Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
csába már <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
az cseszett nagy,nem?
csak nem értem mér ezek jáccanak ott
Ismerõsen cseng az, hogy Hampden Park? 😄
kint van a meccsen a szotyiárus meg a játékosaid hozzátartozói 😊))
mekkora egyébként a stadion?
csákánylábú.......<#vigyor2>#vigyor2>
Helló!
Letöltöttem a 4.1.4-es patch-et de a game nem telepítõs hanem csak fel van másolva a gépre!
Ez miatt nem tudom feltelepíteni!!!
HElp!
Nem értek hozzá talán egy registry bejegyzés kellene?
Aki tud segítsen.
REAL MADRID
Bár csatárom tényleg nincs, az eddig Mehmet távozása óta eltelt két mérkõzést - nagy mázlival - hozni tudtuk. Ezek a nagyon alacsony osztályú labdarúgók amúgy néha annyira csákánylábúak, hogy hangosan röhögök a gép elõtt (néha viszont üvöltök) 😄D

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore