Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Malouda nagyon jó, csak nekem nem akart hosszabbítani, rohaggyonmeg!!😊)

\"Never say never!\" W Churchill

szeva szomszéd 😄DDD jó a meccs csak blõ : /

BUDA > miskolc.

tyááááá 😛 jó ez a keret is de van der vaart is csak addig marad míg malouda fel nem épül 😄DDDDDDDD

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
ja és hi all! <#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BlueMaster
Grat! <#eljen>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

JackDaniels
<#taps>Végre lesz egy futballistád is.😄DDDDDDDD

jön van der vaart 9.75 milláért

BUDA > miskolc.

BlueMaster
Lehet benne ráció...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

a monaco csíra csapat és lenézte a sopront ezáltal nem vették komolyan a meccset azé ^^

BUDA > miskolc.

olyan nincs hogy kiesik a WBA <#vigyor1>

BUDA > miskolc.

BlueMaster
Ha hiszed ha nem az én játékomban a Sopron elõször megnyerte az Intertotó kupát majd indulva az Uefában kiverte az 1. körben a Benficát majd most a csoportkörben sima 2-0-ra verte a Monacót... Ez a Pintér tud valmit!

Fyrex
haggyá má én kiesek a WBA val😄😄 nah jó talán nem!

Avanti Crociati!

na megsérült Malouda Crespo és Hübschman is : /

BUDA > miskolc.

Fyrex
cs

Avanti Crociati!

JackDaniels
Mer' megérdemled.😊))))))

pás <#wave>

BUDA > miskolc.

derley
yó8 all!

én meg szopok félidõben a Monacotol :S

BUDA > miskolc.

BlueMaster
Biza a BKV otthonában, de kösz a bíztatást ahhoz képest, hogy a kiesés elkerülése a cél egész jó edig... <#nyes>

látom becsúszott egy vereség is nem baj csak így tovább <#eljen>

BUDA > miskolc.

BlueMaster
<#conf>

JackDaniels
Mijazza repülõ?

BlueMaster
Repülõvel? <#vigyor>

JackDaniels
Hogy jön ide a Minszk????<#fejvakaras>

BlueMaster
Éppen... Majd igyekszünk! <#vigyor>

faja még mindig elsõ vagy? <#eljen>

BUDA > miskolc.

BlueMaster
Na, végre kis gyengélkedés után újra gyõzelem! Rúgjunk má gólt a traktorosoknak!

éljen a minszk

kapust is írj neki mert még azt hiszi hogy Ronaldot kell beállítani kapuba (fasszopó buzi minszk) <#vigyor1>

BUDA > miskolc.

JackDaniels
Ronaldo, Ronaldinho, Tevez, Figo, Owen, Diego, D'Alessandro, Mexes, Kompany, Vanden Borre, Pezzarossi. Ezeket szerezd meg, oszt bajnok leszerl még az Albán elsõ ligában is.😊

© dalackraul ma 19:58 | Privát | Válasz | #49433
köszi

© dalackraul ma 20:03 | Privát | Válasz | #49436
nem jönnek az eredmények😊

5 perc alatt ne várj csodát és ne egy magyar bajnokságot kezdj el legelõször

BUDA > miskolc.

Fyrex
hallod most mi jáccunk helyetted?!?!?!?!?!

Avanti Crociati!

Fyrex
...................szánalom.....................

Avanti Crociati!

De akkor se jönnek az eredmények kit igazoljak?

#49430 #49431 #49437 #49438

BUDA > miskolc.

ok akkor ne segítsen senki

tyááááá 😄DDDDDDDDD egyébként igazad van <#vigyor1>

BUDA > miskolc.

derley
bazzeg!én nem tudom hogy te hány éves vagy, de én 13-14 éves rájöttem internet nélkül.ennyire hülye te se lehetsz...

Nem tudom mit kell beállítani hogy az eredmények is jöjjenek<#help>

derley
hyak!

McFrost
Szegasztok!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

derley
az elsõ meccsem a bajnokságban, ami egyben az elsõ rangadóm volt:

McFrost
ááárrrrrrrrggggggggggghhhhhhhhhhhh!😄DDDD
<#wave>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
De azé' néha igen.😊))) Csakmeg van égve a széle.😄DDDDDDD

McFrost
fordíts már rá egy kis idõt,kutass , nézz körül, sült galamb senki szájába nem hullik!

mert nem világsztárokat kell próbálni hanem magyar bajnokság szintûeket

BUDA > miskolc.

nem jönnek az eredmények😊

de még miket állítsak? és ha igazolnák nem jön hozzám senki

McFrost
kinek?