82686
-
#82404 Nem tudom mire lesz elég a visszavágón.. Nem baj igy is elégedett lehetek
-
#82403 na visszatérek megvan az "uj" gép itt bent 2ghz cerka 256 ram hany bajnoksaggal nyomjam?
vszinu sampos mentésemet nem fogja birni -
#82402 GRAT!!! -
#82401 jah, de nem baj, ha nyerek :P
cső -
#82400 énis úúúútálok kikapni
kevés gólt lősz
no jó8 -
#82399 de csípi a szemem az az 1 vereség a lautern ellen, pont a legelső meccsemen otthon... végigtámadtam a meccset, szemét kapusuk fiedler mindent védett :( meg még tizit is kihagytam, de már írtam...
-
#82398 igaz :)
játszott a Spursbe nálam 2 évet, ott is jó vót, csak jött pár nagy(obb) nevű játékos, nekije meg mennie kellett... -
#82397 taktikán múlik:)
madlung nagyon jó játékos -
#82396 védelem lehetne jobb is... bár most az utolsó 6 meccsen még gólt sem kaptam :) -
#82395 veretes -
#82394 itt a keretemről egy kép. a játékosok nagy része ingyér volt, csak 1-2 játékosért adtam ki pénzt. első meccsemen sajna hazai pályán kikaptam 1-0-ra a kaiserslauterntől, igaz mákjuk volt, végigtámadtam a meccset+ kihagyott egy tizit kuranyi a köv. 4 meccset megnyertem (idegenben stuttgart ellen 3-1, 7-1 németkupa meccsen egy kiscsapat ellen, otthon 4-0 a hertha ellen, és az előbb idegenben a bayernt vertem 1-0-ra )
és az 1. válogatott meccsem is jól sikerült. igaz, hogy a végén nem volt kapusuk a németeknek, mert elcserélték magukat :P
csak az a gáz, hogy előző évben 12. lett a HSV, így csak a bajnokság van, meg a német kupa... -
#82393 ugy hogy nagyrészük unheppi volt, meg nem tetszett nekik a rotálás.
akik nem virnyognak évek óta (Chevanton,Robinho) azokra alapozok.
Saviola is ugatott,Gilardino nagyon sokaig, sokaig golt se rugott, Rensing meg egy köcsög.. aszondja neki kihivas kell. namondom akkor py :))
Meg 2010 be már páran kiöregedtek, pl Beckham (helyette játszik Guarin,Gerrard)
Assuncao (bár mondtam h őt bánom, mert még mindig olyan jó)
kb ennyi
ja meg kirugtak anglia szov. kapitanysagarol, azt mostmá Brazilok hivtak :) -
riicsii #82392 ja nem baj majd talán jövőre megkapom -
#82391 1 év alatt nehéz lesz :P -
riicsii #82390 most azon vagyok hogy megkapjam az olasz válogatottat -
riicsii #82389 ja nagyon ottvan -
#82388 zsír!! -
#82387 az igen, jó kis középpályád lehet -
riicsii #82386 1 év alatt a juventusba sikerült megszereznem assuncaot downingot van der vaartot és shawn wright philipset -
#82385 Grat!!!
INTERGP:És hogy-hogy ilyen über fa@sz@ átékosoka eladtál??? Van köztük csomó olyan ami hihetetlen jó...
(off:gondolom láttad az Inter meccset..5-0 ide kicsit irák voltunk..:-)))):off) -
#82384 na, én 4 év után otthagytam a Spurs-t a HSV kedvéért :) egész jó kis csapatot sikerült összedobnom pár hét alatt :)
Tottenhammel 3 bajnoki cím, 2 FA kupa, 2 Liga Kupa, 3 bl döntő (abból 2-t elvesztettem...), 1 európai szuperkupa, 1 klubvilágbajnokság
ja, és már én is angol szövetségi kapitány vagyok -
#82383 lol az alja gilardino meg rensing :D -
igy talan jo :D -
#82381 nem gyengén
mindjárt adok idei eladási listát :P -
#82380 hát nemsemmi játékosokat adtál el:-PP gondolom tömörülés olt csatár téren... -
#82379 most igazoltam :)
volt egy rahedli pénzem, aztán elment gilardino bayernba
pazzini deporba saviola manchesterbe, akiért kaptam rooneyt, és hát gondoltam zsebbe nyulok :P
amugy akit mindenképpen vegyetek meg akármikor az Assuncao..
most adtam el éppan a kép elott, egy fiatalabb mesterlövészre, Borowskira cseréltem, de már megbántam. -
#82378 húú bazzz itt aztán lehet rotálni rendesen.....
GRAT!!
Adriano nem kezdő?:-))) -
#82377 nagyon kellemes keret -
#82376 szódával elmegy :P
én keretem erősebb :P
főleg nyáron lesznek durva igazolások, ballack, bojinov, gerrard, cristiano ronaldo, downing... csak nem tom hova rakom be ket :PPP -
#82375 Keretem
díjak -
#82374 :Dd -
#82373 angolokkal mentem vébére, 2010 esre, azt véletlenul otthonhagytam rooneyt:|
joe cole + beckham + gerrard + ö lett volna a legnagyopb huzoember, hát csak 3. lettem, kirugtak, azt jött csomo ajanlat.
Brazil,Francia,Mexiko,Görög ( :DDD ),Portugal...
hát nagy duzzogva átvettem a brazil csapat feletti irányitást P -
#82372 mijo geci (H)
csak egy gondvan szerintem nalad: keves a csatar :ww.Ddd -
#82370 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nyomjál már be képeket patyi (H) -
#82369 porpoval 2010 be vok, kezdek rajoni h nemkel 10 csatar .ddd -
#82368 dik patay az az avartar:| -
#82367 páj -
#82366 persze megértem.... -
#82365 jovan most nincskedvem ehhez -
#82364 csak a zsidó gyerek válaszol a kérdésre kérdéssel ....