Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
okéé

derley
válasz gombot használdd!<#ejnye1>

derley
chelsea-et is keress már légyszi! én egyet ismerek csak!

Fabio Capello
Az Internek szurkolsz Juvés logóval :-)

zyndar
én meg az internek szorítok! 😊))

najó nem is

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Fabio Capello
Köszi!

zyndar

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Holdpro
Bocs de Celtic-el vagyok

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

<#eljen>

#53995 erre nemtudja senki a választ?

Fabio Capello
Húha! Asszem ezzel az oldallal nem élek. Juventusos oldalad nincs?

Fabio Capello
Jó meccs volt! :-)

zyndar
Egy jó oldal inter-fanoknak

Fabio Capello
Naon szép!!

zyndar
Én csinálom a hangulatot!

Fabio Capello
Hajrá! Sok sikert!

szanics
Szorítok!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
😄DDDDD

Holdpro
Na Inter-Celtic meccs jön.. szorítsatok..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Fabio Capello
Valaki tudod egy jó FM-es játékszervert?

Fabio Capello
Na ja! Feltétlen próbáld ki Spanyolországot! Én most váltok, irány Olaszország.

derley
én most még nyomom egy ideig a bordóval, aztán majd kiprobálom magam a spanyol ligában, mert ott még soha nem voltam az fm-ben. De egy tuti, hogy az elsõ igazolásom Meriem lesz...

derley
mikor dobod a képeket???

zaki
muszáLY? ÁÁÁÁÁ <#kuss><#csodalk><#idiota>

*beraknom

muszály volt Beaknm Baptistát hogy játékban legyen mer naon sok gólt lõtt õ és nemszeretném ha kiesne a formából 😄DDDD

zaki
és most meg lecserélted 😄

Fabio Capello
Sorry, rossz képet tettem be... Amúgy Horatio Caine a Miami helyszínelõkbõl

most büntettem meg Adrianot a rossz teljesítménye miatt és most....

Rudee
Aha. Mongyuk azt se értem, hogy Ferdinand miért nem felel meg neki.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zyndar
Fabio ki ez a tökéletesen kivehetõ ember a logódban? 😊

zyndar
így magától???????

Fabio Capello
Ah! Már látom. Szép csoport.

Rudee
Csak jött a hír, hogy 62 milliót ajánlott Vieira-ért, 34et meg Baraja-ért. Utóbbi szerencsére túl sokáig gondolkodott a szerzõdésen, amúgy se tudtam volna hova tenni.

Fabio Capello
Yeah! At. Madrid ellen 3-1 de sajna a Real is nyert, ezért minden változatlan...

Fabio Capello
Megesik az ilyesmi... Kik vannak a csoportban?

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BL csoportkõr

Fabio Capello
Hát igen... Az pozicióváltás csodákat mûvel!

derley
saját magától??? nem is volt beleszólásod?

Sysfox
Üdv,
a múltkor "szidtam" Pezzarossit, hogy nálam nem vált be. Nos, középpályásként nem is, de mint csatár, mostmár jobb teljesítményt nyújt.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Fabio Capello
Oh! Itt a probléma! Nem ACDseet használok. 3-1 re kikapni a Basel ellen?? BL? UEFA?

Rudee
5.0.5ben Perez mekkora hülye. Átigazolási idõszak kezdetekor üzen, hogy vegyek valami sztárt, jött is Chivu meg Ferdinand. 2 nappal a határidõ lejárta elõtt 62 millió fontért leigazolja Vieira-t, mert neki kell valaki...

szanics
Pacific, semmi baj <#hehe>

Hiak Zaki szpemmer!!!4
gyere ide:Ð
bazzzz, megvan az elsõ vereségem, nagy égés a Fc Basel ellen idegenben 3-1

Adrianot megbüntettem a gecibe mer nem lõ gol/golokat rossza teljesítménye miatt

zaki
igen? na akkor majd játszhatnánk, mert imádom a pókert <#worship> hol szoktál gémelni? sry az offért <#idiota>

pintscreen,acdsee és kepfeltltés....kép

zaki
bazz, az király lenne <#wow2>