Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
meg kell tartani

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

de nem a Chelsea nyerte a béelt

BUDA > miskolc.

forestjr79
Nemrég igazoltam a kiscsákót ingyen. Felugrott az ára 625ezerre. Eladjam, vagy megéri játszatni? Esetleg Tökölit vagy Podolskit adjam el jó pénzért? Kellene egy jó kapus, tehát kell a pénz. Plíz help!

Forza vecchio cuore rossoneri!

gabber_saviola
hi <#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

na Malouda rulzik ^^

BUDA > miskolc.

JackDaniels
Ha megnyered a BL-t te is fogsz majd ilyet jáccani.

\"Never say never!\" W Churchill

Magic Boy
Olyan taktikán fáradozok amivel a hûdepocsék védelmem élen a hasonló kapusommal(Angol 6. osztályban még elmennek)se kap gólt,mert a középpályásaim és a csatáraim általában rugnak 1-3-at!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

olyat láttatok hogy Asian/Euro Cup? a Chelsea játszott valami Pojienggel de ilyet még nemláttam meg nem tom miért játszák <#nemtudom>

BUDA > miskolc.

Magic Boy
<#wave>

JackDaniels
<#wave>

forestjr79
hi all!!!<#wave>

Forza vecchio cuore rossoneri!

fasza juninho kidõlt 3 hétre :S

BUDA > miskolc.

JackDaniels
A fene se gondolta vóna 15 forduló után, hogy még lesz esélyünk a bajnoki címre!😊) De a fiúk eléggé jól hajráznak, remélem mostmán maradunk az élen.😊

JackDaniels
Az #51138 kissé módosult egy fagyás véget, monyuk reálisabb is így, de a lényeg a továbbjutás.😊 Így nem a cselzí hanem a buziReal lesz az ellenfelem az elõdöntõben!😊

Juve82
Az 1. félidõben mintha pályán sem lettünk volna...de a vége fieszta lett szerencsére<#crazya>

Forza Juve!!!

Magic Boy
Senkié(újratelepítettem a win xp-t így ugrott mindenem)saját!

gabber_saviola
kötsög 😛, módosítottam

az nem is a tiéd, loptad:o
gabber_saviola
én taktikám? 😄

bazz, 2 meccsbõl vontad le ezkeet a következtetéseket? <#hehe>
Magic Boy
Valaki adjon tanácsot,hogy mit tegyek!
a csatársorom tûrhetõ(2 mecs 4 gól),de a védelmem gyenge(2meccs 2 kapott gól)mit csináljak(5-4-1-ben játszom)?

JackDaniels
Majd beérik, oszt akkor kihagyhatatlan lesz!😊

JackDaniels
A Lyon nem akar góltrúgni???

nálam is az de nem fér be néha még cserék közé sem tom berakni :S de még 2 év és eljön az õ ideje

BUDA > miskolc.

JackDaniels
Las Palmasban Essien nagy király vót nálam.😊

Sheva
vezet a PSV <#falbav>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
<#worship><#worship><#worship> csak így tovább

gabber_saviola
<#wave>

akkor jól beállítottál mindent és jönnek az eredmények

BUDA > miskolc.

Essien csak akkor férne be ha govou annyira öreg lenne tolókocsival kelljen játszania a pályán

BUDA > miskolc.

sziasztok az AC MILANNAL továbjuttotam a bl ben és az elõdöntõbe vagyok nagy nehezen vertem meg a Deport😊

kuzsé van xDDDDD isten Lyont nem leszólni 😛PPPp

BUDA > miskolc.

Sheva
tudom igaz még sose vettem meg na majd egyszer sort kerítek rá persze nem a lokival 😛PPPPPPPPPPP

Písz kupa 😛 kösz hogy szóltál <#worship> megint csak összefoglalót láthattam volna :S nem nézek tévét csak este

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
hi <#wave>
1.kérdésre a válaszom: <#nemtudom>
2.elég persze

JackDaniels
Essien igen jó és fiatal a gamában is.😊

Sheva
Essien nagy labdát adott az elõbb <#eljen>

JackDaniels
Gyááááááá! Két xarcspat.😄DDDDDD

gabber_saviola
hi! ok <#wave>

Sheva
PSV - Lyon <#eljen>

gabber_saviola
Kanál: most EuroSport

JackDaniels
<#fejvakaras><#nemtudom>

Egy kis segítség kellene!
Milyen szerkesztõ progival tudom azt beállítani az adatbázisban, hogy melyik játékos van átadó listán vagy hogy melyik játékos után melyik csapat érdeklõdik??

Illetve még egy kérdés mekkora adatbázissal érdemes játszani? kb. 3 bajnokságban. /768MB ram, 2GHz proci/

Elõre is köszi
Sysfox
Üdv mindenkinek,

elkezdtem én is egy játékot a Tottenham csapatával. Nem a kedvenceim, de már régóta nem tudnak kitörni a középszerûségbõl. Egyelõre jól nyomjuk, 5 forduló után az élen állok, de eddig csak kisebb csapatok ellen játszottunk (Southampton, Crystal Palace, stb.) Kíváncsi leszek a nagyobb csapatok ellen mire leszünk képesek...
Majd lesznek képek is.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sheva
annyira nem

zyndar
azért kérdeztem,mert egy Barcával nagyon unalmas lehet a játék

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fyrex
részeg vagy mint a csap<#idiota><#idiota>

Avanti Crociati!

Sheva
hogy?
nehezen de végülis sikerült...
meg végül az aktuális szuperkupát is bezsbeltük aztán kezdtem egy újat a LOKI-val 😛PP

LYON LYON LYON LYON!!!!!!!!!! majd jól odabasznak idegenben is <#vigyor1>
<#vérgeci>

BUDA > miskolc.

Fyrex
ugy, hogy aza beszteszt😛

Avanti Crociati!