Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En meg eleg kezdo vagyok ebben a jatekban, azt kerdeznem hogy a meccset en nem tudom "eloben nezni" cserelni stb...? Csak ha elmegyek szabadsagra es utana tudom visszanezni... Valaki tudna segiteni, mert nem egeszen ertem. Bocsi ha tul amator a kerdes dehat ez van.
Koszi!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

sry az offé

BUDA > miskolc.
Iceman
BUDA > miskolc.
mi?mi?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
BUDA > miskolc.
spanyolba, meg olaszba is csak 1 van 😞
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
20227!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
és max1 hónap és visszajön!ilyenrõl még nem halottál?
BUDA > miskolc.
Mert amíg honvágy van nem jáccik jól de miután vissza jön má jó..
Szval várom véleményeiteket!
20227!
Középpálya😄owing
védõ:Kevin Hofland
Így hirtelen ezek jutottak eszembe(mind nálam jáccik:-P) bocs ha már megvannak neked
GanXstaZolee#2709
na végre buzik 😊 ideje volt mondjuk en szezon kezdete óta tudom hogy bõven van lóvéja a klubbnak. Ide is beférkõzött Furulyas elvtars? aztam mar lopjak a penzt? 😊))
Na mind1 vegre tudok igazolni 1-2 friss embert mindenhova kéne +1 ember.
Vmi nagy tehetség ötlet védõ-középpálya-csatár fronton?
GanXstaZolee#2709
BUDA > miskolc.
20227!
BUDA > miskolc.
mond má meg lécci hogy miért fagyok ki április 13.-án??
20227!
20227!
Torres:jaa vágom szoval az õ eredménye mindig az elsõ!oké kösz má értem!
BUDA > miskolc.