Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
egyébként úgylátom tök fölösleges Holdpro magánszáma,Gabbernek volt igaza
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
most kussvan szal ráérsz olvasgatni
van flém, bár gabber törölgetett
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
amit multkor csináltam azt sem használtad
http://www.magyartippliga.dox.hu/
38 meccs alatt egyszer sem kikapni , nah ez hihetettlen (de én vok a béna tudom)
Válasz 'Holdpro' üzenetére (#55697)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Mindenkinek jó játékot.. bye
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Abramovich
Huh, most más nem jut eszembe...
Gera meg uneverzális....biztos, hogy jobb lenne középen, dehát ha szélen játszatják 😞
Meg egyszer azt nyilatkozta, hogy szeret a pály jobb oldalán játszani.
CSAK a Fradi
Abramovich számláit befagyasztották
Akkor már jöhetne a Pintér is, úgyis elküldték sopronból 😛
Józsát meg a kapuba 😉))
CSAK a Fradi
A csapata szaros 100-150e fontért elengedi, de nem fogadja el a szerzõdést.
CSAK a Fradi
De természetes, hogy nekik kell játszani, nem a bajevski féle barmoknak.
Másik király meg Lipcsei, 3 meccs/3 gól, meg nem tom hány asziszt 😊
Gera meg nem csatár 😄 Rá Csepregi hasonlít...
CSAK a Fradi
mé baj az, hogy 70 kilósak csak? nézd meg gerát hol tart, pedig õ sem az a kimondott tankcsatár 😛
csak utána derül ki h nincs zséd
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore