Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

á még van 2 hónap hátra <#wilting>

BUDA > miskolc.

9csöves9
ez a Buzsáky nagyon tud vmit😄 2 akkor a gólt lõtt ismét, ezúttal a Wolverhamptonnak😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Az Arsenal-Las Palmas mi lett? 😄
gabber_saviola
nah okoska mondod? 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
mi az hogy mivan?
mé szerinted hogy van, te nagyokos? 😄DDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Köszi,így akkor teccik a dolog :-))

20227!

Mivan? 😄DDD
Ez mióta van így? 😄

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

gabber_saviola
nah akkor ha 2 non eusod van akkor az elsõ évben csak 2 lehet, minden év végén sikereid viszonylatában megálapítják hogy következõ évben hány non eusod lesz majd.

a 2, ligában teljesen reális a 2 non eus, feljutsz az 1 ligában már 5 lesz

Szasz!
Tudsz választ adni a 43113-ra?

20227!

gabber_saviola
szasztok managerek <#wave>

Szevasztok!
Na végre nagy gyötrelem után úgy tünik hogy sikerül a Napoli csapatát menedzselnem.(Nagy gyötrelem=uninstall)
Amit mindjárt furcsának találok az az hogy csak 2 eu-n kívüli játékos játszhat a csapatba! Ez magasabb osztályban is így van?? Ráadásul ami a legfurcsább az egészben,hogy nálam 3 eu-n kivüli játékos van,2 brazil,1 argentin. Hogy is van ez?????<#nemtudom>

20227!

Hm, az hiszem én is átteszem a székhelyem a meseszép Kanári-szigetekre Jack mellé, irány a Las Palmas! 😊
Napfény, kék tenger és pálmafák rox 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

szevaszoltok ám!<#integet2><#integet2>

BUDA > miskolc.

9csöves9
Buzsáky helye meg is van😄

szanics
Majd megtalálod, no para 😊

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

9csöves9
Jó reggelt emberek

Az új szezon eddig eléggé felemás, néha jól játszik a csapat néha nem...
nem találom a jó taktikát, nem találom Buzsáky helyét nem találom Mellor ékpárját és ilyen csúfos módon kiestem a Liga kupából:

hi

Egy technikai kérdés: eddig nem volt bajom a játékkal, de formáztam a gépet és többszöri felrakás után is a játék állandó exe hibát jelez, akármilyen cr..cket rakok be...mi lehet a hiba? Szeretnék fele játszani, de igy sajna nem lehet...

Válaszokat elõre is köszi!
DONGUBA
nincs ilyen asszem mert mindenfelekepen generalnod kellegy ligat asszem hogy kezdhess jatszani

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

amikor valamelyik válogatottal akarjuk kezdeni és nem klubcsapattal akkor azt hogy lehet kiválasztani hogy ne kelljen a klubcsapatok fordulonkénti eredményeit megvárni/megnézni hanem hogy csak a válogatott dolgait lehessen intézni hogy mindjárt pl. az 1. selejtezõ körnél kezdjem???!!!! ezt érti valaki??? ha igen akkor help???!!!!

franco
még kb 3szor szándékoztam

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

DONGUBA
amugy reggelt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
es ezt hanyszor irod meg le?

franco
holnap, azaz ma 😄_S😄S

jórekelt

franco
Mindenképpen nézzétek meg holnap 15 órától a Bologna-Parma meccset a Sport1-en !!!

a netes tudósítások alapján felejtehetetlen mérkõzés !!!

gabber_saviola

gabber_saviola
tõled tanultam 😄

franco
loÁL 😄

gabber_saviola
<#wave>csöcs kANÁL! 😄

franco
Mindenképpen nézzétek meg holnap 15 órától a Bologna-Parma meccset a Sport1-en !!!

a netes tudósítások alapján felejtehetetlen mérkõzés !!!

franco
py

ny mentem ágyba Jóccakát aki még fenn van meg akinek nem az holnap sem bánkódik utána

BUDA > miskolc.

franco
SRÁCOK!!!

Feljutott a Celta, és bennmaradt a PARMA !!!

franco
egyébként annyira nem elképzelhetetlen ekkora költekezés

jelenleg 200m fontot költhetnék el.....

franco
py

gabber_saviola
yo8 Jack <#wave>

JackDaniels
Nah, én mentem alunni, mer' holnap meló.😊 <#wave>Yoccakát nektek.😊

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Ilyen 1-2M volt. A 19M volt a legtöbb.😊

Rudee
És a 04-05, 05-06, 06-07-es idényben se volt bevételük?

Szar Bayern, szar Bayern :)

JackDaniels
Háááát, végül is adtak.😊

gabber_saviola
tökyó, most turkálok a francia 2.osztályban és pléjákat keresek occsón 😄

Rudee
Azért nem csak a BLt írtam. Játékst is adtak el gondolom.

JackDaniels
Ahhoz hogy évente 100M körül költsenek játékosra, ahhoz minden évben 2BL-t kell nyerniük.😊

Rudee
2009ig nyerhettek BLt, bajnokságot meg 1-2 apróságot, ahonnan van bevételük.

gabber_saviola
<#ravasz1>

JackDaniels
Meg ez is, hogy a gép ilyen gusztustalanul tolja ezt a szar csapatot. Ennyire bõven nem jó csapat a Barca!!
Én meg csak szenvedek, hogy eladtam Pezzarossit, aki 27-32 gól között rúgott szezononként. Úgy láccik, nem nagyon tudom eddig pótolni a csítpléjeremet.😊

JackDaniels
Naon bírom, hogy vannak csapatok, amelyeknek több pénzük van mint egyes svájci bankoknak. Szopjon le ez a csaló szar.

JackDaniels
A tipped mán nem gyön be.😊

gabber_saviola

ezt a meccset 3-1re tippeltem az argentínoknak 😛

BUDA > miskolc.

gabber_saviola