Football Manager 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon helyes hogy a reallal van 😛 szntem elõször mindenki erõs csapattal kezd hogy belejöjjön a gémbe
<õ is a reallal kezdett^^>

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
szasz dzsézün!

bolgog szülinapot most nem kivánok, mert az má reggel megvót 😄

sok sikert a gammához , de mé a margittal? 😄DDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hát kábé fél percet se 😛 ja és boldog születésnapot neked = )

BUDA > miskolc.

jAsOn VoOrHeEs
Hella!

Nos feltettem a gammát, felraktam az 5.0.3-as patchet, rá egy magyarítást meg betettem egy skint + mezeket.

A Real Madriddal fogom megkezdeni FM-es pályafutásom 😛

Így elsõre nagyon bejön, csak még kicsit ismerkednem kell a játékkal... 😊

Annyi lenne a kérdésem, hogy az idõ az milyen formán telik? Mert most nálam a játékban július 25.-ét mutat 9:00 órával. És az elsõ meccsem idõpontja pedig július 27.

Mennyit kell várni? <#vigyor3>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

McFrost
világos feketében nem lenne jobb?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
pejsze

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
ez azóta van , mióta eldobtam minden letöltött taktikát és csináltam én magamnak 3-at

zaki
mármint olyan logó, amilyenem most van, csak vörösbe 😊

McFrost
Palermo kiengedte a kéziféket, s robog 1000el a bajnokság és BL gyõzelem felé!
A vágány mellett kérem vigyázzanak!
<#taps><#worship><#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
nah azt a logot bármikor 😄DDDDDD

gabber_saviola

zaki
ja, és ha nem túl nagy kérés, akkor lehetne még1et, kb olyan vöröset, mind a Takezó logója... persze ha meg tod 1általán csinálni a logót

zaki
köszi <#worship>

np, tényleg, a kapcsolatunk többet érdemel, semhogy egy ilyen kis vita miatt veszekledjünk <#hehe>
gabber_saviola
bocsi Taki , ha lekezelõ voltam <#puszi><#law><#love12>

fsgh
jo van na<#nyes>
csak sztem ha zöld lenne jobban ki lenne emelve az inter címer<#nyes>
meg különben is a zöld a kedvenc színem😛PP

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Azé, met nem írok ide sokáig, nem azt jelenti, h nem olvasom, a topik létrehozása óta +favos 😊 Jó, igen, ott voltak a szmájlik, de enyhén lekezelõ volt.
fsgh
oké<#nevetes1>
de akkor el ne felejtsd<#nevetes1>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
egyszer megcsinálom 😄

tegnap kaptál logót . legalább 1 hétig tarcson má ki 1 😄DDDDD

fsgh
grabber ha van idõd és kedved akkor az én logómat megcsinálnád ugy hogy ne kék hanem zöld legyen??
ha nem akarod nem kell.....

gabber_saviola
hú , hát azt nehéz de megnézem

fsgh
nekem nagyon teccik ez a zöld logód sztem kéken nem nézne ki olyan jól<#nemtudom> de te tod.... <#fejvakaras>

Nh Shevits
ez nem gabbernak szólt hanem takezo-nak

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

gabber_saviola
össze-vissza szpemmelsz és véletlenül erre tévedsz és benyögöd hogy ne szpemeljetek már ......nah ez lol Taki komám 😄DDDDDDDDDD

néha egy kicsit olyan vagy, mint ha menstruálnál ......

azt azé megjegyezném , hogy amiket eddig írtam az mögött ott volt a szmájli, úgy hogy ha kérhetném, akkor ne HABZON MÁ A SZÁD 😄DDDD

Nh Shevits
télleg unalmas már...
na ez kimeríti a spemmelés fogalmát

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Oké, a továbbiakban nem érdekel a dolog. Elég szomorú, h egy egyszerû kérdésemre se vagy hajlandó válaszolni. Köszönöm.
zaki
nyugodjatok má le 😄

Gabber adok neked egy kis melót: van ez a régi szép (?) logóm, ezt nem tudnád úgy megcsinálni, hogy 150X50-es legyen, és olyan színû a zöld helyett, mint amilyen ez a sötétkék fejléc?

ha nagyon bonyolult lenne, akkor hagyd a fenébe, jó lesz a jelenlegi is

errõl lenne szó:

gabber_saviola
ül, nyugszik, farkát csóválja és kulturáltan fórumozik 😄DDDD

fsgh
hello! Jó munkát!!<#integet2>

Megkérlem, hogy fejtsd ki az egyes pontot, mert tényleg nem értem. Köszi!
"nem lesz , mert egy szpemerrel aki elárulta az efems családját azzal nem vitatkozom 😄DDDDDDDDDD" -> nem árultam el én senkit... mondom, zavart egy dolog, szóltam, h pls ne így má, basztál rá, ezért mivel ez az SG-fórum felfogásával is ellentétes, írtam egy privit Punkinak, h szóljon ide. Nem kértem, h büntit osztogasson (pedig bizonyára szívesen megtette volna), csak szóltam...
gabber_saviola
nyugszik a beteg 😄DDDD

gabber_saviola
Szevasz Jack , és jó munkát

1) "néha idejössz, és azt hiszed hogy mindenki te veled fog foglalkozni ....." -> ezt most telibebaszottul nem értem... mi az, h ezt hiszem? Leszel szíves kifejteni

2) Hát ebben igen nagyot tévedsz. Miért lennék én szpemmer? Egy szeméttopikba (^^-topik) írok, ritkán nyomok szmájliposztot, és a "nagy szpemmertopikok" közül is csak Lámába meg Takezóba írok nagyjából...

zaki
nem merek elköszönni, mert az má szpemm <#zavart1><#idiota><#integet2>

gabber_saviola
nem lesz , mert egy szpemerrel aki elárulta az efems családját azzal nem vitatkozom 😄DDDDDDDDDD

nem olyan jó ez a mencseszter én is csak 3-2vel etem ki ellenük tavaly úgy hogy csiter rúni rúgott kettõt azután 5 perccel hogy beállt szal szntem van esélyed

BUDA > miskolc.

JackDaniels
Nah, by mindenkinek, mentem melózni!<#wave>

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
hú, ebbõl punyó lesz <#eplus2><#boxer><#buck><#alien>

gabber_saviola
de pörögsz olyan vagy mint egy lány...... 😄DDDDD
néha idejössz, és azt hiszed hogy mindenki te veled fog foglalkozni .....

a másik meg, hogy akkora szpemer vagy mit egy toronyház 😄DDD

Nem pörgök...
Ide is írtam már, h ezt nem kéne, láthatólag mindenki szart rá. Engem spec érdekelnek az eredmények, csak gyakran megunom azt, hogy át kell lapoznom 200 postot, hogy találjak benne kb 50 értelmeset...
gabber_saviola
jóvan Taki ne pörögjé má 😄DDDDDDDDDDDD

de akkor sem vártam tõled, hogy nem nekem mondod a panaszod

zaki
mivel õ itt a boss nem volt nehéz kitalálni :o

ja, és qrva jó az aláírásod 😄DDDDD

gabber_saviola
honnét vágod? 😄 ja 1x

megvan , Taki volt aki felnyomott Punkinál .... 😄DDDD

Nah jó, akkor tisztázzuk már a dolgot: a szpemmelés, amit Bogyóka csinál, szal a saját topikokba írogat kurva sokat, aminek sok értelme nincs, a szemetelés pedig az, ami itt folyik gyakran: csak-szmájlis üzik, stb.
zaki
htx, most má vágom

JackDaniels
Nah, asszem a BL-rõl enniyt. Ahhoz, hogy legyen némi esélyünk a továbbjutásra, 5-0ra kellett volna hazai pályán nyernünk! Mondjuk a Két tizibõl kapott gól azé' nem szar.

\"Never say never!\" W Churchill

Athlon Barton -> 512kB L2 cache
Athlon Sempron -> 256kB L2 cache..
a Sempron olyan az AMD-nél, mint a Celeron az Intelnél
zaki
mortimer bácsitól kaptál fenyítést? :o

gabber_saviola
a faszért szpemmelsz