:0-ra vertük a Pápát, és ami fontosabb: remek játékkal!!!
Kiemelném Dusan Vasiljevic játékát, akit én hoztam fel a tarcsiból (22 éves), és gólt lõtt, 10-es osztályzatot kapott<#smile>
McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
leveszed átadó listáról, nem eladó, nem kölcsönözhetõ.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
Faxa egy meccs volt ez is. Igaz, hogy végre nyertem, de lassan nem fogok tudni kiállni.

\"Never say never!\" W Churchill

derley
egyébként a játékos jövõjét hogy lehet tisztázni?

derley
igazad lett! Most néztem a szerzõdéseket, és Jankula nem hosszabít, Andersson talán. Így mostmár jól fog jönni Malouda😊)

derley
amikor megnyertem a BL-t és a kupát, kaptam 6 milkát igazolni, szal az a 34 milla naon jól jön majd.

franco
jankulovski meg öreg is

derley
majd meglátjuk...

franco
anderssont nem ismerem többinél jobb...

derley
nekem az is elég lenne😊)

franco
ha megengeded:
ezek lófaszok nem tehetségek

derley
Malouda meg azért nem kell,mert baloldali védõnek ott van Jankulovski és Andersson, baloldali középpályásnak meg ott van Hugo Viana és Huszti.

franco
olyan sokat nem fogsz kapni.
Espositot 6ért vettem, 40ért adtam el ,34m haszon.
ennyit az alábbi spílerek eladásából összesen ha szerzel....

derley
Kuranyiért is kapni fogok rendesen😊

derley
figyelj! most megveszem õket 0 pénzért, és aztán nagyot nyerek vele.

derley
de azárt vannak "normálisabb" fiataljaim is:

Nyah, túl vagyok a felkészülési meccseken...
1. REAC 1:1
Végig jobbak voltunk, vezettünk is sokáig, de a végén kiegyenlítettek.
2. Ferencváros 1:1
Hát nem vártam sokat a meccstõl, tényleg jobban jáccottak, de most nekünk sikerült a végén kiegyenlíteni.
3. Újpest 2:0
Nyah hasonlóan kemény meccsre számítottam, ehhez képest az egész meccsen mi irányítottunk, és két szép góllal küldtük haza a pesti lilákat.
4. Royn (feröeri) 4:1
Utolsó meccsnek egy könnyebbet szántam, hogy a fiúk örüljenek 😄 Be is jött, bár õk szerezték meg a vezetést, utána könynen fordítottunk.

A bajnokságban elsõ meccsen majd a Pápát fogadjuk hazai pályán, szóval viszonylag kedvezõ a sorsolás 😊
franco
Maloudát vétek eladni...

franco
kurányit visszamondanám a többi jó
vagy csak eladásra szánod õket?😄

derley
persze mivel ezek szinte mind csatárok, és azokból vannak elég jók, csak Bojinovot és Kallströmöt tartom meg. A többi meg könnyen jött pénz😊)

McFrost
Ismerõs a szitu!

derley
és még jönnek õk:

JackDaniels
Én is ezen vagyok, pedig nem szeretek sokat variálni szezon közben, eddig mindig csak rosszabb volt. De most muszály leszek kicsit változtatni.

franco
kár ennyi pénzt ezekbe ölni

én is az imént adtam el a francba a fiataljaimat. sokkal kifizetõdõbb egy ismert játékost sztárrá nevelni és aztán eladni

franco
cserélj taktikot pár meccsre szvsz

JackDaniels
Q**a jó, 5meccsen 5 cumi. Ezt imádom, hogy eleinte jól indultunk, aztán elfelejtenek focizni az emberkéim. Eljön hozzánk a tök uccsó és simán 3-al vernek. A faxom kivan ilyenkor ezzel a xarral!!

derley
gondolva a jövõre, vettem egy-két fiatalt:

franco
1 db gyors középcsatárral állj fel és kontrázd le õket

9csöves9
az Aston VIllat kaptam asszem kiesek😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

franco
jah laza 50 milla volt a kettõ😄

ien ajánlatokat h 19m Boneráért már lesöprök az asztalról
egyébként van egy nagy cselem. bonera minfee-je 25m. ha az asking price-ot 19re rakom akkor mindig annyit kínálnak. ilyenkor tudom módosítani az ajánlatot h pl. 10 most és 20 részletekben. ezt persze nem adják meg😄

McFrost
Ez tök jó eredmény! Csak gratulálni tudok!

McFrost
"csak" 😄DDD

franco
hát jah sztem tavaly is nyernem kellett volna már.
idén csak tevez meg kaka jött

JackDaniels
Érdekes, hogy az olaszok mindig borsot törnek az ember orra alá, akár milyen erõs a kereted.