Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A tieedel az elsõ félidõben helyzetem se volt!
yo8 Szanics
Sufnituning rulez!
Na jó8 mindenkinek!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Nem tudom, hogy milyen pléjáid vannak, de egy ilyesmi taktikával próbálkozz szerintem
védelem: a középsök maradnak , sosem támadnak, a 2 szélsõ felnyilazva egy kicsit
köz pálya: 1 vkp (nem támad csak védekezik) 1 tkp (Õ is fut a labdával)és a két szélsõ felnyilazva (Õk futnak a labdával), egy kicsit a tkp-s is felnyilazva a csatárokhoz
csatársor: mindig támad, nem védekezik
Ez esetben viszont minden jóérzésû magyar futballszurkoló nevében megkérem Shevát, hogy vegye le a magyar címert egy olyan játékos mellõl, aki nem vállalja a válogatottságot! Köszönöm!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
És a belõle és róla szavak helyesírását bemagoltad már ugye?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Próbáltad tölteni?
szeritem ez roppant bugos, inkább használj vmi elkészített taktikát
AZ ISTEN SZERELMÉRE LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ LESZ
MEGJEGYEZTED EGY ÉLETRE??????????????
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
igy elveszett a santini; javi guerrero s parker trio megszerzése. kiváncso vok sikerul e megint?
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
Mindenki segítségét megköszönöm aki teszteli és elmondja a véleményét!
Lenne egy kérdésem:
Tudtok olyan oldalt ahonnan le lehetne szedni frissített adatbázist, legújabb átigazolásokat tartalmazó, Illetve a fejlõdõ játékosoknak magasabb értékeket adó patcheket?(gondolom csak csinálnak hozzá ilyeneket....). Pl sztem Leo Messi értékei már nem pont olyanok mint az ifi VB elõtt....
elõre is köszi.