Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
háááát... te tudod 😛

fsgh
jaja zsír a csapatod!:-))<#eljen>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GanXstaZoleeWrk
Na Fred helyett inkább Kompany jön 😊 Csatár és középpályám egész jó asszem:

kicsit szûk de tartalékok között van pár gyengébb playa + még védõ/védekezõ középpályást igazolni fogok.

GanXstaZolee#2709

robotnyk
FSV Mainz 05-Borussia Dortmund 1-1 (0-0)
g.: Zidan (64., 11-esbõl), illetve Metzelder (90.)

😊
Fyrex
1es BMW-s béka rulz!<#crazya>

Avanti Crociati!

zaki
akkor vmi olyan betûtípus kéne, mint a Stone Skinhez van... vmi vastagabb..az a gáz, hogy bántja a szemem ez a betûtípus, olyan kicsi

báttyó02
ezmieza béka?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
nah megnéztem a sleek szint, szerintem okés minden betüméret
az a gáz ha nagyítanék a betüméreteken akkor randa lenne és elcsúszna minden

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Grat!!!
Zaki:Grat!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Tevez <#eljen>

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
jaaa bocs:-PPP

fernando torres
bmw 1 😄DDDDDDD

fsgh
nekem nincs vele különösebb bajom...

Fyrex
neeeem ez BMW béka 😄DDDDDDDDD

Avanti Crociati!

fernando torres
nah La Liga vége, csak sikerült veretlennek maradnom - minden fm.s tudásom benne van ebben a mentésben, meg ilyen jól még soha nem kezdtem szezont : veretlen a szezonban, bl gyõzelem

zaki
szép logók...<#worship>

fsgh
hali!

zaki
nekem is tetszik a skin, csak az a nézet nem, mikor a keretet látod... azért nem használom...

fsgh
Jaj de király logó:-DD Majdnem olyan mint a tied:-DDD

Fyrex
<#worship><#worship><#worship>
amugy hali all! 😛

Avanti Crociati!

gabber_saviola
moment

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
jaja nekem is naon teccik!
Csak a játékos értékeit nagyon nehezem szokom meg mert itt a sötétebb a rossz a világos a jó és az alapban meg fordítva van..(néha szar játékosokat csak ugy nézem milyen jó:-P)

gabber_saviola
Fájreksznek:

zaki
léci... (nekéresdmagadtegeci😄)

fernando torres
ez a legjobb skin amit valaha láttam az fm-hez

gabber_saviola
mindent lehet 😛

zaki

szóltál? 😛PPP

fernando torres
itt szétnéztél már?

fsgh
Király a skined:-D Én is váltottam:

Ja és a meccsnézés is más lett:-DDD

zaki
télleg kicsik... nem leeht valahogy nagyobbra állítani? plz <#kuss>

Senki semmit nem tud mondani a #78979-re? <#help>

gabber_saviola
jó az ahogy van, ki van az találva oda 😛

zaki
tetszik ez az új skin <#eljen>
csak a betût picik... nem lehet valahogy megnagyobbítani õket?

McFrost
bigthanx!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

GanXstaZoleeWrk
de az elirtam 😊

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
visszavonulo játékosnál hol lehet megkérni hogy maradjon edzõnek vagy más poszton?

GanXstaZolee#2709

fsgh
Te is akkor nem vok egyedül:-DDDDDD
Minden szart feltettem uj skin mez meg ami kel... vagy 20féle dolgot töltöttem és raktam fel:-DDDD

fernando torres
sysfox logo's <#eljen>

fernando torres
ez sem volt kérdés...

év csapata

fernando torres
rotálás rulz

év managere

nem volt kérdés.....

gabber_saviola
papának:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Sysfoxnak:

fernando torres
alejandro lembo nem ??

zaki
nagyon zsír ez az oldalt, vagy másfél órán keresztül túrkálgattam az elõbb 😛

õõ csá.

BUDA > miskolc.

fernando torres
de ez még csak a bl 😛PPP
még van 1 meccs a szezonból aztán köszöngethetnek nekem is 😄DDDD

GanXstaZoleeWrk
nállam Saja lett az év kapusa meg is köszönte 😊

GanXstaZolee#2709

fernando torres

GanXstaZoleeWrk
hoppá beajánlottak egy pofatlanul nagy összeget Alejandro Plemboért (uruguayi) duplajat mint amit ér 😊 igy jöhet Fred is 😊

GanXstaZolee#2709

McFrost
vanília Faterom!