Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
velem még nem fordult elõ, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni 😞 De olvastam egy másik fórumon, hogy voltak ilyen problémák és valahogy meg lehet oldani. Szvsz uninstall meg reg clean, hátha...

CSAK a Fradi

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
jaj nemá <#sir>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
Nem, próbáltam már, de egy bizonyos napon mindig elszáll (szerintem valamelyik meccs generálásánál) és win-hibaüzivel kilép...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Terminátor14
sokaknak elõfordult már..esetleg szabira el tudsz menni?

CSAK a Fradi

JackDaniels
<#taps><#taps><#taps>Naon faxányos!😊)

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
Jah!😊) Kranjcar irányító középpályásként nagyon tuti!😊)

szanics
az FM megy, de a Rómás töltésem egy ponton mindig megfagy (Win-hibaüzi) 😞((((
Volt már valakinek ilyen?

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

JackDaniels
Nah, majd bemutacc neki, oszt rögtön a LaszPalmasz Ultrái között fogja meginni az elsõ kakaóját.😊))

franco
most teniszt nézünk^^

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

gabber_saviola
NAH SZANICSKOMA MEGY AZ EFEM? 😄DDD

gabber_saviola
<#wave>

JackDaniels
Bocsesz, hogy késõn reagálom le a dolgokat, de ez nem semmi.😊) GRat!!😊<#taps><#taps>

JackDaniels
Egyébkint meg szega mindenki!<#wave>

JackDaniels
Huhh geccci.😊))) Ez azé' nagyon komoly!😊))

Terminátor14
gondoltam nem játszom le a meccset, emberelõnyben és 2 gólos fórral a zsebemben csak nem mehetnek tovább, elmentem szabira 😊 A vége 1-1 lett (a 94. percben lõttték az egyenlítõ gólt), így hát 3-1-el továbbmentünk! Most viszont mentek, és lépek tanulni! Bye all és sok sikert! ;-)

CSAK a Fradi

Terminátor14
hát ez pech...

CSAK a Fradi

Terminátor14
pffff 😄 Elkezdtem a psv elleni 2. meccset. Az elõzõ meccs végén kiállítottak Van Bommelt, szóval 1 gonddal kevesebb 😊 Most meg 2. percben kiszórják pofázásért az egyik tkp-t 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
hi

CSAK a Fradi

Rudee
Túlvagyok a BL selejtezõkön.

A Rosenborg ellen idegenbe gyorsan 2 gólos elõnyhöz jutottunk, de az elsõ félidõ végén és 2. félidõ elején 2 idióta védelmi hibát kihasználva egyenlítettek. A végén csatárt cseréltem, a beálló brazil lõtt kettõt így a 4-2es gyõzelemmel elégedett voltam. Visszvágón nagy norvég nyomás, de csak 2-1es vereség.
3. selejtezõben megkaptam az Intert. Otthon bravúros 1-1, idegenbe viszont kiütöttek, sima 4-0.
Az olaszok ellen megsérült mindkét jobb oldali védõm, Regedei 2, Bognár meg 3 hónapra.
Jöhet az UEFA kupa...

Szar Bayern, szar Bayern :)

franco
szia

DONGUBA
sziasztok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

franco
KÖZBEN D:S:AA:SA:A:A:AA:SDD:S_A😄S_:Sa

Terminátor14
Lejátszottam a PSV elleni hazai meccset (közben sajnos tanulnom kell az olaszt). Egész jól sikerült 😊

CSAK a Fradi

gabber_saviola
most? 😄D

franco
naaaaaaaaaaaaaaaa

gabber_saviola
<#wave><#eljen> grat hogy megverted az Újpest Fc-t 😄

McFrost
<#taps><#taps><#taps>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

GanXstaZolee

UTE volt a tavalyi bajnok... 😊))) idén nem lesz ujra az is biztos 😊

McFrost
azt írja nem megfelelõ fájlformátum...

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
nemtom eddig pedig jó volt<#nemtudom>

McFrost
bigthanx, kipróbálom!

Terminátor14
sg-vel mi a baj? Iaro nekem is kaksi néha

CSAK a Fradi

miért nem? akkor képfeltöltés.hu
McFrost
addjál más címet! iaron meg az sg-n nem tok feltenni!

putfile.com <#levele>
McFrost

franco
csekk topikalcím

Terminátor14
Én a Krastovchev, Todorov, Hleb, Vincze csatársort se becsülném le 😊 Krastovchev minden évben versenyben volt a Bl gólkirályi címéért (meg is nyerte 1szer), többiek meg no commont 😊 Egyedül a védelembe kéne még valaki.

CSAK a Fradi

Sziasztok. Vki megtudná mondani, hogy honnan tudom leszedni az update-et, ami frissiti a kereteket?
franco
kranjcar-guarín középpálya sztem simán nyerhet bl-t...

Terminátor14

Aki nem fért rá a képre:
Gituérrez, Tóth, Dinjar, Modubi...Õk valszeg távoznak majd, egyikük sem alkotott maradandót...Bár Modubi Dél-Afrikai válogatott, és nagyon gyors (18), de még nem volt alkalmam kipróbálni, hogy mit tud. Ugyanez vonatkotik Gutiérrezre is 😄

CSAK a Fradi

Sheva
megmutatod a keretet?

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Terminátor14
Na ja 😊 Az a baj, hogy már azt sem tudom, hogy ki játszon... Károlyi, aki eddig kihagyhatatlan volt, most padra se nagyon fér... Meg annyi csatárom és kp-m van, hogy csak úgy dúskálok.

CSAK a Fradi

Terminátor14
De, csak most kéne a bravúr, hogy esetleg jussak el a 4 közé (vagy a döntõbe 😄)

CSAK a Fradi

franco
legalább olyan izgalmas lehet mint az atleticos mentésem 😄

Sheva
ott van a milan is...de persze neked sok szerencsét!

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

spha nem vertél még ki nagycsapatot? 😄
Terminátor14
köcce 😊
Take-Zoo...Hát egen, szerintem is 😄 Na de mi lesz utána? Végül is mind1, egyszer a nagycsapatokat is ell kell vernie valakinek 😉 Épp most játszom a Váccal, 60. percben 5-0 ide 😛

CSAK a Fradi

még esélyed is van 😄