Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
BUDA > miskolc.
20227!
BUDA > miskolc.
15.-én elutaztam,azóta képesek voltatok majd 60! oldalnyi beírkálásra...
Asztakúrva,ezt mikorra olvasom áááát??????
20227!
Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Második évem töltöm a Fradinál, az elsõ évben kupagyõztes, és bajnokcsapat lettem, most a második évben vezetem a tabellát, de november 19,-én állandóan kilép a játékból, és nemlehet vele tovább játszani. Lécci segítsetek, hogy mi lehet az oka, hogy az idõ nem pörög tovább. Elõre is köszi a választ.
Üdv: Lanya
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

\"Never say never!\" W Churchill
\"Never say never!\" W Churchill
😄
mostmár télleg mek! jah és lehet h. van der vaart is jön.
nem tom ki játszon kp.-n
hitzelsperger v. kranjcar v. van bommel. áhh válaszokat majd jovo hét vasárnap kérem
jo8!
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
Köszi!
Most megyek aludni,de holnap kíváncsian fogom olvasni!
Jó8 mindenkinek!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.