Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Magyarokat én se nagyon....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

szanics

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Szerencséd!😄DD

szanics
ASE

franco
najah de amint járni tud egy kissrác a faterja lop neki egy labdát hogy gyakorolhasson
mert ha nem tûnik ki, marad az éhezés...

lásd Dédé gyermekkora

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

McFrost
Ki lesz a bajnok?

JackDaniels
Itt tolják, de nem mind 18 évesen kerül át, sõt a 90%-uk ott nevelkedik.

\"Never say never!\" W Churchill

franco
jah látom

ráadásul bugzik az sg

szanics
én nem vagyok.

szanics
jó bocs, elfelejtettem "válasz"-t nyomni, azért szedtem ki

egen de szépen szét van szóródva a világon a családom

BUDA > miskolc.

franco
kiderül hogy itt mindenki polihisztor😄D:😄D:😄

franco
Saznics tedd csak vissza!!!!!!😄😄😄:😄😄D:
rohatt vip

szanics
hehe
Láttál már kosárlabdában kapust? Kicsit erõs a hasonlat...

franco
akkor valami nagykövet-palánta lehetsz😄

franco
hehe
láttad játszani Magic Johnson-t? delikvensünk csak fut egyenesen állandó sebességgel, aztán a labda egyszercsak ott terem úgy, hogy Johnson oda se nézett..

nem a delikvensen múlt

McFrost
Hogy? K nélkül, mer az olyan barnás...
fbocsesz]

te bajod 😄 de azt is megmondom hogy a maradék olasz magyar vér 😊)))

BUDA > miskolc.

szanics
Szoktál nézni spanyol összefoglalót? Hát az alapján szerintem annyira nem szar. MAnchesterben meg nehéz 10 percek alatt csodát tenni.

(Amúgy én is gyûlölöm pl. van Nistelrooyt vagy Makaayt, mégis elbaszott nagy labdarúgók.)

franco
komoly???😄😄😄:
nem veszem be😄

szanics
Jó indítás nélkül nyilván nem sikerült volna.
De ahhoz, hogy egy indítás jó legyen, ahhoz oda kell érni, le kell rázni a védõt, jó ütemben kell hozzányúlni a labdához...

egyharmadrészt kubai vagyok na mesélj :I

BUDA > miskolc.

franco
mondom, forlan egy szar

McFrost
Te nem kaparnál ha adódna egy ilyen, mert ezek nem! S azért mert lehet õket a Bogdanovicsok szorítják ki az éles helyzetekbõl.

franco
ad1 (ez egy ilyen nap) tudod miért jó a kubai box?
ad2 a brazil és argentín bajnokság se egy nagy wasistdas. itt tolják és viszik a pénzt a mi kontinensünkön

szanics
Ja igen. Hogy ez Forlannak ötször jönne össze így, az rendben van.
De azért erõs lenne egy tizes skálán Magadat 4-5-re adni Forlannal szemben, nem? 😄DD

JackDaniels
Csak azt nem értem, hogy pl. Argentína, Brazília nem kimondottan gazdag ország, de van még más ilyen is, mégis a focijuk nem akármilyen.<#nemtudom>

franco
mire benõtt a fejem lágya, és eszembe jutott ez a lehetõség, már túl idõs voltam és tudtam ezt

forlán pedig kibajó passzt kapott nézd csak meg. ha lábra jön, minden könnyebb

írtam is ha van alkalom bármikor cigi soha

BUDA > miskolc.

szanics
Nem látom az ellentmondást a két post között 😄DD

franco
alkohol mértékkel belefér
csak a cigi nem

igeeene, újra láthatom koreai testvéreim <#hehe> yeah <#eljen>
szanics
Figyu! Semmi gondom nincs azzal, ha valaki jól focizik (már csak azért is, mert én is kurva jó vagyok 😄DDDD)
De...
Ha ezt megcsinálod 10-bõl 4-szer, akor azt javaslom, menj ki egy nagypályára. Intézz egy kamerát operatõrrel, egy kapust, egy védõt, meg egy másik kapust.
Vedd föl egyben a 10 elõrevágott labda-átvétel/esernyõ-gól mozzanatsort, aztán vágj belõle kisfilmet.
Küldd el a magyar elsõosztályú kluboknak, és jól fogsz keresni... (küldheted Ausztriába vagy akár Belgiumba, Hollandiába is)

ad1 sportember vagyok alapból nem alkoholizálok kivéve akkor amikor csak tehetem (most tehetem mert eltört a karom hehe)
ad2 hát jó

BUDA > miskolc.

McFrost
Figyu! Amíg a 30 feletti Bogdanovicsok itthon a sztárok, addig mi a focinkal elmehetünk a picsába!

franco
meg pénz

bazz, qrvajó oldal ez a focivideós 😊
franco
ad1 akkor te fizeted a sört
ad2 majd ha eljön az ideje......

JackDaniels
Nah ebben nagyon nagy okosság van!<#eljen>

ad1 BUDA rulez de nem vátoztat lehet pestnek is hívni 😊))))))))))
ad2 millen foci??

BUDA > miskolc.

franco
najó de kikbõl válogattak?

franco
a 8 túlzuás 4 a reális

forlán ezt kb 5ször tudná

szanics
Ez franco bának ment 41166-ra.

McFrost
BL negyed döntõ : Valencia

szanics
Nem, éppen ez a lényeg.
Hidd el, elég sokat foglalkoztam ezzel a témával, mert kellett csinálnom egy filmet, ami a futballakadémiákkal foglalkozik.
Éppen azt magyarázták el a milánói suliban, hogy nem az a lényeg, hogy 6-7 éves kortól kizsigereljék a kölyköket, hanem az, hogy szervezetten, együtt gyakorolják és tanulják meg az alapokat. Versenyeztetés ekkor még teljesen kizárt.
Vagyis: 12-13 éves korra REFLEX-szé váljon, hogy hogyan veszem le a labdát, hova kell futnom, hova kell passzolnom, stb. Olyan dolgokat kell ösztönössé tenni, amiket egy magyar labdarúgónak a nemrég kinevezett szövetségi kapitánynak kell most elmagyarázni. Ezért vagyunk szarok.

franco
ezek szerint
ad1 pesti vagy
ad2 topikfocin velem vagy😄😄😄

JackDaniels
Ecsém, ha te ilyet tucc 10-bõl 8-szor, akkor nem értem, mit keresel az FM elõtt??<#fejvakaras>
Vagy csak nem te vagy a David Pepsi Beckham Gillette??😊)) Oszt álnéven tolod itt. Monnyuk ahhoz elég jól énekled a magyartot.😊)))

franco
<#taps>

franco
<#integet2>