Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ha 10 perc van vissza, kockáztass.
legyél ultratámadó, nyomd 4 csatárral stb
ha 3ból egyszer bejön, már nem jársz rosszul
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
off: gyere msn, van tegnapi balatonos fotó
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
igy vaslzeg már az elsõ forduloban is játszhatnak.
BUDA > miskolc.
amugy meg egy csalo geci ez. elsõ frodulóba 2-2 a fiorentinával, volt 2 kapuralövésük, 2-0-ravezetettem erre meg lerugják a védõmet, fekszik, és nem rugják ki ááá hanem gólt lõnnek...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
BUDA > miskolc.
na bejutottam az uefába az intertotobol, ugy hogy a bug miatt az ujak nem játszottak.
3. ford:
Sampdoria-Denizlispor 1-1, 4-0
elõdöntõ:
Sampdoria-Braga 3-0,3-0
Döntõ:
Sampdoria-La Louviére 2-0,2-0
a cserekapusom (mert az elsõ számú távozott, az uj elsõ számú meg ugyebár nem játszhatótt) elég nagy gond elé álitott. kibaszottul jól védett, és mindössze egy gólt kapott. szép kis dilemma mi? 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
BUDA > miskolc.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
BUDA > miskolc.