Football Manager 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kösz Onlybarca, nekem is tudnál esetleg segíteni, hogy az elsõt elkezdjem?
Igen, Franco megadta a wanadoot és ennyi, azt mondta más címet nem tud, ezért kérdeztem, hogy valaki le tudná-e szedni nékem<#confused>#confused>
oks, köszi
és a csapat instrukciók?
125 vál./64 gól
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
<#taps>#taps><#taps>#taps>, de akkor abból a pénzbõl még Rafinha-t se veszed meg
te milyen taktikal jáccasz idegenben pl 1 barca vagy a real ellen
léci mutass 1 taktikot mer most nekem mindent ki kell próbálnom
léci mutass 1 taktikot mer most nekem mindent ki kell próbálnom
naon kira lesz ebbõl a srácból oan 23éves korára, deinkább vedd meg Sylvinho-t
csáóõáõáûõá efesgéhá <#wave>#wave>
BUDA > miskolc.
Jó reggelt Mindenkinek!!!!!!<#integet2>#integet2><#wave>#wave>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
és ezt gusztinak mondtad? 😄
BUDA > miskolc.
franco szokott privit írni ilyenkor a cycling managert meg ne töltsd le mert nem olasz :o
BUDA > miskolc.
most pl egy 3.osztályú eggyüttestõl kaptam ki 3-1re
yo reggelt! na elkezdem második idényem a betissel
Jobb egy elefánt a porcelánboltan, mint egy tű az óvszergyárban.
Sziasztok!
Sajnos az általam elérhetõ netek közül egyiknél sem engedi a reget a wanadoon, ezért nem tudom leszedni a gamét (+a Cycling manager 4 sem). Ki tudna valaki segíteni letöltéssel(ellenszolgáltatást megbeszéljük) vagy egy másik címmel?? <#help>#help>
Sajnos az általam elérhetõ netek közül egyiknél sem engedi a reget a wanadoon, ezért nem tudom leszedni a gamét (+a Cycling manager 4 sem). Ki tudna valaki segíteni letöltéssel(ellenszolgáltatást megbeszéljük) vagy egy másik címmel?? <#help>#help>
csáó zaké písz
BUDA > miskolc.
MÁRCSAK GABBER TUDNA MEGVÍGASZTALNI 1 BANNER-AL 😄DDDDDDDDDDDD
0-3
ha a vezetõség nem ad nekem valami nagyobb átigazolási összeget a télre akkor végem...
pedig semmi baj a játékosaimmal, egy kiscsapathoz képest nagyon is jó játékosaim vannak
szar a taktikám és nem tudom hogy milyen taktikkal jáccak mer állandóan kikapok
ha a vezetõség nem ad nekem valami nagyobb átigazolási összeget a télre akkor végem...
pedig semmi baj a játékosaimmal, egy kiscsapathoz képest nagyon is jó játékosaim vannak
szar a taktikám és nem tudom hogy milyen taktikkal jáccak mer állandóan kikapok
hello
Juventus yó neked én meg itt szerencsétlenkedek a Toulous-al!
Én még életemben nem adtam még fel semmit de most naon közel állok ahhoz hogy ezt feladjam, épp hazai pályán ver meg az Isteres
Juventus yó neked én meg itt szerencsétlenkedek a Toulous-al!
Én még életemben nem adtam még fel semmit de most naon közel állok ahhoz hogy ezt feladjam, épp hazai pályán ver meg az Isteres
yó reggelt all <#wave>#wave>
nekilátok, a Toulouse csapatát feljebb tornászni azon a fránya tabellán
nekilátok, a Toulouse csapatát feljebb tornászni azon a fránya tabellán
csõeááéóõz óll! písz <#wave>#wave>
BUDA > miskolc.
Jó hosszú egy kupa-negyeddöntõ volt, de a végén én örülhettem 😊 Errõl álmodni se mertem monnyuk a 119. percben :Ð