Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
<#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Vazzeh, ki az elnököd? Bush??😊))))

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
😄DDDD Ezzzdenmemszar.😊))))

legios
"nem teccik hogy sokkal többet költött, mint amennyi játékoseladásból befolyt"

amcsi ligaban leginkabb csak cserelgetni lehet a playereket a csapatok kozt, akiket vettem azok mind kulfoldrol lettek vasarolva ! Es ugye evente ad a vezetoseg 20-30-40 millat alapbol csapatepitesre...szoval kolthettem volna milliardokat is, de ahhoz kepest... 😉

ehem vezetõk ígyis istenítenek hogy mekkora formában vagyunk mer csak minden 2. meccsen kapunk ki egyébiránt döntetlent játszunk <#vigyor1> /mondjuk van 9 gyõzelmem de az véletlen 😛/

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
méghogynefmscout

most hozom Teveszt 22m fontért :ASD:A:SDA:SD:A:SD:::AS😄:A:SD::AS😄A

JackDaniels
<#rinya><#nezze><#rinya> Õszinte szészvétem!

JackDaniels
Jah, neki, csak kissé félre nyomtam.😊)) A barátnõmnek elnemongyátok.😄DDDDDD

wc3-at is reinstalláltad?
gyáá bazek köcsög Malmo bazze sok falábú balfasz kihagytunk 2 büntetõt 2 100% helyzetet teljesen(!!) üres kapura csak bele kellett volna rúgni abba a szarba amit labdának hívnak végig mi irányítottuk a meccset de az utolsó 5 percben kaptak egy büntetõt amit kihagytak de a lepattanó belõtte így 4 fordulüval a vége elõtt 4. vagyok

BUDA > miskolc.

sztem ezt Zyndarnak akartad

JackDaniels
Olyasmi.😊

JackDaniels
Sztem itt próbáld meg, ebben a totyikban elõ szoktak fordulni külömbféle guruk, akik talán tudnak segíteni.

most nézegetem vagy 1.osztályba akkor wba vagy a hull-hoz asse tom már az mien oszt. talán 3.????

JackDaniels
Én nagyon bírom az angol focisulit a legalacsonyabb osztálytól elkezdve.😊) Naon sokat toltam angol csapattal, sõt régebben szinte CSAK <#nevetes1>angolokkal jácottam.😊)

zyndar
#46421-re hol kaphatnék választ?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

<#vigyor3><#vigyor3> sztem ha megunom itt olaszoknál akkor odameek valami 3.oszt-hoz...

JackDaniels
Naazé'.😊))))
Mostazeccer még meg bocsájtunk.😊))))

gabber_saviola
vkp A:SD:😄:::AS:😄::AS:😄:A

<én kérek elnézést>

JackDaniels
Ezé' kell angliában menedzserkedni, ahol csak öt ember ülhet a kispadon.😊)))

JackDaniels
Az a vpk az meg micsoda??😊)) védekezõpözékkályás??😄DDDDDD

én ált ugy szoktam hogy 1védõ.1vkp,1kp,1tkp,1kp,1gk,1tk

gabber_saviola
nem csak a taktika kell oda , hanem egy manager is :ASD:ADSA:SDS:A:SD:SAD

én még sosem nyomtam úgy meccset, hogy legalább 2 védõ és 2 vpk cserém ne legyen

ezzel jáccottam 😄

gabber_saviola

muszály!!! 1-1-el mentem ki és azthittem hogy inkább majd támadókat kell behoznom hogy legalább 2-2 legyen, hogy lõjenek gólt

olyat nem szeretnék átélni...

JackDaniels
Gyááááá, ezen vagy ennyire kiakadva!😊)) Nézd meg az én képeimet.😊) Nah úgy szar kikapni, amikor mellé még telebaxnak sárgával meg pirossal és még meg is sérül 1-2 alapembered vagy 2-3hétre. Nah azaz igazi vereség, nem ez.😊

Rudee
7 csere közt 2 védekezõ mentalitású van, akkor meg is érdemled 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

gabber_saviola
már bocs, de akkor megérdemled hogy kikaptál ....

dehogyis

csak 2 védekezõ mentelitású játékos volt a cseréim között és azokat be is cseréltem!!!!!

gabber_saviola
valós a gém! :ASD:A:SD:A:S😄::A:SD:A:S😄A

Rudee
Védõt kellett volna cserélned, nem támadókat.

Szar Bayern, szar Bayern :)

az összes faxom kivan az ilyen buzi gecikkel

a 3-3 -al én mentem volna tovább <#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

gabber_saviola
nálam hála oda került ahova való, a Poolban van Gabi

Udinese - Inter

érdemes megfigyelni hogy ki a 2. kiállított az Udinese-nél

<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#beka3>
a játék teljesen reális 😛

szanics
ejjbazmeg, ez legundorítóbb screenshot, ami valaha képernyõre került!
IRREÁLIS, SZAR JÁTÉK!!! 😄D
<#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit><#vomit>

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Sheva
hát ez az <#guluszem1>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Olasz kupa döntõ 1. mérkõzés

Totti nem lesz a Roma drukkerek kedvence 😛

zyndar
Hi all!
Lenne egy kérdésem,abszolút off.
Warcraft III régebben néha lefagyott, hogy fatal error, bla-bla "referenced memory could not be read". Kikaptam a memóriákat és csak egy 512-es van most, nem is fagyott egyáltalán. Tegnap meg megint bevállalta, pedig le lett formázva teljesen a vinyó, tök szûz a rendszer.
Valakinek van ötlete?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

gabber_saviola
fék :ASD::ASD:AS😄::ASD::ASD

Sheva
azé ahhoz i tudás kell h az empoli 4 pontot szerezzen 31 meccs alatt

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

robotnyk
nem, Madridos