Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretném most csak gyõzelemmel befejezni a bajnokságot eddig a legjobb az 34gyõzelem 3döntetlen 1vereség, ugyhogy mostmá érik....
jah és jpg-ben kell feltenni (ugy a legjobb)
te jáccatod Baptistát csatárként ugye-e igaz?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
összes tököm kivan Adriano 4meccs alatt 1etlen gólt se lõtt még, nembaj eggyenlõre még tom pótolni, Baptista 4meccs 8gól
[#azér realt is szereti de ezt nem mondja hogy baszogathassa<#hehe>#hehe>]
Avanti Crociati!
BUDA > miskolc.
Avanti Crociati!
Forza Barcelona!
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Avanti Crociati!
1. Real Madrid 73 pont 24 gyõz. 1 dönt. 5 ver. +44 gk.
2. Barcelona (én!) 70 pont 23 gyõz. 1 dönt. 6 ver. +63 gk.
3. Deportivo 63 pont 20 gyõz. 7 dönt. 3 ver. +32 gk.
...
20. Numancia 5 pont 0 gyõz. 5 dönt. 25 ver. -59 gk. KIESETT
Nos?
😄DDDDDDD
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
BUDA > miskolc.
Szanics: HI! 😛 jah... úgy volt, hogy csütörtökön jönnek bekötni, erre basztak akkor jönni, pénteken bementem a tkábelhez, hogy mi a f*sz van, erre késõbb visszahívtak, hogy jajj elnézést, sok volt a munka, meg bla-bla-bla... még fel sem hívtak, hogy bocs, ne várj minket, nem tudunk jönni... menjenek a f*szomba <#levele>#levele>
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Csak most regisztráltam a fórumra, de már jó ideje figyelem a hozzászólásokat és játszok az FM 2005-tel. Jelenleg a Barcával játszom az elsõ szezonomat!