Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Nem-e? 😄
csocsi mindenkibe 😊

CSAK a Fradi

franco
mondjuk mindegy, Rajtad meg Kanálon kívül már senki se mer hozzzámszólni sázöll

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

gabber_saviola
én kérek elnézést 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franco
jó haggyukmárezt

gabber_saviola
csöcsi egovilágbajnok <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Szasz Apám! meg ne kérdezd hogy ez micsoda.

franco
szevasz

gabber_saviola
csöcsi áll!

Sheva
ja a visszavágón itt is kapot a fradi 3-t szal nem jutottak be 😞((

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McFrost
😄DDDDDDDDDD

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asszem ma kezdek egyet a svéd harmadosztályban mert csak

BUDA > miskolc.

ne röhögj tud valamit a srác <#vigyor1>

BUDA > miskolc.

franco
hi

franco
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

McFrost
Hail All!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

na mentem strandra, remélem addig le fog jönni a játék

sziasztok

sokan szoktak itt lenni?
mert az indexen is láttam fm topikot

hú te nagy menedzser vagy

köszi

olyan lasan jön ez dcrõl

jofej srác lehecc mert Fradista vagy

jahm elég rég de ide nem rég óta irogatok.és sok sikert a gémhez

BUDA > miskolc.

hello!

régóta játszol ezzel a játékkal?
én most töltöm le

nálam Fradi 2005-ben asszem 4-0ra verte a manchestert béel selejteztõn de sajnos kiestek idegenben (5-0)

BUDA > miskolc.

de jók ezek a logok

szegasztok!

nagyon jó ez a játék

Sheva

Azért ez meglepõ eredmény...2005 van szal a Fradinak a mostani játékoskerete verte meg a Juvét...<#ravasz1>

Sheva
jó reggelt managerek!!! <#wave>

gabber_saviola
YO8

gabber_saviola

Terminátor14
Na, most is egy érdekes meccset csinált a progi 😊 Az elsõ csoportmeccsen 3-2-re vertem a Werdert (Szabics lõtte a 2 gólt, tavaly meg Vass lõtt 1-et). 2. meccsem a Mu ellen volt. Rákattintottam a mehet a meccs-re, majd néztem a kezdõt, és azt láttam, hogy a legjobb védõm (Rodriguez) nem játszik. Elõzõ meccsen sérült volt, és elfelejtettem visszatenni. Gondoltam ez talán nem számít cheat-nek, kilépek, de elõtte elmentem szabira, hogy mennyi lett volna a meccs. Nos a Mu nyert volna 2-1-re, de úgy, hogy:
-elsõ góljukat a középkezdésbõl lõtték
-a mi gólunk a 2. félidõ középkezdésébõl esett, mindössze 1 passz elõzte meg
- a Mu gyõztes góla a 93. percben született volna 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
nem, sajnos nem kértek fel 😞((
Elég furcsa, mert nagyon jó eredményeket érek el, világlasszis manager vok stb, de nem kérnek fel sajnos a válogatottak 😞(( a klubcsapatokat megértem, mert sajnos csak a magyar liga van.

CSAK a Fradi

Rudee
Aszittem, magyarokkal is Te vagy.

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola

Terminátor14
Nem, honnan veszed? 😊
Azért írtam a házirangadót, mert mindhárom gólszerzõ nálam játszik. Mattheus sajnos kirobbanthatatlan 😞

CSAK a Fradi

Rudee
Matthaust kirúgták? Nálam eddig még egyszer se váltották le.

Zolcsi01
jó éjt!<#integet2>

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Terminátor14
na szóval meg1sszer 😄
Házirangadó:

Szanicsnak meg jó8 😊

CSAK a Fradi

gabber_saviola
viszlát

szanics
Na jó éjt mindenkinek, Forza ROMA!!!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Rudee
Látatlanba az is jó lett volna, most már a másodikat kell megtartani. Buzi csehek 3 helyzetbõl lõttek 3 gólt, én meg 15bõl egyet. Prágából kéne elhozni a 3 pontot, az jelenleg a lehetetlennel egyenlõ.

Zolcsi01
csá!

,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

szanics
csõ

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Terminátor14
csájó

CSAK a Fradi

gabber_saviola
viszlát 😄

JackDaniels
yoccakát mindenkinek!<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

Terminátor14
Mit is mondtál, 3. hely? 😄DD

CSAK a Fradi

gabber_saviola

Rudee
Elmentünk Zágrábba:

Zolcsi01

Zolcsi01
Dewhogy megyek!<#fogmosas>