Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megkérlek, bedobnál egy képet Signori-ról? A múltkorit nem láttam 😞
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mondjuk én elfogadnám, mert elég nagy pénz. Henry meg nem fiatal már, helyette vehetsz egy két tehetséget...
CSAK a Fradi
BUDA > miskolc.
ez lett volna
egyébként én otthon sose iszom ám
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Capello: Minek játszol ilyen szar csapattal meccset? Úgyis egyértelmû 😊
CSAK a Fradi
mindenesetre már a bakancsom tele van...egyfolytába hajduk, már másodszor Man Utd...már unalmasak
egy betis jobban érdekel...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!