Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

szanics
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

DONGUBA
na irjatok mennek aludni😛

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
ra kell jonnom nem is olyan hulyegyerek ez a grusi😊))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Terminátor14
Grusinak jók a nõi megérzései :-))))

CSAK a Fradi

DONGUBA
honnan tudtad?😛

Terminátor14
Nálam asszem Eb-n vótak vmikor 😊

CSAK a Fradi

Bazzeg, Magyarország 2013-ban VB-résztvevõ rájátszással! 😊))
Bár én lennék a szövkap...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Terminátor14
igen, csak meccs közben 😊 Ha nincs, akkor eltosztál vmit...
De új játékot kell kezdened ahhoz, hogy a beállítások éljenek...

CSAK a Fradi

Értem!Azért köszi!

De csak meccs közben vannak hangok és csak szurkolói,mert nekem be van állítva a hangok a beállításokban,pontosabban nem sok mindent lehet ott állítani!

Csao 😊
Hangok csak és kizárólag meccs közben vannak, de nem biztos, hogy azok alapból be vannak kapcsolva. Mindenesetre nem veszítesz semmit, mert elég gány 😊

Terminátor14
Igen, a beállításoknál be kell állítani, hogy legyenek hangok..meccs közben vannak ilyen szorkolói hangok 😄

CSAK a Fradi

Srácok!Létezik ebben a játékban esetleg olyan hogy hangok és zene vagy vmi ilyesmi?Mert nekem egy árva mukkot sem adnak ki a hangfalak!lehet az 5.1 kavar be vmiért?Légyszi segítsetek!Ötleteket várok!Másnál eddig nem volt iylen probléma!
Kösz!Csövi

Terminátor14
jaj ne már...legalább 4-5 alkalommal elõfordult úgy, hogy ketten néztük át, hogy jól van-e beállítva...Megeszem a kalapom ha ez véletlen. Na minnyá megpróbálom elõidézni 😊

CSAK a Fradi

Guba ugye itt vagy, és vársz az ötvenezres tékre? 😄

Nálam sose volt ilyen, pedig nem egyszer cserélgettem a játékosokat a poszton 😊) Tuti, hogy elnéztétek véletlenül.

Terminátor14
Igeeeeen, nekem is eszembe jutott 😄DDDD

CSAK a Fradi

Nyaralik.

Terminátor14
Igen, én is tapasztaltam ezt, de 1000%, hogy tényleg viszavonja az utolsó dolgokat néha..
Volt olyan is, hogy a haverom kijelölést kért az aszisztenstõl, a hülye meg Ballackot rakta vkp-nak...Haver Feltette tkp-ba, megnéztük 2szer, hogy jó-e a többi pléja stb és go a meccsre..Namost Ballack vkp volt...

CSAK a Fradi

szanics
franco merre van? Elég régen láttam.

Gyerekek, ma este jubileum lesz 😊))

szanics
Ez érdekes.
Nem tudom, nekem már volt olyan is, hogy véletlenül a kapusom helyett csatárt raktam be, mert valamit elbaxtam az elején.
Elég érzékeny az egérkezelés a taktikánál szerintem, úgyhogy azóta mindig kétszer átnézem a meccs elõtt a végleges taktikát.

Terminátor14
hajjh, ez most nagyon vicces...
Amúgy tényleg az volt, hülye optikai szarság 😛

CSAK a Fradi

Fyrex
rossz az egér!😄

Avanti Crociati!

Terminátor14
Izéé, nem a meccs közbeni dolgokra gondolok...Konkrétan meccs elõtt beállítottam dolgokat, aztán mehet a meccs...Nézem az elõnézetet, és ott feszít Vanden Borre...
Pedig beraktam Kompanyt. És nem elsõ alkalom, hogy elõfordul 😞

CSAK a Fradi

szanics
Meccs közbeni változtatások csak a meccsre érvényesek, és változtatás után mindig nyomj "confirm"-ot. Úgy nem felejti el.

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
tartalákcsapat😄😄

Avanti Crociati!

Terminátor14
Vki nem tudja mi a megoldás arra a problémára, hogy ez a rohadt progi mindíg visszavonja a legutolsó módosítást a taktikánál? Csomószor megszívom így..Most is visszatettem Kompany-t Vanden Borre helyére, erre azt látom, hogy Vanden Borre játszik...

CSAK a Fradi

szanics
Mi a máj van, Gabber? Elfordítottad a monitorod? 😄

gabber_saviola

Fyrex
báj!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
yo8<#wave>

BlueMaster
Na, jó vége a szuperkupának én is léptem, majd holnap építem tovább az Arsenal Tulát! <#vigyor>
Jó éjt mindenkinek! <#wave>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

gabber_saviola
páj Kanál

BlueMaster
jó éjt! <#wave>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Fyrex
bye!

Avanti Crociati!

na jóélyt all!!<#wave>

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
a képet én is csak ha észre vetted volna észre, még írtál is mellé 😛

DONGUBA
en lattam a kepet

gabber_saviola
mit ? nem tudtál linkelni .....elbasztad és kijavítottam

DONGUBA
az az en kepem heeeeeeeeee

BlueMaster
Azta! <#eljen>

DONGUBA
he micsinaltal ombre?

gabber_saviola
Guba komment:
ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BlueMaster
Ja tényleg! <#vigyor><#eljen>
De már 72,5! <#vigyor>

gabber_saviola
<#wave>

azért mert #49913 😄DDDDDD

BUDA > miskolc.

Terminátor14
jáááj, írtem én...vissazolvastam 😄DDDD

CSAK a Fradi