Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inkább Huthról dobj képet

BUDA > miskolc.

Fyrex
<#wow3><#wow3><#wow3>

Avanti Crociati!

tessék aki nem hisz nekem😊

rögtön kapod a képet

Fyrex
nehogy azt mondd má hogy 10 szögletbõl 6ot befejelt<#wow3>

Avanti Crociati!

Holdpro
<#integet2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

ok

vagy rakjak a felálásról is?

derley
dobj már egy képet a csapat stat/gólok szögletbõl!

igen a szögletekbõl általában gólt fejel

Fyrex
<#wave><#wave><#wave>

Avanti Crociati!

Fyrex
na neeee
kamugeri

Avanti Crociati!

Nh Shevits
mostnézem haver itthagyta a pendrive-ját szal már hozom is át a print screen-eket a másik gépemrõl! ehhe ehhe 😊

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

gabber_saviola
hi all

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

és egy meccsen hatot? 😮OO

BUDA > miskolc.

így áll most a góllövõlista😊

szögletekbõl

Fyrex
mondom tuti hogy átirta az értékeit és csatárnak jáccatja! lehet vki jó manager de ez nem állapot!😄😄😄

Avanti Crociati!

derley
mit etetsz azzal az állattal? Szögletekbõl szerzi a gólokat? Vagy csak átírod vmi csatárod nevét?

Nh Shevits
Nevenincs Munez del Santos la Izaguera vezeti legalább a listát?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

nem lessz gólkirály majd kirakom hogy hogy áll a gólövõlista😊

Nh Shevits
namivan nem küldte el az üzit?
"Huth gólkirály lesz?" ezt írtam de nem látom

Holdpro
ne szójjá be vazzeee <#boxer>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
facomat.. nem kapta meg az engedélyt.. MIÉÉÉRTTTTTTTTTTT ??????

Nyertem a rangadón😊

Nh Shevits
te mindent belinkelsz?

Holdpro
Utolsó esély

Nh Shevits
"Hát ki ez a fiú?" <#wow2><#vigyor>

lolbazeg huth

BUDA > miskolc.

Fyrex
csit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😄 <#vérgeci>

Avanti Crociati!

Nh Shevits
mingyár áthozom a vinyóm ebbe a gépbe azt töltöm fel én is a képeket!

Huth a király😊 hátvéd létére!

Holdpro

Nh Shevits
Ryan Babbel egyedül ismerõs.
most kezdtem Chievo-val, ez a második szezonom. Elsõ szezonban az isten is kiesõ csapatnak jósolt, ehhez képest odakúsztam a 7. még UEFA selejtezõt érõ helyre. Mostani szezonomra szinte az egész kezdõcsapat lecserélõdött hála a televíziós pénzeknek! Elsõ szezonomban 600.000 költõpénzem volt, ebben az évben már 10.000.000 át adtak + eladtam 9.000.000ért Pellissier-t és ebbõl vásárolgattam 😊

6 darab huth gól baszmek 😮OOOOOOOOO

BUDA > miskolc.

Magic Boy
Jól összeraktad a csapatot!
Grat!<#eljen>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Nh Shevits
Huth-ot átnevelted csatárrá?

Magic Boy
Hányban jársz?
Ha már Holland akkor Germain Agustien-t,Jeffrey Altheer-t,Vurnon Anita-t(<#ravasz1>),Wouter Artz-t,Richard Block-t,Eljero Elia-t,Felino Jardim-t,Elroy Lammers-t,Mark van den Boogaart-ot,Gianni Ziveloon-t és Ryan Babbel-t mindenképpen ajállom a figyelmedbe!

Nh Shevits
jól összeraktad a csapatot 😊

és még Huth legyen cserepados?

Holdpro
ez sajat kreálmány.. egyedi 😛

Nh Shevits
Nem a gyõzelem a fontos, hanem az õszinte részvétem !!!
-ez inkább így: Nem a gyõzelem, nem a részvétel, hanem a fontos
Én sosem voltam normális, ezt a hangok is tanusítják
- ezt meg így ismerem: Abszolút normális ember vagyok. A hangok is megmondták!

Holdpro

Nh Shevits
keress rá, sajna a másik gépemen van a managerem most, ezen meg a net, és most háló sincs, szóval meg vagyok lõve! egyelõre nem tudom belinkelni a Stuttgart - Chievo 3-7 -es eredményemet se. Ja meg Tevezt megvettem 8 milláért. Van Bommel meg ingyen... miközben a jövõ holland válogatottját gyûjtöm a csapatnál...(Collin, Zonneveld, De Ridder, Robin Kieft stb...) Ludovic Magnin csak kispados akárcsak Javi Guerrero...

na fasza nem lehet betölteni az utolsó mentésemet így játszhatok 1 hetet újra és új béel csoportot kaptam lazio liverpool és Sporting überraj!

BUDA > miskolc.

Nh Shevits
én most megvettem A Chievo-mba 70.000 ért (még magyar szinten is olcsó ár) aztán rögtön kölcsön is adtam mert nem fér be. Bee <#crazya>

Magic Boy
Képet róla,ha lehet!
Menyibe kerül és hanyadik osztályig van esély a leigazolására?

nálam a vébén 2. legjobb kapus lett és nigéria még döntõt is játszott..

BUDA > miskolc.

Rúnit 40 millióért sem engedik hozzám :s

BUDA > miskolc.

Nh Shevits
akinek fejlõdõképes fiatal és olcsó kapus kell:
Greg Etafia <#nyes>