Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
OFF: Totti 2011-ig Rómában marad!!!! YESSSSS!!!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
19. helyrõl most 7. a csapat szal szárnyalunk mindazállatdenagyon ráadásul csak 11 pont hátrányom van az elsõtõl Bl negyeddöntõk ajaxot megverem aztán valamelyk nagycsapat keijt de legalább ott voltam..egy UEFA menetelésnek azért jobban örültem volna
BUDA > miskolc.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
/me nem gyanusítgat 😄😄😄
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
azt hiszed hogy inerfanatikus az én másik regem? LÁL <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Akkor mennyé má átt a PES4 topikba és kérdezd már meg te lüke, hogy ki az az interfanatikus...... <#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
este hazaérek és nyomok képet
ronáldó "szerzõdés nem védett" volt és így volt huszonvalammennyi ...
keretem képe az átigazolás után van, de még adok és igazolok persze 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
CSAK a Fradi