Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
kell vazze!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
én elsõ évemben az "erõs" Chievoval simán ütöttem õket....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

én nem vagyok balfasz de mi a faszt kell még beállítani?

robotnyk
kell seduxen? 😄
McFrost
arra gondoltál már hogy balfax vaty?

kikaptam a laziotól 3-1 re nem tudom mi a baj😞

McFrost
ááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! sose...

BlueMaster
Az kell még, hogy jöjjenek az eredmények! <#idiota><#idiota><#idiota>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

BlueMaster
Ennek ki tudna ellenállni? Jönni fognak!!!! <#vigyor>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Remélem Jönnek az eredmények az edzés megy a taktika jó nem tudom mi kell még

Fyrex
<#ravasz1><#idiota>

Avanti Crociati!

Fyrex
jáááááj...akkor inkább ajánlanám a sakkot...<#idiota>

Avanti Crociati!

ok most kezdõdik a szezon😊

robotnyk
az baj. nagy csapattal rövidtávon mindenkinek jól kell mennie.
McFrost
és nem jönnek az eredmények?--->hagyd abba!

McFrost
cí-cicici-cícicc

a Milanal vagyok

Fyrex
ha nem jönnek az eredmények hívd õket...csalogasd<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Avanti Crociati!

BlueMaster
Még nem láttam, de elég érdekes fõleg a rejtett tulajdonságok!

McFrost
megbaccuk! mennyit segítsünk még? itt izzadunk hogy Neked segítsünk, Te meg 5 percenként kérdezed hogy jönnek az redmények!

Magic Boy
Ezt láttátok már?
Mi a véleményetek rolla?

A JÁTÉKOSOK TULAJDONSÁGAI
MarcoVB 2005 július 12 kedd
A JÁTÉKOSOK TULAJDONSÁGAI
/fordította és kiegészítette: MarcoVB – 2005. július 12./
/forrás: www.throw-in.com, szerzõ ismeretlen/
Minden egyes játékosnak van egy csomó tulajdonsága, de azt is tudod, melyik mit jelent pontosan? Majd most szépen el lesz magyarázva A tulajdonságok négy fõ csoportra oszlanak; technikai, mentális és fizikai jellemzõk; valamint a kapusok védéssel kapcsolatos képességei. Az ötödik csoport a rejtett tulajdonságoké; ezeket a program nem jeleníti meg, de az egyes játékosok viselkedése alapján ki lehet találni, mi munkál bennük idõnként…
TECHNIKAI TULAJDONSÁGOK
Befejezés (Finishing): A gólszerzés esélye közvetlen közelrõl.
Büntetõrúgás (Penalty Taking): A tizenegyesek értékesítésének képessége.
Cselezés (Dribbling): A labdakezelés/vezetés szintje mozgás közben.
Elsõ érintés (First touch): Az érkezõ labdák levétele/lekezelése.
Emberfogás (Marking): Ettõl függ, mennyire bír tapadni a védekezés közben a játékos az ellenfélre.
Fejelés (Heading): Ettõl függ a fejelt labdák pontossága.
Keresztlabda (Crossing): Ettõl függ, mennyire pontosan adja be a játékos a szélrõl a labdát.
Nagy dobás (Long Throw): Képesség távolra dobni a labdát oldalbedobásnál.
Passz (Passing): A passzolás pontosságát határozza meg.
Távoli lövések (Long Shots): A távolról ellõtt labdák pontossága és ereje függ tõle.
Technika (Technique): A labdalevétel és labdavezetés sokban függ tõle.
Szabadrúgás (Set Pieces): A játékos érzéke a szabadrúgások és szögletek végrehajtásához.
Szerelés (Tackling): Képesség a szerelések sikeres végrehajtásához.
Szögletek (Corners): A szögletek pontos végrehajtása.
MENTÁLIS TULAJDONSÁGOK
Aggresszió (Aggression): Segíti a szerelések végrehajtását és a védekezést.
Bátorság (Bravery): Ettõl függ, mennyire gyakran teszi oda magát a játékos kétes helyzetekben, ahol esetleg meg is sérülhet.
Csapatmunka (Teamwork): Azt mutatja, a játékos mennyire tud együttmûködni a társakkal.
Döntések (Decisions): A váratlan helyzetekre való gyors reagálás képessége, nagy nyomás alatt is.
Eltökéltség (Determination): A „gyõzni akarás” képessége, akaraterõ.
Helyezkedés (Positioning): Képesség elõnyös védekezõ pozíció kiharcolására.
Higgadtság (Composure): Ettõl is függ, mennyire fegyelmezett a játékos; mennyire õrzi meg a hidegvérét kritikus helyzetben.
Kreativitás (Creativity): Ettõl függ, milyen jól tud a játékos indítani és helyzeteket kialakítani a társak elõtt.
Labda nélküli helyezkedés (Off the ball): Képesség remek támadó pozíciók kiharcolására.
Megérzés (Anticipation): Képesség annak kitalálására, hogy merre tart a labda és hogyan lehet megjátszani.
Munkabírás (Work Rate): Az akarat, hogy a játékos mennyire tud küzdeni a csapatáért.
Összpontosítás (Concentration): A kritikus helyzetekben/pontrúgásoknál mennyire bír a helyes végrehajtásra koncentrálni.
Ösztön (Flair): Az improvizáció képessége; váratlan dolgokat csinálni, esetleg megkísérelni a lehetetlent is.
Tekintély (Influence): A társak elõtt mutatott határozott magatartás, ami erõvel önti el õket (csapatkapitány esetében fontos.
FIZIKAI TULAJDONSÁGOK
Agilitás (Agility): Mozgékonyság; azt mutatja, hogy a játékos milyen gyorsan tud lelassítani/megiramodni és irányt váltani..
Állóképesség (Stamina): Azt mutatja, milyen hosszú távot bír lefutni anélkül, hogy elfáradna.
Egyensúly (Balance): Segít a játékosnak talpon maradni a párharcok során.
Erõ (Strength): A játékos ereje, izomzatának kidolgozottsága.
Gyorsaság (Pace): A játékos csúcssebessége.
Gyorsulás (Acceleration): Álló helyzetbõl milyen gyorsan tud teljes sebességre váltani.
Természetes erõnlét (Natural Fitness): A játékos testi felépítése, mint adottság.
Ugrás (Jumping): Azt mutatja, milyen magasra tud ugrani a játékos, ha fejelni akar.
KAPUSOK EGYEDI TULAJDONSÁGAI
A 16-os uralma (Commanding the Area): A képesség, hogy a kapus a jelenlétével biztosan uralja a 16-os területét.
Egy az egy ellen (One On Ones): Képesség a labda megszerzésére/eltérítésére a kapura tisztán törõ csatároktól.
Labda kiütése (Tendency To Punch): Ha magas az éték, a kapus szívesebben öklöz, mintsem hogy labdaelkapásra menne.
Kidobás (Throwing): A labda mezõnybe dobásának pontossága/ereje.
Kifutás (Rushing Out): Képesség a kirohanások során a labda megszerzésére.
Kommunikáció (Communication): Segít a védelem megszervezésében/irányításában.
Légi képességek (Aerial Agility): Képesség látványos akrobatikus mentések végrehajtására.
Reflexek (Reflexes): A reflex-szerû, váratlan védések esélye.
Rúgás (Kicking): : A mezõnybe való kirúgások pontossága/ereje függ tõle.
Szeszélyesség (Eccentricity): Váratlan dolgok végrehajtása.
Védés (Handling): Labda biztos fogása, megtartása és a beadások lefülelése.
REJTETT TULAJDONSÁGOK
Alkalmazkodás (Adaptability): Az idegen közeghez/országhoz való alkalmazkodás képessége.
Hûség (Loyalty): Ha magas, akkor nem nagyon zavarja, ha szeretett klubja folyton elutasítja más klubok érte kínált ajánlatait.
Igyekvés (Ambition): Ettõl függ, mennyire nagy a játékos életcélja a fociban, amiért mindent megtenne.
Problémamegoldás (Controversy): Kompromisszumkészség a pályán kívüli kiélezett helyzetekben.
Profi szemléletmód (Professionalism): A kritikákhoz való pozitív hozzáállás (alacsony értéknél sértõdékeny a drága).
Sportember (Sportmanship): Ha magas az érték, a játékos mindent megtesz, hogy egyre jobban teljesítsen.
Sokoldalúság (Versatility): Azt mutatja, mennyire tud alkalmazkodni, ha idegen poszton kell játszania.
Stressz tûrés (Ability to Handle Pressure): Ha alacsony az érték, a média/menedzser kritizáló szövegeit nem veszi jó néven…
Temperamentum (Temperament): Ha magas az érték, a játékos túlságosan hevesvérû, fegyelmezetlen.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

BlueMaster
<#vigyor>

robotnyk
vért ne adjak? leírtad egyátalán milyen csapattal mész? próbáld meg egy nagy és gazdag csapattal, ha azzal sem megy, tetrisezz.
Cicam, korulbelul TIZSZER irtuk le, hogy mit csinalj. Mi a szart akarsz meg?

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Akkor ha nem segít senki akkor baccátok meg

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Fyrex
4.

Avanti Crociati!

McFrost
cummants le!

Sziasztok nekem nem jönnek az eredmények😊 mit csináljak?

McFrost

McFrost
volt már , nem láttam!

Neville04
ez durva, lehet nem valana szégyent a roppant szinvonalas nb1be 😄

McFrost
61 gólt!

Terminátor14
Kit végzett ki? 😄

CSAK a Fradi

Rudee
Nincs sok újdonság.

Szar Bayern, szar Bayern :)

McFrost
Most lesz a kollégám a Fókuszban!!!!

Neville04
a többsége generált de nevezetesen balogh attila(világklasszis csatár), végh attila(a kárpátok nestája), freddy guarín(no comment), herczeg andrás(2-szeres válogatott 19 éves tehetséges jobbhátvéd), juhász roland(no comment) és lehet sziráki gábor(21 éves, már most 2x jobb mint király valaha 😊) is.

Neville04
szia rudee, rég láttalak. mi van véled?

Neville04
remek, közbe gyorsba megvolt az elsõ meccs, brescia-sampdoria 0-0, a télenm jön hozzám vlaszeg 5 fradi játékos 😄

Rudee
Ki gondolta volna, hogy 28 másodperc után kialakul a kiesési rangadó végeredménye <#smile>

Szar Bayern, szar Bayern :)

McFrost
nem

Neville04
sztetek nagy csalás? 😊

Terminátor14
Nekem is nagyon uncsi volt már a bajokság a Fradival, de addig nem hagytam abba, míg két bl gyõzi meg nem lett 😄 Monnyuk elsõ bl után tényleg nagyon-nogyon monotonná vált a dolog, dehát kíváncsi voltam meg tudom-e ismételni a bravúrt 😊

CSAK a Fradi

Neville04
a bl-be a dinamo bukarestz jött volna, ej de vertem volna románokat 😄

Neville04
van egy ötletem (tudom picit csalás 😊)
elmentme és elfogadom. azt ha belebukok akkor még 😊

BlueMaster
Akkor vágj bele!

McFrost
nézd meg mien szabad állások vannak!

Neville04
mondjuk a fradival már uncsi a magyar bajnokság, örökrangadók 5-1, 6-0...

Neville04
2010...
amugy ha elfogadom az ajánlatot akkor valszeg viszem magammal a fradit 😄
(mármint a jobb játékosokat)

BlueMaster
Ha jól nyomd európai középcsapatoddal szerintem biztos, bár Te tudod!
Sokat segítettem mi? <#nyes>