Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlueMaster
Félidõ az orosz premierben a cél a bentmaradás!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Hat ja, elsõ évben csodát kell csinálni az ilyen csapatokkal, hogy megalapozd a jövõd. Szerintem leginkább az elsõ évben dominál az, hogy milyen taktikai géniusz vagy, a továbbiakban már az üzleti érzék számít.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Sheva
rendben <#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Sheva
ok ez rendben van de ha egy kiscsapattal vagyok akkor ezek a sztárok felem se néznek hiába van pénz...

Üzleti érzék, eladni, eladni, de csak úgy, hogy biztosítsd, hogy minden eladott játékos helyére egy sokkal jobbat tudj venni.

McFrost
elárulom:
ingyen szereztem Gilardinot,Jankulovskit,Kompanyt és eladtam õket 60!-20-20 millió fontért

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sheva
van 3 link a banner alatt keress ott...

fernando torres
Vki 1 Palermos skint linkeljen már be !!THX

Sheva
csak azt nem értem h honnan a betyárból lesz annyi pénzed h sztárokat igazolj! :S

McFrost
benne van már 3,5 év munkája!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ez már nem a kiscsapat
BlueMaster
<#taps><#taps><#taps>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

McFrost

McFrost
Wolfsburg,Everton, Leicester,Breda,Mallorca,Livorno

coloccini,kaladze,cafu-lassan leselelytezve,öreg-kegyetlen a managementem,rio ferdinand,nesta,--nincs kegyelem az öreg csontoknak,igy megujul a milan es ez bejött,dübörög a csapat,elöl-shev,gera,---nameg a fiatal weah--fejlödik...kapuban király----b csapatban 5 magyar---a válogatottban jok a milan edzés hatására--remélem mielöbb felkérnek mo irányitasara.mit szoltok?
aham kösz

BUDA > miskolc.

Sheva
1.taktika -> cacapa - cris - hübschman
2.taktika -> Réveillere - Cacapa - Cris - Hübschman

Sheva
de Maldini egy jelkép és legende a milanban...
áhh látom nem vagy igazi milan fan

Fyrex
kiprobáljuk😛

Avanti Crociati!

na még egy kérdés hátvédsorod hogy néz ki?

BUDA > miskolc.

miért gáz?állandoan elégetlenkedett,rossz a formája
gabber_saviola
mondok én neked tutikat amit meg fox szeretni:

Vicenza Calcio S.p.A.
A.S. Livorno Calcio S.r.l.
U. S. Triestina Calcio S.r.l.
Venezia Associazione Calcio S.r.l.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
kirúgtad?
mennyé a p***ába...<#gonosz2>

lehet,1 kérdés edzöket lehet venni?és hogy maldinit 38 kirugtam a milan bol,nem akart visszavonulni,lehet h edzö lett volna kesöbb?
McFrost
mindegyikbõl javaslok egyet, ok?

gabber_saviola
ok htxvm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva

Fyrex
Melyik a legújabb hivatalos patch?
5.0.5

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nah megcsináltam a faq oldalát, már csak segítséget kérek <#crazya>
nah aki akar, írjon egy szerinte fontos kérdést és válaszolja is meg

pls htxvm

Fyrex
mind1 olasz, angol, francia, német, spanyol

Avanti Crociati!

McFrost
olasz?

Fyrex
nm😊

Avanti Crociati!

McFrost
thx!

szanics
Jaj bocs, nagy izgalmamban el is felejtettem köszönni.
Hát ez beszarás lenne, de a csóka azért már csak 37 éves...

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
hallod barátom, én vagyok és nem voltam ideges .....összekeversz vkivel 😛

gabber_saviola
hi Szanics <#wave>

😄 de az

szanics
Bocsi az offért, de ezt most olvastam az NSO-n. Nyugtasson meg valaki, hogy ez nem az, akire gondolok...

DEBRECENI VSC-AVE ÁSVÁNYVÍZ

Érkezett: Bojan Brnovics (szerb, Partizan Beograd, kölcsönbe), Dragan Vukmir (szerb, Ferencváros), Ibrahim Sidibe (szenegáli, SV Ried, osztrák), Máté Péter (Diósgyõr, kölcsönbõl vissza), Mészáros Norbert (Energie Cottbus, német), Szabó Ottó (szlovákiai, FC Sopron), Rezes László (Létavértes ?), Virágh Aladár (Diósgyõr, kölcsönbõl vissza), Andorka Péter (Zalaegerszeg, kölcsönbõl vissza), Müller Zsolt, Belényesi Miklós (Diósgyõr, kölcsönbõl vissza, ?), Balogh János (FC Sopron, kölcsönbõl vissza, ?) (Utóbbi három játékost továbbra is kölcsönadná a bajnokcsapat, Balogh valószínûleg visszatér Sopronba.)

Akivel tárgyalnak: Giuseppe Signori (olasz, klub nélkül)

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
ok :p , de a flémeléseket haggyuk már pls

Fyrex

Avanti Crociati!

Fyrex
jól tetted😊

Avanti Crociati!

Sheva
hübschman

Sheva
én is lekaptam 😊

Fyrex

Avanti Crociati!

Sheva kit játszatsz jobb védõként?

BUDA > miskolc.

Gabber, minden tiszteletem a tied, de azért egyetlen egy dolgot tisztázzunk: körülbelül ötször olyan régen járok ide, mint te, sõt, a CM 03/04 és a CM 4 topicnak is tagja voltam, szal légyszi, egy kis személyi szabadságom hadd legyen már 😊

Fyrex
oks

Avanti Crociati!

Sheva
amit tegnap mutattál igaz nem mindig jön be de amikor mûködik akkor nagyon odavág 😄DDDDDDDDDDDDDD

McFrost
derítsd ki lécci...

McFrost
Mien taktikával tolod?

Fyrex
szoltam én egy büdös szót is? nyisd má ki a szemed

Avanti Crociati!